Átlagos értékelés:
5 (75 vélemény)
5
(75)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Illikmann-Né Fehér Adrienn
Illikmann-Né Fehér Adrienn
2018.03.24
Hasonló boritást azerettem volna mint eredetileg is volt az ajtón, ezért választottam a Whitewoodot. Nagyon könnyű volt vele dolgozni, bár arra rájöttem,h mély és széles bemarásnál érdemes darabokban felrenni, akkor tökéletes. Egy ajtó 3280ft-ból jön ki, ami egy tekercs 90cmx2,1m.
Fodor Ágnes
Fodor Ágnes
2018.03.28
Új ruhát kapott 1000 éves beépített szekrényünk, 1 tekercs Sanremo eiche sand és 2 tekercs Whitewood fólia elég volt hozzá, de maradt is belőlük. Csak az ajtókat fóliáztam, mert az előszobában,ahol van, több sötét színű bútor van (amik szintén felújításra várnak) és mindegyiknek maradnak majd sötétebb részei. Az éleket hajszárítóznom kellett, mert nehezen tapadt, de hamar végeztem vele. Nem véletlenül ez a 2 fólia a Top10 1. és 2. helyezettje, nagyon jól néznek ki élőben!
Fodor Ágnes
Fodor Ágnes
2018.03.29
Elkészült a cipős szekrénykém is, Sanremo eiche sand és whitewood fóliákkal borítottam be az ajtókat, fiókokat. A Sanremoval olyan könnyű dolgozni, hogy szinte magától felmegy a bútorra ;) A keretet és a fogantyúkat meghagytam az eredeti színében, így jobban passzol a többi bútorhoz. Maradék tekercseket használtam, nagyon kevés kellett hozzá.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: