Hővédő Ablakfólia

Elviselhetetlen meleged van? A hővédő fóliák abban lehetnek segítségedre, hogy csökkentsd az ablakon át beáramló meleget. A fémes, öntapadós hővédők visszaverik a napsugarakat, a ragasztó nélküli hővédők elnyelik a hő egy részét. 

Nem tudod eldönteni melyik hővédőt válaszd?

Akkor válaszd az öntapadós hővédő tükörfóliát, ha nagyon meleged van vagy ha Te szeretnél kilátni az ablakon, de azt nem akarod, hogy belássanak, ugyanis ez a fólia a belátást is gátolja. Fontos, hogy este, ha felkapcsolod a világítást, akkor be lehet majd látni. A tesztjeink alapján a fólia 8 °C-kal csökkentette a szoba hőmérsékletét. Hátránya, hogy eléggé lesötétíti a lakást.

Az öntapadós 67%-os hővédő az én személyes kedvencem. A tesztek alapján 6 °C-kal csökkentette a szoba hőmérsékletét. Kicsit tükrös a felülete, így részben gátolja a belátást is. Vásárlói visszajelzésekből tudjuk, hogy ezt a fóliát még a virágok is szeretik. 

A ragasztó nélküli színezett hővédő tönung fólia előnye, hogy felrakását nem lehet elrontani, bárhányszor újra próbálkozhatunk. A tesztek alapján 4 °C-kal csökkentette a szoba hőmérsékletét. Ezen dupla védőréteg van.

A fóliát hűvös ablakra szabad csak felrakni, ezért vagy kora reggel vagy késő délután álljunk neki a munkának. 

Tovább

Már nem csak saját tapasztalatból írom, hogy ezek a fóliák elképesztően jók. Rengeteg vásárlói visszajelzés érkezik, hogy nem is gondolták volna, hogy ilyen sokat számít egy ablakfólia használata. Több vevőnk légkondi mellé kiegészítésképp vette meg.

 

Tovább