3D Csempematrica


Az öntapadós csempematrica nem fólia.

A mi csempematricánk több milliméter vastag. Ha ezt a fürdőd vagy a konyhád falára ragasztod tisztára olyan lesz, mint az igazi csempe.

Ha fóliát teszel a csempére, akkor látszani fog a fuga. A csempematrica viszont képes elfedni ezeket a mélyedéseket. 

Ragad csempére, falra, üvegre, fára. Minden felületen nem tudtuk kipróbálni, ezért azt javasoljuk tesztelj. 

Felrakás előtt a felületet portalanítani kell. 

Ezen az öntapadós csempén van egy átlátszó védőréteg előről, azaz a mintás részén. Ezt felragasztás után el kell távolítani és a kész felületet nedves törlővel át kell törölni. 

Tisztítása hagyományos tisztítószerrel vagy törlőkendővel ideális. Semmi esetre se használj maró szert vagy súrold, mert sérülhet.

Tűzhely közelében, illetve olyan helyre ahol folyamatos víz éri nem javasoljuk. Ennek ellenére sok vásárlónk saját felelősségre felrakta és évek óta használja, érdemes tesztelni.

Kétféle csempematricát különböztetünk meg a zselés és a fémeset. A zselés vékonyabb, hajlékonyabb, így a fugák mélyedéseiben könnyebben beletapad. A mély fugákra inkább a fémest javasoljuk, ami vastagabb, merevebb, jobban fed.

Az eltávolításnál nehézségbe ütközhetünk. Erős ragasztója van, a zseléset egyben, míg a fémeset csak darabokban fogod tudni eltávolítani és egy fekete ragacsot hagy majd maga után. Ha fóliát ragasztasz alá az segítség lehet ebben az esetben.

Mekkora a mérete, hogy számoljam ki hány darabot vegyek?

Minden terméket vonalzóval fotóztunk, így jól látszik a szélessége, magassága. Kétféle csempematricánk van, az egyik aminek a széle egyenes, a másik amelyik fogazatos, egyik sor hosszabb, másik rövidebb. Ha egyik oldalon levágod a túllógást, azt a másikon be tudod illeszteni. Erre figyelj! Mindig azt mondom inkább vegyél többet, mert sosem lehet tudni tudunk-e még rendelni belőle pont abból a színből, méretből.

 

Tovább