Rólunk

Magyarország első olyan vállalkozását hoztuk létre, ahol az öntapadós fóliák felhasználását élő videókkal segítjük! Hisszük, hogy a fóliázásra, a termékeinkkel történő felújításra bárki képes, nincs szükség szakemberre!Ha azt mondjuk magunkról, hogy az öntapadós fólia nagykövetei vagyunk, akkor nem járunk messze az igazságtól. Mi mutattuk be széles körben először, hogy mit képes az ember házilag a fólia segítségével létrehozni, mi ismertük fel először azt, hogy erről nem elég írni-beszélni, de mutatni is kell. Létrehoztunk egy olyan közösségépítő csoportot ahol hétről hétre rendszeresen fóliázunk, otthont szépítünk, ezenkívül mindenki megmutathatja, hogy mit alkotott. Mára ez a csoport kicsit több mint más hasonló témájú csoport, tevékenységünket több ezren követik és a követőtábor napról napra növekszik. Termékpalettánkat úgy alakítjuk és építjük fel, hogy hűek legyünk a szlogenünkhöz: Otthonteremtés szaki nélkül!

Fóliás Juci a TV-ben...

Célunk

Célunk, hogy minél több emberhez eljusson a szaki nélküli felújítás lehetősége. A kezdet majdnem mindenkinél ugyanaz: valami újat, valami változatosat szeretne létrehozni. Szeretnénk megmutatni, hogy termékeinkkel mennyire egyszerű az otthonunk megszépítése.

Célkitűzésünk, hogy minél több olyan terméket kutassunk fel, mely megkönnyíti a szakember nélküli felújítást. Természetesen nem a szakemberek ellen vagyunk, mi egyszerűen támogatjuk azokat, akik a kétkezi, saját munkára szavaznak.

Ügyfeleink

Azok a vásárlók, akik alternatív megoldást keresnek bútoraik, lakásuk felújítására. Egy közös bennük: igényük van a szépre, az újdonságra, a változásra, a saját kétkezi alkotásra. Kis közösségünkben szívesen meg is mutatják, mit sikerült alkotniuk azért, hogy ezzel másokat is inspiráljanak.

Tapasztalat

Én sem úgy kezdtem, hogy tudtam mit hogyan kell csinálni. Senki nem segített, nem kaptam útmutatót, és bizony volt olyan felület melynek négyszer-ötször-sokszor ugrottam neki és voltak munkáim, melyek az én tanulópénzeim voltak. De töretlenül hittem a termékben és magamban. Mára több száz, ha nem ezer fóliázáson vagyok túl, a tudásom, a sok tipp és trükk innen ered, ezt adom át a vásárlóinknak, ebből készül a sok-sok oktató videó és mindaz ami benneteket segít a könnyebb munka érdekében.

Együttműködéseink

Több vállalkozással dolgoztunk és dolgozunk ma is együtt. Egy-egy nagy ügyért mindig együtt ötletelünk, együtt dobban a szívünk, és az vezérel bennünket, hogyan tehetjük az adott projectet még nagyszerűbbé, még felejthetetlenebbé. Mielőtt belevágunk egy új feladatba, mindig azt hisszük, hogy ettől nagyobbat már nem tudunk sem álmodni, sem megvalósítani. Ötleteink mindig újabb és újabb feladatot hoznak magukkal és ezeket csak kiváló partnerekkel együtt tudjuk felülmúlni.

Kezdeményezések

 • 2018-ban egy pesti lakást újítottam fel. Itt már gondoltam a jövőre, hogy szeretném átadni a tudásom, ezért profi stábot fogadtunk és velük forgattunk 4 napon keresztül reggeltől estig. 2019- ben 17 fővel lettünk Magyar rekorderek. 24 órán át fóliáztunk, ezalatt egyszerre 3 lakást újítottunk fel.
 • 2019 májusában indult az országjáró roadshow. 10 város, 10 általános iskoláját szépítettük meg a fóliák és a lelkes szülők segítségével. EZER AMATŐR: bebizonyítottunk, hogy megfelelő eszközzel, termékkel, oktatással, bárki képes arra, hogy otthonát szebbé varázsolja
 • 2020 otthont szépítő felújító műsorunkban 5 család életét tettük szebbé.

A FóliásJuci csapata

Földi-Hermann Gabriella

Ő az aki a hívásaitokat, leveleiteket és üzeneteiteket fogadja. 3 gyerkőc anyukája, jól érzi az egyensúlyt a homeoffice és a családi munka között.

Földi-Hermann Gabriella

Sztankó Ágnes

2018 januárjától dolgozik velünk, kezdetben mint ügyfélszolgálati munkatárs, ma már ő felel a termékekért, a pénzügyekért, együtt dolgozik Attilával és segíti az én munkámat is.

Sztankó Ágnes

Zsámboki Attila

Attila egy szűkszavú zseni! "Nem szeretem a reflektorfényt, ezért is maradtam inkább a háttérben."

Zsámboki Attila

Zsámboki Judit azaz Fóliás Juci

Négy gyermek édesanyja vagyok, tizenegy évig voltam itthon, ezután szerettem volna elhelyezkedni, hiszen közgazdász diplomám van, két nyelvvizsgám, millió OKJ-s papírom, szerettem volna ezeknek a hasznát venni. Hamar rá kellett jönnöm, hogy nem igazán kellek, négy gyerekkel óriási kihívás vagyok bármely munkáltatónak. Eldöntöttük, hogy a magam ura leszek, vállalkozni fogunk. A vállalkozás indításához két dolog hiányzott a pénz és a tapasztalat. Viszont ami volt a HIT, de az sziklaszilárdan meg volt bennem! Szerettem volna egy jobb életet a gyerekeimnek úgy, hogy közben mások életét változtatom meg, teszem szebbé. Ahogyan az elhatározás megszületett, úgy jött hozzá a lehetőség, így indult el a webáruház. Azóta tudom, ha van HIT, van ötlet, akkor semmi sem lehetetlen!

 Zsámboki Judit azaz Fóliás Juci

Média megjelenések / Fóliás Juci a tévében

Hivatalos információk a Fóliás Juci Kft-ről

Bátran ellenőrizz le minket! Mostanában elég sokan csalódnak webáruházakban ezért szeretnénk megnyugtatni, mi régóta a piacon vagyunk, jelen vagyunk facebookon, én valóban létezem és a cégem mögött állok!

 • Az üzlet neve: Fóliás Juci - régebben Zsámboki 4-Lakás Kft néven indultunk az otthon-edes-otthon.hu weboldallal. 2017-ben váltottunk.
 • A vállalat neve: Fóliás Juci Kft. - ezt a nevet találod majd a számlán is
 • A vállalat székhelye: Magyarország 1149. Budapest, Nagy Lajos király útja 117 1/1
 • ő tevékenység: 4791. Csomagküldő, internetes kiskereskedelem
 • Jegyzett tőke: 3.000.000 HUF
 • Kereskedelmi nyilvántartási azonosítónk: 01-09-340319
 • Alapítási dátum: 2014.06.19
 • Központi telefonszám: +36-20-459-44-35