Átlagos értékelés:
5 (75 vélemény)
5
(75)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
2016.05.17
Többféle fóliát vásároltam. Van egy wenge-tölgy kombinációjú szekrényem, de a teteje sötét volt és állandóan meglátszott a por, ezért fóliáztam át, de csak a tetejét. Tárolási megoldások kialakítása olcsón a szoba stílusához, színeihez illeszkedve: irattartók, kartondobozok befedésére használtam a peterson blaut, rusticot. Új színharmónia a gyerekszobában: bükk színű szekrényből fehéret varázsoltunk kívülről. Ajándék fotóalbum bordó plüss dekorral bevonva (erről nem találtam fotót) Nagyon könnyen, gyorsan lehet vele dolgozni! A hátoldalon lévő beosztás sokat segít. Visszaszedhető, így nem kell aggódni, ha elsőre nem sikerül az illesztés. Nagyságrendekkel olcsóbb lehetőséget biztosít egy új színárnyalat kialakítására a szobában, vagy egy kopott bútor felújítására, mintha újat vásárolnánk. Szívből ajánlom a webáruházat: kedvesség-segítőkészség-gyorsaság páratlan. Már a megrendelés előtti döntésben is kaptam segítséget a színmintákkal. A honlapon pedig ötleteket meríthet az ember a felhasználással kapcsolatban. 2016/5/17 12:05 Mónika (Budapest)  
Sándorné Gere
Sándorné Gere
2016.08.15
A megunt sötétkék konyhaszekrényünket újítottuk fel, azon kívül a küldött próbacsomagban lévő mozaikmintás és a whitevood maradékából kidekoráltunk egy nagyon régi kopott kis szekrényt. Mindenkinek tudom ajánlani a d-c-fix fóliát, mert nagyon könnyű vele dolgozni és teljesen eredetinek hat. Nem kell hozzá különösebb szakértelem csak egy kis odafigyelés és ha véletlenül mégis elrontottuk könnyű korrigálni, mert felszedhető és ugyanúgy ragad, mint előtte. Mosható, karcálló. Ami még ezen kívül nem elhanyagolható olcsó a többi megoldásokhoz viszonyítva. Pontos, gyors szállítást tapasztaltam, már a próbacsomag rendelésénél is és ezt követően telefonon is megkeresett Zsámboki Judit és érdeklődött tapasztalataimról. Rendelésem szintén gyorsan és pontosan érkezett. Nagyon elégedett vagyok. 2016/8/15 23:08 Sándorné (Pécs)
   
2017.06.28
Sima fehér korpusz volt a beépített szekrény anno... ha látványában nem is nagyon, de minőségre szembetűnő a különbség! (csak ez a sötétebb fotó adja vissza a Whitewood erezettségét)
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: