Átlagos értékelés:
5 (75 vélemény)
5
(75)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Csiszárné Barkóczi Klára
Csiszárné Barkóczi Klára
2018.03.15
Régebben már fóliáztam az előszobaszekrényt, de most, hogy rátaláltam Juciékra, megint kedvet kaptam egy kis felújításhozhoz! Így került sor a konyha azon részeire, amik a felújításból / ajtócsere/ Kimaradt! A hátsó fal Whitewood , a pult az Avellino Beton fóliával készült. Nagyon tetszik, jó választás volt! 2-2 tekercs fóliát rendeltem, kb 9500 Ft, de természetesen mindegyikből maradt, így az anyagköltség kb 7000 Ft! A fóliával könnyű volt dolgozni, vissza lehet venni, szépen simul utána is, bár én csak kézzel csináltam most, de fogok rendelni simítót hozzá! A videókon látom, hogy Juci milyen profi módon használja! Tervben van az ajtók fóliázása, várom, hogy legyen fólia, hogy meg tudjam rendelni. Sok segítséget kaptam a videókból és mások tapasztalatából is! Köszönöm a segítséget! https://www.foliasjuci.hu/termek/avellino-beton-ontapados-tap eta/#reviews
Lajcsák Anett
Lajcsák Anett
2018.03.22
A foliazas egyszerűen megy, szinte semmi kezugyessegem nincs, mégis hatalmas a siker egy egy elkészült darab utan. :) Számítógép asztal A fiam szobájában a világos színek uralkodnak, többnyire fehér. Az asztal egyébként is elég viseltes volt, így kapott egy kb 40×60as whitewood fóliát. Ez nem éri el az 1000 Ft-ot.
2018.03.24
Ezt a fóliát választottuk, mert letidztult, mégis az erezet különlegessé teszi, illetve illik a nappali/konyha színeihez :)
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: