Öntapadós fólia

A fóliát a gyártó bútorok felújítására javasolja, tűzhely közelébe és olyan helyre, ahol folyamatos víz érné nem. Legelső vevőnk 2015-ben ennek ellenére mégis fürdőszobát újított fel vele, ami 3 évig csodásan bírta, sajnos a csempe hamarabb mondta fel a szolgálatot, a fólia még bírta volna.

Webáruházunkban több száz kíváló minőségű fólia található különböző méretben és szélességben.

Szeretnéd az otthonodat feldobni, megszépíteni? A legjobb helyen vagy! Ránk számíthatsz!

A bútor, a fal, fóliázásához bármelyik fóliát választhatod.

A pult fóliázásához inkább a prémium fóliát javasolnám,  tovább bírja, de fontos tudni ez nem gránit, de nem is kerül annyiba. Honnan tudod melyik a prémium fólia? A fotó sarkában egy kis jelzést találsz.

Számunkra nagyon fontos a vásárlók sikerélménye. Több ezer elégedett vásárlói véleménnyel rendelkezünk, remélem bennünket választasz és megosztod velünk alkotásodat.

Csempére ragasztanád a fóliát?

Ha telibe ragasztod, akkor azzal számolnod kell, hogy a fuga át fog látszódni. Megoldás lehet, ha a fóliát a csempe méretére vágod. 

Fürdőbe szeretnéd felragasztani a fóliát? 

Többször fóliáztam a saját fürdőszobáinkat. Ahol víz éri ott számolok vele, hogy sűrűbben kell cserélni, mert vízkövesedni fog. A vízkő még a normál csempét is tönkreteszi. 

Hajszárítóval melegítve kíválóan formázható a fólia, így az íves, bemart felületek sem jelenthetnek akadályt. Arra kell figyelni, hogy megfelelően forró legyen a hajszárító, mert a túl forró elszakíthatja. Ha a fólia elenged, annak a langyos hajszárító az oka. 

Fólia illesztése mindig fedésben történjen (kb. 0,5 cm legyen)

A fólia eltávolítása munka közben könnyedén megy, többször vissza tudjuk szedni, ha elrontottuk a ragasztást. Ahogy múlik az idő egyre nehezebben lehet majd visszahúzni. Ez a fólia különlegessége. A jó hír, hogy még tíz év múlva is le lehet szedni a fóliát, bár valószínüleg nem egyben. Hajszárítóval megkönnyíthetjük az eljárást.

Hagy maga után nyomot?

A legtöbb fólia eltávolítás után nem hagy nyomot, de van egy-kettő amelyik igen pl. a táblafóliánál számíthatunk rá, de acetonmentes körömlakk lemosóval a nyomokat eltávolíthatjuk.

Tovább

Mi van, ha szélesebb a felület, mint a fólia?

A fa és a betonhatású fóliákat lehet illeszteni, az egyszínűeknél ez látszani fog. Esetleg kombinálj több színt, de figyelj rá, mindig fedésben illeszd. 

Mivel lehet tisztítani?

A fólia tisztítása végtelenül egyszerű. Hagyományos tisztítószerekkel eddig nem okozott gondot számunkra és a vásárlóink számára. A maró tisztítószereket kerüljük, nem tesz jó, ahogy a súrolás sem.

A fólia tönkreteszi a felületet?

Csak akkor, ha a felület nem jó állapotú, akkor igen, akkor le fogja húzni. 

A sikeres fóliázásnak három titka van:

- megfelelő fólia,

- megfelelő eszköz, 

- megfelelő technika.

Tőlünk mind a hármat megkapod! 

Tovább