Átlagos értékelés:
5 (75 vélemény)
5
(75)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Csiszárné Barkóczi Klára
Csiszárné Barkóczi Klára
2018.04.04
Egyenlóre a Wc ajtót fóliáztam le!,Ilyen lett a Wc ajtó , már a kerettel! Mellette a fürdőszoba ajtó még hátra van, meg másik 3 szobaajtó. majd szép lassan. Felhasznált anyag Whitewood fólia, az egy ajtóhoz 2 egész tekercs kellett a 2,10 x 90 cm-esből és kb fél tekercs a kerethez.https://www.foliasjuci.hu/termek/whitewood-ontapados- tapeta/ Anyagár kb 5000 Ft, felhasznált idő nekem kb 5 óra, megszakításokkal! Könnyű volt a fóliával dolgozni, jól tapad , mégis szükség esetén könnyű visszavenni! Nagyon örülök neki! Nekünk tetszik!
Csiszárné Barkóczi Klára
Csiszárné Barkóczi Klára
2018.04.10
Elkészült az első szobaajtó! Whitewood fóliából kb 1 tekercs kellett a 210 x 90 cm -esből. https://www.foliasjuci.hu/termek/whitewood-ontapados-tapeta/ Anyagár kb 2100 Ft, idő két részletben kb 4 - 5 óra! A fóliával könnyű volt dolgozni, a nehézséget az üveg körüli keret rész adta, ami elég babrás volt, hajszárítóval csináltam meg az éleket. Holnap folyt.köv., következik a másik szobaajtó, majd a konyhaajtó!
Fodor Ágnes
Fodor Ágnes
2018.04.11
Az asztalka teteje karcos volt, ezért döntöttem a fóliázás mellett. Whitewood fóliát használtam, fél tekercs elég volt a 90 cm szélesből. A tetejére könnyű volt rásimítani, de az íves részekkel megküzdöttem, mert most próbáltam először ilyet. Kb. a felénél már kezdtem ráérezni a hajszárítós technikára. Juci videója sokat segített, köszönöm! Az előtte fotó sajna lemaradt, olyan színű volt, mint az alsó rész, biztos el tudjátok képzelni :)
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: