Átlagos értékelés:
5 (75 vélemény)
5
(75)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Fodor Ágnes
Fodor Ágnes
2019.06.17
Feldobtam kicsit a nyaralóban a konyhát, hátha akkor szívesebben jönnek a nyaraló vendégek! 2 tekercs whitewood került a szekrényekre és a kis asztalkára, a csempére pedig 2 tekercs fontana beige fólia és 5 db como mare csempefólia. A régi fugát meghagytam és kockánként raktam a fóliát csempére. Nagyon gyorsan lehet haladni, 3 estém ment rá. Korábban úgy gondoltam, fölösleges költeni a csempefóliára, mert anélkül is szépet lehet alkotni, de most, hogy kipróbáltam, visszavonom ezt az állításomat, mert sokkal jobb így, mintha csak fóliát használok. Könnyű vele dolgozni és az eredmény álomszép, próbáljátok ki! 18.000 Ft-ot költöttem.
Házi Márta
Házi Márta
2019.08.11
A konyhából nyíló kamraajtó már nagyon rossz állapotban volt, a felújításból nyilván nem maradhatott ki. Ez volt az első ajtófóliázásom, tartottam is tőle, főleg a rémes, agyonfestett felület miatt, hogy nem fog rá szépen tapadni. Minimálisat csiszoltam rajta, így nagyon könnyű volt dolgozni vele, alaptalan volt a félelmem. Felhasznált fóliák: - Whitewood másfél tekercs (egyelőre csak a tok és a konyha felőli oldal lett fóliázva - Fémes hatású acél ezüst kb. 20 centis csík a dekor ablakokhoz Ráfordított idő 3 óra.
Házi Márta
Házi Márta
2019.08.27
A konyhából nyíló kamraajtó már nagyon rossz állapotban volt, a felújításból nyilván nem maradhatott ki. Ez volt az első ajtófóliázásom, tartottam is tőle, főleg a rémes, agyonfestett felület miatt, hogy nem fog rá szépen tapadni. Minimálisat csiszoltam rajta, így nagyon könnyű volt dolgozni vele, alaptalan volt a félelmem. Felhasznált fóliák: - Whitewood másfél tekercs (egyelőre csak a tok és a konyha felőli oldal lett fóliázva: - Fémes hatású acél ezüst kb. 20 centis csík: Ráfordított idő 3 óra.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: