Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Schleerné Nagy Gyöngyvér
Schleerné Nagy Gyöngyvér
2017.10.03
Mivel is kezdhettem volna fóliás pályafutásomat, mint egy átlátszó védőfóliával egy kerek asztalra. Nagyon szeretem a színét, s bár nem mai darab mégis jó állapotban van, mert eddig szörnyűbbnél rondább viaszos vászonnal volt letakarva. Meguntam és élvezni szeretném a színét anélkül, hogy kedvenc családomnak áldozatul esne. Sokat nézegettem az oldalt mire vettem a bátorságot és a fóliát, de megérte. A családnak is nagyon tetszik, én pedig nem tudok elmenni úgy mellette, hogy meg ne simogatnám. Jucinak köszönöm a segítséget a rendelésnél és a tanácsokat.
Képek
346-8093_1
346-8093_2
346-8093_3
P-Németh Zsófia
P-Németh Zsófia
2018.07.16
A fiaim gyurmatároló dobozát egy évvel korábban teleragasztgattuk matricákkal, de azok felpöndörödtek, így jött az ötlet, hogy egy átlátszó fóliaréteggel fogjam le a szökni készülő matricákat. A doboz (eredetileg egy egyszerű cipősdoboz) maga is jobb tartású lett a fóliának köszönhetően. Korábban már készítettem hasonló technikával egy dobozt, de ott a papírboltban kapható tankönyvborító fóliát használtam, ezzel könnyebb volt dolgozni, szebben el tudtam simítani a dobozon.
Képek
346-8093_1
Keppelné Edit
Keppelné Edit
2018.12.19
Volt három kirakott puzzle ,de csak ide oda lett tologatva ,meg untam, valamit kéne vele kezdeni. Le lett kenve puzzle ragasztóval,de az nem tartja meg. Arra gondoltam ha meg tudnánk fordítani a hátulján a fólia egyben tartaná. De nem lehetett. Ekkor kérdeztem a csoportban hátha csinált már valaki ilyent. Talan valamilyen átlátszó ragacsos ablakfolia jó lenne. Erre jött is a gyors segítség Marcsi Bodorné Sánta személyében, hogy próbáljam meg az átlátszó védő foliat mert, eddig nem volt ilyen még a csoportban. Jelentem SIKERÜLT! Nem mondom hogy tökéletes mert nem az. Az elsőt szuperül fel raktam szinte nincs gyűrödés.De a második az jaj. Nem bírtam asztalra rakni és a földön foliáztam �� .akkora csíkok vannak rajta hogy na. Mindegy egyben van már nem esik szét az a lényeg. A harmadikat nem mertem egyben felrakni kb.30 cm csíkokat vágtam és úgy simogattam rá. A TANULSÁG! Egyedül ne csinálja senki ha nincs le kenve puzzle rasztóval mert könnyen szét esik. Ha még is csak is több darabból, mert vissza szedni nem lehet. Ha egyszer el van indítva a fólia azt végig kell simitani amerre megy. És a hátulján is érdemes megcsinálni mert így nagyon jó tartása lesz a képnek és nem kell attól félni hogy le potyognak a drabok.A felhasznált fólia: https://www.foliasjuci.hu/termek/atlatszo-vedofolia/ Három db 90cmx2m tekercset használtam fel amiből jutott a konyhaasztalomra is. Idő? talán 1-1,5 óra összesen.
Képek
346-8093_1
346-8093_2
346-8093_3
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: