Átlagos értékelés:
5 (27 vélemény)
5
(26)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Záhonyi Etelka
Záhonyi Etelka
2018.07.29
Egy konyhaasztal megmentése. Egyik tagtársunk adta az ötletet, hogy ne dobjam ki régi asztalunkat. Kiszedtük a zsanérokat, alul rögzítettük az asztallapot , mivel mindig nyitott állapotban használjuk. Ezt követte a fagitt és a csiszolás. Felhasználtam fél tekercs Textilgewebe és 1 tekercs Calvados fóliát. Kb. 3 ezer forintból egy hét alatt sikerült használhatóvá tenni a selejtezés előtt álló asztalt.
Csapó Gabriella
Csapó Gabriella
2018.08.14
Szia Juci! A szülinapi parti utáni első rendelésem eredménye! Egy 4 éves szekrény belső hátlapját a vízes lemosás, meg a fertőtlenítő felmarta. Ezért kerestem olyan megoldást, hogy ilyen dolgok miatt ne fájjon többet a fejem. Mivel ez a fóli műanyag alapú és tökéletesen tapad, így a vízállóságra számomra ez a garancia. A felhasznált mennyiség: 2 tekercs (2x 2 méter) 45 cm széles fólia Anyagköltség 3.190.-HUF Ráfordított idő: Ezt férjemtől tudom, hogy több, mint 2 óra, mert nekem repült az idő, minden percét élveztem. Mert keresztbe fóliáztam, lentről felfelé, 0,5 cm átfedésekkel A FB inspirációs csoportban a 1492. Albumban vannak a képek.
Csapó Gabriella
Csapó Gabriella
2018.08.14
Kedves Juci! Nagyon könnyű volt fóliázni, mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy szekrény belső hátlapját fóliáztam le, amit nagyon megrongált a tisztítószeres lemosások. Nem bírta a vizet. Ezért választottam, ezt a műanyag alapú, vízálló fóliát. A színe nagyon feldobja a szekrényt, ilyen pici pénzből máshogy nem tudtam volta újjá varázsolni a felületet. A felhasznált mennyiség 2 tekercs 45 cm széles fólia keresztbe fóliáztam, lentről felfelé, ezért egy kicsit tovább tartott, mint gondoltam. Vagy csak a "hipp-hopp" hozzáállásom hagyott el. :) A FB insirációs csoportban a 1492.albumban vannak feltöltve a képek.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: