Kétbalkezes Garancia

 • Szállítási díj:
  0 - 1.790 Ft
  ?

  30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES.

 • VIP szállítási díj:
  0 Ft (INGYENES)
 • Kiszerelés:
  Virtuális
 • Család:
  Ajándék
 • Kétbalkezes garancia
  ?
  Kétbalkezes garancia

  Rajtad maradt a fólia? A bontatlan termékeket visszavesszük, méghozzá időkorlát nélkül. Így nem kell félned attól, hogy a fölösleges fóliákat kell kerülhetned. Küldd vissza ÖRÖK GARANCIÁBAN! Részletek >

Fontos!

 • - Kérjük, hogy a terméket felhasználás előtt 24 órán keresztül pihentesd házon/lakáson belül. Erre azért van szükség, mert a téli hidegben a termék szállítás során lehül és ebben az állapotban előfordulhat, hogy nem tapad fel a felületre.
 • - Ha a fólián észreveszed, hogy sérült, gyűrött, hibás, ami nagyon ritka eset szerencsére, de ha mégis, akkor még a felrakás előtt jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak és segítünk! Reklamációt is csak ebben az esetben tudjuk elfogadni.
Otthonszépítés felsőfokon

Termék leírás

MI ANNYIRA BIZTOSAK VAGYUNK BENNE, HOGY SZAKEMBER SEGÍTSÉGE NÉLKÜL IS FEL TUDOD RAKNI EZEKET A FÓLIÁKAT, HOGY ERRE ÖRÖK GARANCIÁT IS VÁLLALUNK! 


MIRE JÓ EZ A GARANCIA?

Előfordult már, hogy mégsem arra volt szükséged, amit a ‘neten lerendeltél? Nem tetszik mégsem a színe? A monitor és a termékminta alapján sem sikerült jól eltalálni a mintát? Bizony, ez előfordul.

Ebben segít Neked ez a garancia. Ahelyett, hogy kerülgetned kellene a felesleges fóliákat, mi kicseréljük vagy visszavesszük. Ja, és nem csak 14 napon belül! Ez a garancia ÖRÖK GARANCIA! Nem jár le soha.

HOGYAN TUDOD VISSZAJUTTATNI A TERMÉKEKET?

A visszáru igényedet >> EZEN << az oldalon tudod leadni. Kérünk, figyelmesen töltsd majd ki az űrlapot.

Ahogy megkaptuk a bejelentésedet, felvesszük veled a kapcsolatot.

 

 

MI A HELYZET, HA A TERMÉK GYÁRI HIBÁS?

JELEZD FELÉNK A PROBLÉMÁT EZEN AZ OLDALON. HA VAN FOTÓD, KÉRÜNK TÖLTSD FEL AZT IS, HOGY LÁSSUK MI LEHET A PROBLÉMA. HA SIKERÜL FÉNYKÉP ALAPJÁN MEGÁLLAPÍTANI A HIBÁT ÉS A TERMÉK VALÓBAN SÉRÜLT, KÜLDÜNK HELYETTE EGY MÁSIKAT. A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET MI FIZETJÜK.
A hibát kérlek mielőbb jelezd felénk. Vásárlástól 14 napon belül. Ennél az egynél vesszük csak figyelembe a határidőt.

 

MI VAN AKKOR, HA TE HIBÁZOL?

Ha Te hibázol nem áll módunkban visszafizetni a termék árát.

Használat előtt nézd meg videóinkat, olvasd el a termékleírásokat.

 

Mi a helyzet a hővédő fóliákkal?

Az összes termékünk házilag, szakember segítsége nélkül felrakható!

Az árba nincs beépítve garancia. Cserébe rengeteg leírást, tippet és trükköt, segítséget adunk.

Felhívjuk a hibákra a figyelmet! pl. ne használd repedt, hibás ablakon, ne használd fém redőnnyel, rolóval együtt, húzd le a védőrétegeket,….

Ha felrakás után valami gond adódik ezért a felelősséget nem tudjuk vállalni, hisz nem lehetünk ott mindenki mellett, nem foghatjuk mindenki kezét. Azok a cégek, akik ezeket a fóliákat garanciálisan adják, ott ők teszik fel megfelelő módon. Nyilván, ha mi mennénk ki mindenkihez, akkor tudnánk rá garanciát vállalni, de akkor az ára sem lenne ilyen kedvező.

Tehát érdemes megnézni azt a rengeteg bejegyzést, amit ezekhez a termékeinkhez készítettünk