Toscana Öntapadós Prémium Fólia

 • Minősítés:
  Prémium
 • Raktárkészlet:
  Az utolsó db raktáron
 • Szállítási idő:
  1-2 munkanap
 • Szállítási díj:
  0 - 1.790 Ft
  ?

  30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES.

 • VIP szállítási díj:
  0 Ft (INGYENES)
 • Hossz:
  1 m
 • Szélesség:
  122 cm
 • Vastagság:
  0,22 mm
 • Kétbalkezes garancia
  ?
  Kétbalkezes garancia

  Rajtad maradt a fólia? A bontatlan termékeket visszavesszük, méghozzá időkorlát nélkül. Így nem kell félned attól, hogy a fölösleges fóliákat kell kerülhetned. Küldd vissza ÖRÖK GARANCIÁBAN! Részletek >

Normál ár: 9 990 Ft
VIP ár: 8991 Ft
Hossz:
Vastagság:
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről

Termék leírás

Ezt a prémium fóliát Lukács Katalin Brigitta vásárlónk tesztelte, aki már jól ismeri a standad fóliáinkat, így össze tudta őket hasonlítani. Nézzük mi az ő véleménye: 

Amikor kezembe vettem a fóliát az első, ami meglepett az a tapintása volt. Az jutott eszembe, hogyha felraknám az általam felújított, fehérre festett asztal tetejére, akkor nagyon úgy tűnne, mintha faborítást kapott volna (egyébként bükkfa).  Kellően strukturált ahhoz, hogy ezt a benyomást keltse. A fóliának a Toscana nevet adtam. És a gyakorlat….  A tesztelésre kapott fóliát  a laptop asztalra használtam fel, arra a részre, illetve asztallapra, ahol a számítógép egere kikoptatta a korábban feltett standard fóliát, ami máshol tökéletesen megállta a helyét. Nem lehet buborékosan, vagy ráncosan feltenni ezt a fóliát. Képtelenség. Nem lehet belevasalni ráncokat, kivéve, ha valaki nagyon akarja.  J  Nem lehet elkövetni vele azt a hibát, amit többször láttam, hogy aláhajtva az asztallap alá táskásan levegős marad az éleken. Nem kell tartani attól sem, hogy aláhajtáskor – húzáskor – megnyúlik a fólia. Mindezeket nem lehet elkövetni vele. Erős a ragasztója, de visszaszedhető. A felesleg levágásához viszont csak éles szikét javaslok, éppen, mert nem papírvékony a fólia. Ennek a laptop asztalnak nem lehetett minden élét lefóliázni, korábban próbáltam, de összerakáskor a fémlábak felsértették a fóliát. Így viszont könnyű dolgom volt, amit csak azért sajnálok, mert így nem kaptam választ arra, hogy hogyan lehet vele sarkot fóliázni. Abban viszont biztos vagyok, hogy a füleket, amit sarok esetén be kell hajtani a fólia alá, minél kisebbre kell vágni, hogy ne legyen a sarkokban vastag, dupla réteg.  Arra sem tudok válaszolni, milyen lehet vele az átfedés, vagy hogyan lehet vele bemart bútort fóliázni. Illetve, a bejárati ajtómon vannak enyhe bemarások, amit szerettem volna eltüntetni, de a standard fóliával nem sikerült, halványan látszik.  Nos, ez a fólia szerintem elfedné, áthidalná az ilyen enyhe bemarásokat. Amit hosszabb távon tudok vele tesztelni, az az ütés-, kopás- és karcállósága. Ezért is választottam ezt a felületet. Maradtak még kérdések, de bízom benne, hogy idővel meglesznek a válaszok.

Kinek éri meg használni?

-          Annak, aki szeretne a természeteshez közeli fahatást kapni.

-          Aki hosszabb távban gondolkodik, és nem szeret sűrűn változtatni.

-          Annak is megéri, aki megunta a bútorait és egy- egy darabbal, pl. egy fiók előlap, egy ajtólap lefóliázásával megújítani, megváltoztatni, összeöltöztetni szeretné a bútorait.

-          Akinek szép a konyhája, de a pult már gyengélkedik. Tökéletes lehet pultnak.

-          Megéri vele megvédeni az íróasztal tetejét, vagy az étkezőasztalt.

-          Megéri vele kombinálni a vékonyabb típusú fóliát is, és ezt használni a jobban igénybe vett felületekre. Mindenkinek ajánlom, aki természetes fahatást, illetve szépet, tartósat szeretne.

Egy hónap elteltével: semmi változás, egy hónap elteltével is olyan, mint amikor feltettem.Nagyon strapabírónak tűnik.