Ha most leadod a rendelésed, az ELSŐ MUNKANAPON feladjuk a csomagodat és már másnap megkapod! Minden készleten lévő terméket a SAJÁT RAKTÁRUNKBÓL küldünk ki. NEM KELL VÁRNOD TUDNIVALÓK A SZÁLLÍTÁSRÓL ...

TOSCANA

4 640 Ft -tól

Ezt a prémium fóliát Lukács Katalin Brigitta vásárlónk tesztelte, aki már jól ismeri a standad fóliáinkat, így össze tudta őket hasonlítani. Nézzük mi az ő véleménye: 

Amikor kezembe vettem a fóliát az első, ami meglepett az a tapintása volt. Az jutott eszembe, hogyha felraknám az általam felújított, fehérre festett asztal tetejére, akkor nagyon úgy tűnne, mintha faborítást kapott volna (egyébként bükkfa).  Kellően strukturált ahhoz, hogy ezt a benyomást keltse. A fóliának a Toscana nevet adtam. És a gyakorlat….  A tesztelésre kapott fóliát  a laptop asztalra használtam fel, arra a részre, illetve asztallapra, ahol a számítógép egere kikoptatta a korábban feltett standard fóliát, ami máshol tökéletesen megállta a helyét. Nem lehet buborékosan, vagy ráncosan feltenni ezt a fóliát. Képtelenség. Nem lehet belevasalni ráncokat, kivéve, ha valaki nagyon akarja.  J  Nem lehet elkövetni vele azt a hibát, amit többször láttam, hogy aláhajtva az asztallap alá táskásan levegős marad az éleken. Nem kell tartani attól sem, hogy aláhajtáskor – húzáskor – megnyúlik a fólia. Mindezeket nem lehet elkövetni vele. Erős a ragasztója, de visszaszedhető. A felesleg levágásához viszont csak éles szikét javaslok, éppen, mert nem papírvékony a fólia. Ennek a laptop asztalnak nem lehetett minden élét lefóliázni, korábban próbáltam, de összerakáskor a fémlábak felsértették a fóliát. Így viszont könnyű dolgom volt, amit csak azért sajnálok, mert így nem kaptam választ arra, hogy hogyan lehet vele sarkot fóliázni. Abban viszont biztos vagyok, hogy a füleket, amit sarok esetén be kell hajtani a fólia alá, minél kisebbre kell vágni, hogy ne legyen a sarkokban vastag, dupla réteg.  Arra sem tudok válaszolni, milyen lehet vele az átfedés, vagy hogyan lehet vele bemart bútort fóliázni. Illetve, a bejárati ajtómon vannak enyhe bemarások, amit szerettem volna eltüntetni, de a standard fóliával nem sikerült, halványan látszik.  Nos, ez a fólia szerintem elfedné, áthidalná az ilyen enyhe bemarásokat. Amit hosszabb távon tudok vele tesztelni, az az ütés-, kopás- és karcállósága. Ezért is választottam ezt a felületet. Maradtak még kérdések, de bízom benne, hogy idővel meglesznek a válaszok.

Kinek éri meg használni?

          Annak, aki szeretne a természeteshez közeli fahatást kapni.

          Aki hosszabb távban gondolkodik, és nem szeret sűrűn változtatni.

          Annak is megéri, aki megunta a bútorait és egy- egy darabbal, pl. egy fiók előlap, egy ajtólap lefóliázásával megújítani, megváltoztatni, összeöltöztetni szeretné a bútorait.

          Akinek szép a konyhája, de a pult már gyengélkedik. Tökéletes lehet pultnak.

          Megéri vele megvédeni az íróasztal tetejét, vagy az étkezőasztalt.

          Megéri vele kombinálni a vékonyabb típusú fóliát is, és ezt használni a jobban igénybe vett felületekre. Mindenkinek ajánlom, aki természetes fahatást, illetve szépet, tartósat szeretne.

Egy hónap elteltével: semmi változás, egy hónap elteltével is olyan, mint amikor feltettem.Nagyon strapabírónak tűnik.Méret (HxSz) N/A
 • Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ha sikerrel akarsz járni szánd rá azt a pár percet és olvasd el 

Mi mindenre jó ez a fólia?

Nézzük csak vásárlóink eddig mi mindenre használták, mire lehet megoldás:

 • ha unod a szekrényed színét, dekorálnál,

 • ha egyedivé szeretnéd varázsolni otthonod,

 • akár a hűtő, mosógép, szárítógép is fóliázható,

 • ha pultot, asztalt szeretnél fóliázni: jól bírja a gyűrődést, de azért vigyázz ez nem gránit, mondjuk nem is kerül annyiba. Teszteltük paradicsommal, ketchuppal, paprikás kolbásszal, frissen eltávolítva nem hagy nyomot. Evőeszközökkel, fémes fazekakkal óvatosan. Bár nagyon jó a kopásállósága, de ha nem vigyázunk ez a fólia is sérülhet. Mosogató közelében, ha jól van leragasztva szenzációsan bírja, a víz nem tud alámenni. Bár a gyártó szilót javasol olyan helyre, ahol víz érheti. 

 • ha fürdőszobát újítanál (igen, a vízkő előbb vagy utóbb tönkreteszi, ahogy a normál csempét is. A víz keménységétől függ mennyi ideig bírja. Érdemes felkeresni Facebook csoportunkat, ahol vásárlók számolnak be sikeres fóliázásaikról)

 • ha padlóra ragasztanád (sokan csinálják, de erre jobb megoldás az öntapis padlónk)

 • falra is lehet ragasztani, de számolnod kell azzal, hogy visszahúzásnál a festéket leszedheti, ahogyan egy ragasztós tapéta is. Meszelt falra nem javasoljuk.


Ez a fólia strukturált, barázdált felületű, megszólalásig hasonlít az eredeti fára. Sokkal vastagabb a standard fóliáknál, így strapabíróbb, jó a kopásállósága, valamelyest takarja a bútor esetleges hibáit. Az erezete hosszanti irányban fut, lásd a mellékelt fotót. 

Tűzhely közelében csak óvatosan! Érdemes tesztelni! A gyártó hővédő hátlap felhelyezését javasolja. Ennek ellenére rengeteg vásárlónk használja és nem okoz gondot számunkra, mert előtte tesztelték. Azért is érdemes tesztelni, mert a tűzhelyek eltérőek, így előfordulhat, hogy a túl magas, erős hőt a fólia nem bírja. Szóval óvatosan! 

Takarítása hagyományos tisztítószerrel, semmi esetre sem súrolóval, maró hatású vegyszerekkel. 

Szilóra nem ragad a fólia. 

Íves, bemart felületeknél tesztelni kell. Van, akinek nem okoz gondot és hajszárító segítségével könnyedén megoldja és van, akinek nehézséget okoz. Rengeteg felújítást látunk, ahol sikerrel járnak a vásárlóink. Nem tudjuk a vásárlók képességét felmérni, ezért javasoljuk a tesztelést. 

Sarkok, éleknél a fólia vastagsága miatt nehezebb a munka, mint a standard, hagyományos fóliával. 

Hátoldalán a védőréteg jelölése miatt könnyen méretre tudjuk szabni a fóliát. Bár én mindig azt javaslom, hogy vágjuk nagyobbra, mert a felesleget mindig könnyebb levágni. 

Vásároljunk mindig egy kicsivel többet, mert sosem lehet tudni, hogy az újabb gyártásnál nem tér-e el egy picit a színvilág vagy lesz-e, nem vonja-e ki a gyártó ezt a típust. Illetve ha sérül, legyen otthon csere.

Milyen eszközökre van szükségünk:

 • vágóalátét, hogy ne az asztalunkat karcoljuk össze,

 • fém vonalzó, a méretre vágáshoz,

 • szike, az egyenes vágáshoz,

 • simító a buborékok eltávolításához.

Felhelyezés:

 • tisztítsuk meg a felületet egy nedves ronggyal, hagyjuk száradni! A fólia száraz, pormentes felületre tapad fel,

 • mindig kis védőréteget húzzunk le, max. 5cm, ez a biztos, hogy ne menjen alá túl sok levegő. Ha mégis bubis lesz óvatosan szúrjuk meg és simítsuk át a simítóval, hogy a beszorult levegő ki tudjon jönni,

 • ha rosszul ragasztottuk fel óvatosan vissza tudjuk szedni, de vigyázzunk, ne húzzuk, mert megnyúlhat és akkor ráncosodik.

 • érdemes megnézni pár videónkat, amit vásárlóink számára INGYEN biztosítunk a www.foliasjuci.hu/mini oldalunkon. 


Garancia:

amennyiben a fólia élőben nem nyeri el tetszésedet, vagy mégsem tudsz vele dolgozni, úgy lehetőséged van nem csak 14 munkanapig a visszaküldésre. A bontatlan termékeinkre ÖRÖK kétbalkezes garanciát vállalunk.Additional Information

Méret (HxSz) N/A

Vélemények

Még nincs vélemény

Legyél az első, aki véleményezi ezt a terméket: “TOSCANA”