Blog

Adventi játékok a Fóliás Jucinál

Fóliás Juci
Fóliás Juci
2021.08.27 13:16
Adventi játékok a Fóliás Jucinál
Szerintem mindenki imád játszani. Hát mi most egészen Karácsonyig játszani fogunk. 

Számomra nagyon fontos ez az időszak. 

A gyerkőcökkel már december elsején a közeli erdőbe megyünk és közösen kiválasztjuk a fánkat, majd hazahozzuk és itthon fel is díszítjük. Mi így szeretjük és így egész hónapban élvezzük a fenyő illatát. Az adventi kalendáriumba egy térképet rejtek el. A gyerekek ez alapján kincskeresésbe fogunk. A doboz mindig egy barkácsolást rejt. Hol egy dísz, hol egy dekor, néha meg süti receptet. Mellette még veszek mindig egy társast, amit 24 részre szedek és ezt minden nap jutalomként kapnak meg. Karácsony estére áll össze a teljes társas, ekkot játszunk vele először. Persze én egész hónapban a játékszabályt tanulmányozom :) :) :)

Ennek hagyománya van nálunk, idén 13.éve. 

Szóval szerettem volna a Fóliás Juciba is áthozni ezt a hangulatot. 

Kitaláltam, hogy minden nap játszunk. Játszani mindenki szeret! 

24/1 Játék!
**********
Bemart szekrényesek Figyelem!
A mai játék nektek szól! ❤
Ha vásároltál nálunk és bemart szekrényt újítottál fel, de esetleg nem vagy 100% elégedett a végeredménnyel, akkor fotózd le, töltsd fel ide és hozzászólásban írd meg, hogy hajszárító vagy hőlégfúvóval dolgoztál.
Határidő: december 23
Felajánlásom: a jelentkezőkből kiválasztok hármat, akinek a felújított szekrényének egyik ajtaját megpróbálom én átfóliázni. Saját költségen elhozatom az ajtót (max 100 cm) , majd vissza is juttatom, rövid időn belül.
Természetesen a fóliákat hozzáigazítom a felújított bútorokhoz.
Holnap olyan játékkal érkezem, ami olyanoknak IS kedvez, akik még nem vásároltak nálunk, még nem merték elkötelezni magukat.
24/2 Játék!
***********
A tegnapi játék olyanoknak kedvezett, akik már vásároltak nálunk. A mai Mindenki számára szól. Fotózd le mit és melyik termékünkkel újítanál fel.
Határidő: december 20 hétfő déli 12.00
Nyeremény: 5.000 Ft értékű ajándékutalvány
Sorsolás: december 24.én
24/3 Játék!
***********
24/3 Játék - Játék - Játék
Keresd a 7 különbséget!
Határidő: vasárnap éjfélig.
A helyes választ beküldők között a keddi élőben kisorsolok 3 ingyen szállítást.
24/4 Játék!
***********
Ird meg nekünk, hogy MIÉRT VÁLASSZANAK MINKET?
A hozzászólók között egy 5.000 Ft utalványt sorsolok ki, amit a foliasjuci.hu webáruházunkban tud majd beváltani a szerencsés.
Határidő: december 20 12:00
24/5 Játék!
***********
Nem tudom, hogy tudsz-e róla, de van egy közösségünk több ezer elégedett vásárlói beszámolóval, részletes leírásokkal, előtte utána fotókkal.
2017. március végén indítottam el a csoportot, amivel az volt a célom, hogy az infó hamarabb elérjen az emberekhez, megosszák egymással munkáikat. Tudom milyen jól esik az embernek ha elismerik a munkáját, mennyire jó érzés egy kedves szó, egy megerősítés. Beszólni, fikázni, főleg arc nélkül könnyű. Szóval célul tűztem ki, hogy ebben a csoportban még az építő jellegű kritikának sincs helye, hisz ízlésről nincs mit vitázni.
A mai játék: keresd fel a csoportot. Ha még nem vagy tag, akkor meg kell várd, míg jóvá hagyjuk a csatlakozást. Ha bent vagy, akkor használd a szűrőt/keresőt, egy nagyítót kell keresned. Ide írd be, hogy konyha, dátumnál állítsd be a 2018 évet. Aztán nincs más teendőd, csak nézelődj és válassz egy konyhát. Nem könnyítem meg a dolgodat, nem akarom, hogy mindenki az első konyhára rábökjön, ezért kérem indokold meg, hogy miért választottad ezt a konyhát, mi fogott meg benne, miért tetszett meg neked. 
Nyeremény: VIP tagság. Hogy mi is ez? Kedvezőbb árak, ingyen szállítás és egy csoport, ahol kizárólag VIP tagok vannak, akik mindenről elsőként értesülnek. Részleteket itt találod:
Nyeremény: ingyen szállítás 
Határidő: december 20. 12:00