Átlagos értékelés:
5 (61 vélemény)
5
(59)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szabó Ágnes
Szabó Ágnes
2018.03.23
A múltkori fóliázásból kimaradt darabokat használtam fe, nagyjából fél tekercs sonoma ment el így. Ez már sokkal melósabb feladat volt mint az előző szekrénysor, de egyszerűen beleszerettem ebbe a színbe. Már össze írtam a következő rendelési mennyiséget, szép lassan minden átvátozik a lakásban. A fólia kiváló tulajdonságainak köszönhetően bátran merek hozzákezdeni már az egyes darabokhoz.
László Beáta
László Beáta
2018.03.26
Ősrégi OSB lapot varázsoltam kicsit világosabbá. Nem szerettünk volna falat bontani, újra vakolni, festeni, ezért választottam a fóliát. Nagyon jól tapadt az OSB lapon is, élmény volt fölragasztani. Az illesztések sehol nem látszanak rajta. Nagyjából 10 méter, 67,5cm széles Sonoma tette szebbé a kis étkező részt. Ez kb. 10000 ft - ból lett megoldva.
Nyíri-Pál Angéla
Nyíri-Pál Angéla
2018.04.16
Hihetetlenül könnyű vele dolgozni!Sajnos a nagy izgalom közepette az előtte fotók lemaradtak, de látszik a belsején és a hátuljáról készült képen hogy 2 különböző stílusú és színű komód volt,amit fóliázás után összeaplikáltunk. Alig ment el reggel a futár,már bele is vetettem magam a munkába.Kb a 3.fióknál már rájöttem a technikára ???? Kb 4,5 tekercs fóliát használtam el a sonomából, 4-5 óra munkával lett meg,7500 Ft anyagköltséggel.Még a fogantyúk fa része is fóliázva,lesz és a szekrény tetején a belső rész. Köszönöm a gyors szállítást és a segítséget,már fejben a következő 2 projekt.Ja, és sikerült a zuramat is meggyőzni hogy a fólia jó ????
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: