Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (61 vélemény)
5
(59)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szabó Ágnes
Szabó Ágnes
2018.03.23
A múltkori fóliázásból kimaradt darabokat használtam fe, nagyjából fél tekercs sonoma ment el így. Ez már sokkal melósabb feladat volt mint az előző szekrénysor, de egyszerűen beleszerettem ebbe a színbe. Már össze írtam a következő rendelési mennyiséget, szép lassan minden átvátozik a lakásban. A fólia kiváló tulajdonságainak köszönhetően bátran merek hozzákezdeni már az egyes darabokhoz.
Előnyök:
Hátrányok:
László Beáta
László Beáta
2018.03.26
Ősrégi OSB lapot varázsoltam kicsit világosabbá. Nem szerettünk volna falat bontani, újra vakolni, festeni, ezért választottam a fóliát. Nagyon jól tapadt az OSB lapon is, élmény volt fölragasztani. Az illesztések sehol nem látszanak rajta. Nagyjából 10 méter, 67,5cm széles Sonoma tette szebbé a kis étkező részt. Ez kb. 10000 ft - ból lett megoldva.
Előnyök:
Hátrányok:
Nyíri-Pál Angéla
Nyíri-Pál Angéla
2018.04.16
Hihetetlenül könnyű vele dolgozni!Sajnos a nagy izgalom közepette az előtte fotók lemaradtak, de látszik a belsején és a hátuljáról készült képen hogy 2 különböző stílusú és színű komód volt,amit fóliázás után összeaplikáltunk. Alig ment el reggel a futár,már bele is vetettem magam a munkába.Kb a 3.fióknál már rájöttem a technikára ???? Kb 4,5 tekercs fóliát használtam el a sonomából, 4-5 óra munkával lett meg,7500 Ft anyagköltséggel.Még a fogantyúk fa része is fóliázva,lesz és a szekrény tetején a belső rész. Köszönöm a gyors szállítást és a segítséget,már fejben a következő 2 projekt.Ja, és sikerült a zuramat is meggyőzni hogy a fólia jó ????
Előnyök:
Hátrányok:
Vélemény írása a termékről
Nincs belépve!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Értékelés: