Átlagos értékelés:
5 (61 vélemény)
5
(59)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szabó Ágnes
Szabó Ágnes
2018.03.18
Sonoma fólia, szekrénysor felújítása Adott volt egy teljes szekrénysor. Ezen osztozunk a fiammal. Fizikailag semmi baj nem volt vele, csak hát nem illet az új lakás környezetébe. Az új konyhabútorom sonoma színűlett, itt szerettem bele ebbe a színbe. Az előtte képeken látható az ajtólapokban egy hosszanti csík, ezt szép óvatosan lefeszítettm. Alatta látható volt az eredeti szín, hófehér, szóval elég rendesen besárgult az évek alatt. Ahol kellett, lecsiszoltam a fellazult részeket, mesterglettel javítottam a hibákat, zsírtalanítás, és jöhetett a fólia. Nekem egyszerűbb volt levenni a lapokat, mint a helyszínen fóliázni. Nagyon jó volt a fóliával dolgozni, függőséget kaptam. A maradékból megpróbálok egy bemarással tarkított éjjeliszekrényt is átalakítani. Illetve az én szobámba lévő szekrény minden látható részét szeretném fóliázni. Ezt az átalakítést 8db sonoma tekerccsel vittem véghez, ami szállítással együtt, úgy 16ezer forint volt. Köszönöm Juci ezt a lehetőséget.
Szabó Ágnes
Szabó Ágnes
2018.03.20
Sonoma fólia, szekrénysor felújítása 759. Adott volt egy teljes szekrénysor. Ezen osztozunk a fiammal. Fizikailag semmi baj nem volt vele, csak hát nem illet az új lakás környezetébe. Az új konyhabútorom sonoma színűlett, itt szerettem bele ebbe a színbe. Az előtte képeken látható az ajtólapokban egy hosszanti csík látható, ezt szép óvatosan lefeszítettm. Alatta láthatóvolt az eredeti szín, hófehér, szóval elég rendesen besárgult az évek alatt. Ahol kellett, lecsiszoltam a fellazult részeket, mesterglettel javítottam a hibákat, zsírtalanítás, és jöhetett a fólia. Nekem egyszerűbb volt levenni a lapokat, mint a helyszínen fóliázni. Nagyon jó volt a fóliával dolgozni, függőséget kaptam. A maradékból megpróbálok egy bemarással tarkított éjjeliszekrényt is átalakítani. Illetve az én szobámba lévő szekrény minden látható részét szeretném fóliázni. Ezt az átalakítést 8db sonoma tekerccsel vittem véghez, ami szállítással együtt, úgy 16ezer forint volt. Köszönöm Juci ezt a lehetőséget.
Lajcsák Anett
Lajcsák Anett
2018.03.22
Beltéri ajtók: a kopott, sargult, valaha fehér festék helyett valami új kellett. Így a Sonoma fólia mellett döntöttek. 1 ajtó kb 3 tekercs, kerettel együtt , igy, mivel többet rendeltem kb 6000-6500 Ft/ajto. Ezzel a fóliával is szépen
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: