Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
2016.05.16
A fóliákat még nem használtam fel Szándékom , hogy modellezés területén ( hajómodell fedélzet borítására ) alkalmazom , fémhatású fóliáról van szó , amit rendeltem Tőled , a fólia mintázata megfelel ( legalább is nagyon hasonló ) a trepni-lemezek mintázatához. Korábban használtam már ezt a típusú fóliát , nagyon meg voltam vele elégedve. Fényre nem változtatja a színét , vízálló , igen erősen tapad a felületen , fölragasztás után a felületről rombolás nélkül levenni szinte lehetetlen. Látványos és igen szép felületet ad. Tudom ajánlani , nekem nagyon bevált , az általam alkalmazott célnak maximálisan megfelel. Mint írtam , korábban már alkalmaztam ezt a fémhatású fóliát. Sajnos más alkalommal már nem tudtam venni ebből a fóliából , mert nem volt az üzletekben kapható , v agy legalább is nem azokban az üzletekben , ahol már vásároltam. Ezért is örültem , hogy Rátok találtam. Nem használok jelentős mennyiséget , de mégis jól esik , hogy van aki ilyen termék forgalmazásával is foglalkozik. Igen korrekt a kiszolgálásotok , én 3 napon belül megkaptam a terméket úgy , hogy előtte még egyeztettünk is telefonon. A fentiek miatt másoknak is föltétlen ajánlani tudom az üzleteteket 2016/5/16 18:05 György (Jászberény)
Sándorné Németh
Sándorné Németh
2017.09.19
Autóbelső felújításához használtam. A felület adottságai miatt kicsit "mókásabb",mint a bútorfóliázás :) .Viszont mindenképpen megéri!
Képek
340-0019_1
Landorné Török Landorné
Landorné Török Landorné
2017.09.20
Ajtóküszöbök fóliázására használtam. Érezhetően erősebb fólia, mint a famintásak, de ennek ellenére könnyű volt vele dolgozni. A hajlításoknál hajszárítóval rásegítettem. A lemezborítás árának tizedéből kijött és nagyon mutatós.
Képek
340-0019_1
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: