Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Péter Diana
Péter Diana
2022.08.08
Időben megkaptam a fóliát, segítséget is kaptam hozzá telefonon. Feltenni nem volt annyiira egyszerű, és javaslom, hogy ne csapvízzel, hanem inkább palackozott vízzel dolgozzanak alá, mert nálunk (és itt derült ki), szemetes a csapvíz: apró, pici szemcsék kerültek a fólia alá, amik a spriccelésnél nem voltak láthatók, csak, amikor a fólia felkerült. Viszonylag kicsik az ablakok, de így is ketten kellettünk hozzá. A képen látható, hogy két ablakszárnyon van, a harmadikra azért nem került, mert az nyáron mindig le van véve, a helyén szúnyogháló van. Télen pedig úgyis lehúzom a redőnyt. :)
Meglepően (és felhősebb napokon kifejezetten zavaróan) sötétíti a szobát. Ezt mindenki vegye figyelembe! Nehéz elképzelni, amíg az ember lánya nem tapasztalja a saját bőrén.
Előnyök:
Valóban hűvösebb tőle a szoba, de nem annyival, mint amennyi az ajánlóban van.
Hátrányok:
Sötétebb, mint bárki gondolná.
Képek
339-8050_1
2016.05.17
Egy kis hétvégi ház ablakaira helyeztünk fel tükörfóliát. az ablakok fele magasságáig, ami kiváltja a függönyt. Ha szeretnénk az ablak felső felében beengedhetjük a napot, vagy a fólia felső széléig lehúzhatjuk a redőnyt és csak az alsó részen engedjük be a szűrt fényt, így árnyékos lesz a szoba és mégsem sötét. Bentről zavartalanul kilátunk, viszont kintről nem lehet belátni. Este, ha kint már sötét van és bent a lámpát felkapcsoljuk, azonban le kell húzni a redőnyt, mert a helyzet megfordul. A fólia felrakása nagyon egyszerű. Szokatlanul hangzott elsőre, hogy öntapadós fóliához vizet használjunk az üvegfelületen és magán a fólián is, de nagyon jól működik, mert nem tapad a fólia azonnal a felületre, felhelyezés után könnyen a helyére igazítható, szinte csúszik az üvegen. Egyenletesen és alaposan be kell szórni mindkét felületet vízpermettel. Mi a fóliákat körbe minden oldalon 1 mm-rel kisebbre szabtuk, ahogy a leírásban is javasolják. Ha beigazítottuk a helyére, lehetőség szerint teljesen ki kell préselni a vizet alóla, amihez mi a külön kapható, filccel bevont simítót használtuk. Bátran rányomva a fóliára, de nem túl erősen. Ha mégis marad alatta valamennyi nedvesség, előfordulhat, hogy bepárásodik, de nem kell megijedni, mert kb. 3-5 nap alatt kitisztul. A fólia megrendelése egyszerű volt. Időben és sértetlenül megérkezett a termék. Judit nagyon segítőkész volt az első pillanattól kezdve. Kérdéseimmel nyugodtan kereshettem. Több alkalommal Ő maga hívott vissza és próbált minél több információval szolgálni. Minden kérdésemre gyors választ kaptam. Bátran ajánlom mindenkinek. 2016/5/17 18:05 Tímea (Pétfürdő)   
2016.08.20
Szobában levő nagy meleg véget vettem a spiegel fóliát az ablakra. Akinek nagy meleg van a szobába vagy bárhol a lakásban az nyugodtan vegyen spiegel fóliát mert nekem a hőmérséklet ~7°-C fokkal javult. Azt tapasztaltam hogy nagyon segítőkészek Fóliás Juci munkatársai, meg hitelesek a valóság hoz azok az adatok amik az internetes oldalukon van a fóliákról. 2016/8/20 13:08 Péter (Oroszlány)
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: