Átlagos értékelés:
4,8 (6 vélemény)
5
(5)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
2017.06.06
Tönung Fólia!Eredetileg tetőtéri ablakra rendeltem,mivel tetőtéren lakunk,de az erkély ajtóra is futotta a rendelt méretből:)!Szóval ezért az árért sehol nem lehet ilyen méretű fóliát kapni!A különbség döbbenetes!!!Elviselhetetlenül tűzött be a nap az erkélyen előtte. Ezt a problémát tökéletesen orvosolta a fólia.Nekem nagy problémát okozott, hogy a forró,felmelegedett ablakra akartam a fóliát fölhelyezni!!Mindenképpen meg kell várni, hogy az ablak lehűljön, mivel nyúlik a fólia!!!És ami még tapasztalat!!!!,miután lehúzzuk a külső védőfóliát, már nem forrósodik az üveg!!!!!!Egyszóval, szuper kis találmány ez!
Tüske Zsófia
Tüske Zsófia
2017.09.14
Régóta törtem a fejem, mit kezdjek unalmas előszobai beépített szekrényemmel, és egy régi gyerekszekrénnyel, ami még alapos munka volt, de nem különösebben szép. Kapóra jött Fóliás Juci biztatása és ezek a fóliák, így nekiláttam. A gyerekszekrényre kiválasztott fólia, amikor megérkezett, sötétnek tűnt, de Juci ajánlására a felső elemhez Rio ocean fóliát vettem. Küldöm az eredményt. Engem elbűvölt
Zsuzsanna Zentai
Zsuzsanna Zentai
2018.08.28
Egy panelben használtam a Tönung hővédő ablakfóliát, 3 db 90 x 200-as tekercset rendeltem, maradt 2 kisebb és 2 nagyobb darab. Egy normál erkély ablakot, egy erkély ajtót, még egy normál -de középen nyíló-ablakot és egy keskenyebb konyha ablakot fóliáztam le, hagytam kis helyet a széleknél. Nem lett tökéletes, de nagyon örülök neki, hogy lett. A konyha ablaknál toldani kellett, ott átfedéssel oldottam meg. 1. nap az első képen levő ablakot fóliáztam kb. 1, 5 óra alatt, egy másik nap a többit kb. 7 óra alatt. !!! Nagy segítség volt a fóliák méretre vágásánál a kisfiam, nélküle sokkal nehezebb lett volna. ❤ Panel, kb. 12-13 óráig telibe süti a nap, már délelőtt felforr a lakás, délutánra folyt rólunk a víz a ventilátor ellenére. Most ugyan kicsit hűvösebb az időjárás, de így is határozottan érezni a különbséget, teljesen más a hőérzet. Jó döntés volt, melegen /vagy inkább ilyen melegben hidegen????????? ajánlom./???? Köszönöm, Juci, örülök, hogy Rád és erre a kedves csoportra találtam.????????????
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: