Blog
ABLAKFÓLIA
BÚTORFÓLIA
FAL
HŐVÉDŐ
VÉDŐFÓLIA
Szűrés törlése

Vásárlói visszajelzések

Fóliás Juci
Fóliás Juci
2021.08.02 12:12
Vásárlói visszajelzések

Nagyon régóta vágytam egy ilyenre, ahol összegyűjthetem a vásárlói visszajelzéseket. Eljött az idő! Végre ez az új weboldal erre is lehetőséget ad.

Mielőtt elkezdtünk volna az öntapadós fóliákkal foglalkozni megfogalmaztam magamban, hogy hatással akarok lenni az emberek életére, szeretném jobbá, szebbé tenni. Nagyapám orvosokat akart a gyerekeiből, édesanyám és a testvére azok is lettek. Valahol azért, mert segíteni akart másoknak. Hát bár én írtózom a vértől, de mégis tovább tudtam vinni ezt az eszmét és másoknak segítünk, csak nem a testüknek, hanem a lelküknek. A fóliázás gyógyír a léleknek!

A webáruház 6.születésnapján egy vetítést csináltam, amiben megmutattam honnan kezdtük, milyen nehézségeken mentünk keresztül, milyen ötleteink voltak és mi mindent tettünk azért, hogy a fóliázás elterjedjen. Igen, akkor még igényt kellett generálnunk, mert sokan azt sem tudták mi ez. Hiába volt a termék húsz éve az országban mindenkinél csak kiegészítő volt és nem is tartották a teljes készletet, ahogy mi. Sőt még tapétának hívták. Szóval ez a videó alá érkezett ez a kedves üzenet, amit kimentettem magamnak, mert nagyon sokat jelentett a számomra.

Ha érdekel a történetünk ITT MEGNÉZHETED >>>

Anitának hálás vagyok, mert nagyon jól megfogalmazta, hogy mi nem csak fóliát, terméket adunk vásárlóinknak. Új szlogenünk: Ezermestert csinálunk belőled! :) <3