Blog

MIRE JÓ AZ ÁTLÁTSZÓ VÉDŐFÓLIA

Fóliás Juci
Fóliás Juci
2021.07.13 14:26
MIRE JÓ AZ ÁTLÁTSZÓ VÉDŐFÓLIA

Az átlátszó ablakfóliát a gyártó olyan bútorokra javasolja, amit féltünk, szeretnénk megóvni. Nézd meg kreatív vásárlóink mi mindenre használták még fel.

Az átlátszó védőfóliát leggyakrabban vásárlóink olyan bútorokra rakják, amit meg akarnak óvni. Nézzük Schleerné Nagy Gyöngyvér 2017. október 3.-ai felújítását. "Mivel is kezdhettem volna fóliás pályafutásomat, mint egy átlátszó védőfóliával egy kerek asztalra. Nagyon szeretem a színét, s bár nem mai darab mégis jó állapotban van, mert eddig szörnyűbbnél rondább viaszos vászonnal volt letakarva. Meguntam és élvezni szeretném a színét anélkül, hogy kedvenc családomnak áldozatul esne. Sokat nézegettem az oldalt mire vettem a bátorságot és a fóliát, de megérte. A családnak is nagyon tetszik, én pedig nem tudok elmenni úgy mellette, hogy meg ne simogatnám. Jucinak köszönöm a segítséget a rendelésnél és a tanácsokat!"

Ezt az asztalt szerette volna Gyöngyvér megmenteni.
"Na ez verte ki a biztosítékot. Itt már nem volt kérdés a fóliázás." - írta annak idején Gyöngyvér.
Jól látszik a különbség.
Kész a remekmű. Nagyon büszke vagyok. Sehol egy bubi!!!!! Teljes pompájában. Mintha üveglap volna rajta." Írta annak idején Gyöngyvér.

Számomra nagyon fontos a vásárlói elégedettség, ezért időről időre visszakeresem vásárlóimat. Gyöngyvér 2020. július 28.-án írásban írta meg tapasztalatait:

"Kedves Juci! Az átlátszó fólia nagyszerűen használható az asztalon. Egy kicsit megkarcolódott a használattól,de a fiúk tettek is róla rendesen. Egyébként ez csak bizonyos szögből látszik. Bírja a kiképzést, a meleget. Jól tisztítható. Én nagyon szeretem így az asztalt, mert közben élvezhető az eredeti színe, ami passzol a tálalószekrényhez. Köszönöm a megkeresést."

2018. december 19.-én egy érdekes fóliázásról kaptunk hírt. Itt is az átlátszó védőfóliát használták. Ezúttal Keppelné Benedek Edit lepett meg bennünket.

Kész a remekmű. A történet úgy kezdődött, hogy a fiú rendelt egy 3000 darabos puzzlet, majd utána még kettő 2000 darabosat. Lekenték puzzle ragasztóval, de nem fogta össze nekik. Próbát tett az öntapadós átlátszó védőfóliával és bevált neki.
A puzzle hátoldalát egy fahatású öntapadós fólia maradékkal fóliázta le.
Ezt még egy nagyobb darabbal próbálta egyben lefóliázni.
"TANULSÁG! Egyedül ne csinálja senki ha nincs le kenve puzzle rasztóval mert könnyen szét esik. Ha még is csak is több darabból, mert vissza szedni nem lehet. Ha egyszer el van indítva a fólia azt végig kell simitani amerre megy. És a hátulján is érdemes megcsinálni mert így nagyon jó tartása lesz a képnek és nem kell attól félni hogy le potyognak a drabok." írta nekünk Edit.

Edit a puzzle fóliázása után a maradékot az étkező asztalára használta fel.

Nagyon jól látszik, hogy ez a fólia fényes felületű.
Legelőször 2018 decemberében foliaztam le az asztalt mert nagyon zavart hogy sohasem láthatom ezt a gyönyörűséget, mert mindig valamilyen terítőt raktam rá, hogy ne sérüljön. Nem a legszebben sikerült ezért 2020 márciusában újra foliaztam. Azóta is fent van semmi baja, ha meg kopik és már csúnya lesz újat teszek megint." Ezt 2021. július 13.-án írta nekünk.