Védekezz a meleg és az UV ellen d-c-fix hővédő ablakfóliával


Egyszerű megoldás, amit házilag is fel tudsz tenni

Hővédelem

A d-c-fix ablakfóliákkal egyszerűen védekezhetsz a nyári nap melege ellen

UV védelem

Minden ablakfólia 99%-ban véd a nap káros UV sugárzásai ellen

Szakember nélkül feltehető

Az ablakfóliák felhelyezéséhez NINCS szükség szakemberre. Videós útmutatóink segítségével könnyedén fogod Te is is feltenni.

MI GARANTÁLJUK, HOGY HÁZILAG IS MEG TUDOD CSINÁLNI!


Élvezd a “Kétbalkezes garancia” nyugalmát!

Elrontottad? Nem probléma! Visszavesszük!

Hasznos segítségek hővédő ablakfóliázáshoz

"Decemberben láttam meg egy hirdetésben az öntapadós fóliát, eszembe jutott hogy mi lenne ha Édesanyám konyhaszekrényét karácsonyra felújítanám vele.Olyan ajándékot akartam adni neki karácsonyra ami nem csak a szekrényben porosodik, hanem ami hasznos, tartós, emlékezetes. Új konyhabútorra nem lett volna pénzem, ezért a fólia jó megoldásnak tűnt. Elolvastam az útmutatást hogy hogyan kell használni, kiválasztottam a nekem tetsző színt, és megrendeltem. majd izgatottam vártam a szállítást, ami pár napon belül pontosan meg is érkezett.Karácsony előtti napon Édesanyámnak szerveztem egy kis házon kívüli teendőt, míg nem volt otthon felragasztottam a fóliát a szekrényre. Nagyon jól sikerült, ezzel nagy meglepetést és örömöt szereztem Anyukámnak. Neki is nagyon tetszett!! Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a terméket. Könnyű vele dolgozni, az anyaga nem túl vékony és nem túl vastag, pont ideális. Felragasztani szintén egyszerű, féltem tőle hogy levegő marad alatta és egyenetlen lesz de nem! Tökéletesen tapad gyorsan tudtam vele dolgozni. Már lassan öt hónapja raktam fel, nem válik sehol, lemosható, egyszerűen tökéletes. A szekrény olyan lett mintha új lenne, nagy sikert arattam vele a családban, mindenkinek tetszik. Büszke is vagyok magamra hogy nekem jutott eszembe ez az ötlet. Jó döntés volt! A cég nagyon korrekt, megrendelésem után nagyon rövid időn belül megérkezett a termék, a felragasztáshoz szükséges eszközökkel, és érthető egyszerű használati útmutatóval. Sajnos rosszul mértem fel a szükséges mennyiséget, ezért kellett rendelnem még egy tekercsel belőle, egy kedves hölgy felhívott hogy valami probléma volt -e a fóliával hogy nem lett elegendő, mire én megnyugtattam hogy minden rendben volt vele, csak egy kis matematikai hiba volt a dologban. De azért nagyon jól esett hogy ők érdeklőttek hogy minden rendben van -e, manapság ritka az ilyen, egy cégnek csak addig vevő a vevő amíg kifizeti a terméket, aztán már nem nagyon tetszik nekik ha foglalkozni kell egy vevővel. Sajnos képet nem tudok feltölteni, készítettem ugyan de még régi típusú telefonom van így nem lettek használhatóak a képek.Ha valaki kevés pénzből új bútort szeretne, ne gondolkozzon bátran rendelje meg ezt a terméket."

2016/5/13 21:05 Tiborné - Sheffield - (Újcsanálos)

"A fóliát az erkély/loggia üvegkorlát árnyékolására használtam, melyre kiválóan megfelel. Korábban bambusz árnyékoló rolót használtam erre a célra, de a nap nagyon hamar szétette, a zsinórok elmorzsolódtak, a szél csapkodta, letépte. A fólia ugyanúgy árnyékol, de időjárás álló, remekül tapad, nem tartok attól, hogy eső, szél, ill. a tűző nap bármilyen módon károsítaná. Bárkinek ajánlani tudom nem csak belső üvegfelület, hanem erkély/loggia árnyékolására is. Valóban jól árnyékol, megoldja a belátásvédelmet, kültéren is remekül ellenáll az időjárásnak. A statikus fólia felhelyezése egyszerű, ha nem sikerül tökéletesre elsőre, simán le lehet szedni és újra feltenni. Tökéletesen tapad (de fontos, hogy a megfelelő oldalával illesszük az üvegfelülethez) Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Önök cégére. Kiváló minőségű és különleges termékeket forgalmaznak. Az általam vásárolt árnyékoló (Tönung) fóliát csak az Önök ajánlatai között találtam meg. Külön meglepetés volt számomra, hogy a fólia felhelyezéséhez segítségül bemutató videót küldtek e-mailben, melyet ezúton is köszönök, nagy segítségemre volt! Remek, pontos, igényes és vásárló barát cégre találtam"

2016/6/18 12:06 Katalin - Tönung - (Budapest, XVI.)

"Szobában levő nagy meleg véget vettem a spiegel fóliát az ablakra. Akinek nagy meleg van a szobába vagy bárhol a lakásban az nyugodtan vegyen spiegel fóliát mert nekem a hőmérséklet ~7°-C fokkal javult. Azt tapasztaltam hogy nagyon segítőkészek Fóliás Juci munkatársai, meg hitelesek a valóság hoz azok az adatok amik az internetes oldalukon van a fóliákról."

2016/8/20 13:08 Péter - Spiegel - (Oroszlány)

"Egy kis hétvégi ház ablakaira helyeztünk fel tükörfóliát. az ablakok fele magasságáig, ami kiváltja a függönyt. Ha szeretnénk az ablak felső felében beengedhetjük a napot, vagy a fólia felső széléig lehúzhatjuk a redőnyt és csak az alsó részen engedjük be a szűrt fényt, így árnyékos lesz a szoba és mégsem sötét. Bentről zavartalanul kilátunk, viszont kintről nem lehet belátni. Este, ha kint már sötét van és bent a lámpát felkapcsoljuk, azonban le kell húzni a redőnyt, mert a helyzet megfordul. A fólia felrakása nagyon egyszerű. Szokatlanul hangzott elsőre, hogy öntapadós fóliához vizet használjunk az üvegfelületen és magán a fólián is, de nagyon jól működik, mert nem tapad a fólia azonnal a felületre, felhelyezés után könnyen a helyére igazítható, szinte csúszik az üvegen. Egyenletesen és alaposan be kell szórni mindkét felületet vízpermettel. Mi a fóliákat körbe minden oldalon 1 mm-rel kisebbre szabtuk, ahogy a leírásban is javasolják. Ha beigazítottuk a helyére, lehetőség szerint teljesen ki kell préselni a vizet alóla, amihez mi a külön kapható, filccel bevont simítót használtuk. Bátran rányomva a fóliára, de nem túl erősen. Ha mégis marad alatta valamennyi nedvesség, előfordulhat, hogy bepárásodik, de nem kell megijedni, mert kb. 3-5 nap alatt kitisztul. A fólia megrendelése egyszerű volt. Időben és sértetlenül megérkezett a termék. Judit nagyon segítőkész volt az első pillanattól kezdve. Kérdéseimmel nyugodtan kereshettem. Több alkalommal Ő maga hívott vissza és próbált minél több információval szolgálni. Minden kérdésemre gyors választ kaptam. Bátran ajánlom mindenkinek."

2016/5/17 18:05 Tímea - Spiegel - (Pétfürdő)