Ha most leadod a rendelésed, az ELSŐ MUNKANAPON feladjuk a csomagodat és már másnap megkapod! Minden készleten lévő terméket a SAJÁT RAKTÁRUNKBÓL küldünk ki. NEM KELL VÁRNOD TUDNIVALÓK A SZÁLLÍTÁSRÓL ...

SILVER DIAMOND

8 415 Ft -tól

Ezt a prémium fóliát Nagy Zsóka tesztelte: “Amikor megérkezett a fólia és kibontottam, már az első tapintásra is egészen más benyomást keltett, mint a korábbi glitteres fólia. A korábbi papír benyomását keltette, ez viszont egy sokkal lágyabb, ugyanakkor érezhetően mégis erősebb. A szélét kicsit megnyitottam és éreztem, hogy ez nem fog szakadni és könnyen lehet majd dolgozni vele.

Amikor elkezdtem a munkát, akkor már tudtam, hogy bizony egészen más ez a fólia. Nagyon könnyen felrakható, abszolút nem bubisodik és gyönyörűen takar. Az illesztések sem látszanak, szóval valami csoda!

Egyetlen hiányosságát tudtam felfedezni a munka során. Egymáshoz nem igazán tapadnak a felületek ( gondolom a glitterek miatt), így sokszor, jó erősen össze kellett egymáshoz nyomni azoknál a részeknél, ahol takarás van.

Viszont ezt a kis kellemetlenséget kompenzálja a csodálatosan szép megjelenése, annyira elegáns, pláne a feketével párosítva.

Többen kérdezték, hogy nem potyog-e a glitter. Vágtam kis és nagy ollóval, hasítottam sniccerrel, de nem, nem potyog. 🙂 Falra is ragasztottam belőle próbaként. Sem a meszelt, sem a festett falról nem esett le.

Szóval én maximálisan meg vagyok vele elégedve!”

Egy hónap múlva: 

“A Silver Diamond ennyi idő után is gyönyörű, ragyogó és szemet gyönyörködtető. Amint azt az első tapasztalatoknál is leírtam nehezen tapad saját magához, ez így ennyi idő elteltével még szembe tűnőbb. Azokon a részeken, ahol a fiók sarkainál kénytelen voltam egymáshoz is ragasztani a teljes fedés miatt, ott bizony elengedi. Olyankor visszasimítgatom és utána olyan, mint új korában.”

A termékről részletes videót itt tekinthetsz meg

 
 • Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ha sikerrel akarsz járni szánd rá azt a pár percet és olvasd el 

Mi mindenre jó ez a fólia?

Nézzük csak vásárlóink eddig mi mindenre használták, mire lehet megoldás:

 • ha unod a szekrényed színét, dekorálnál,

 • ha egyedivé szeretnéd varázsolni otthonod,

 • akár a hűtő, mosógép, szárítógép is fóliázható,

 • falra is lehet ragasztani, de számolnod kell azzal, hogy visszahúzásnál a festéket leszedheti, ahogyan egy ragasztós tapéta is. Meszelt falra nem javasoljuk.

Szilóra nem ragad a fólia, illetve szemcsés felületét érdemes figyelembe venni, hogy olyan felületre tegyük, ahol komolyabb takarításra, súrolásra nincs szükség

Íves, bemart felületeknél tesztelni kell. Van, akinek nem okoz gondot és hajszárító segítségével könnyedén megoldja és van, akinek nehézséget okoz. Rengeteg felújítást látunk, ahol sikerrel járnak a vásárlóink. Nem tudjuk a vásárlók képességét felmérni, ezért javasoljuk a tesztelést.

Sarkok, éleknél a fólia vastagsága miatt nehezebb a munka, mint a standard, hagyományos fóliával. 

Hátoldalán a védőréteg jelölése miatt könnyen méretre tudjuk szabni a fóliát. Bár én mindig azt javaslom, hogy vágjuk nagyobbra, mert a felesleget mindig könnyebb levágni. 

Vásároljunk mindig egy kicsivel többet, mert sosem lehet tudni, hogy az újabb gyártásnál nem tér-e el egy picit a színvilág vagy lesz-e, nem vonja-e ki a gyártó ezt a típust. Illetve ha sérül, legyen otthon csere.


Milyen eszközökre van szükségünk:

 • vágóalátét, hogy ne az asztalunkat karcoljuk össze,

 • fém vonalzó, a méretre vágáshoz,

 • szike, az egyenes vágáshoz,

 • simító a buborékok eltávolításához.

Felhelyezés:

 • tisztítsuk meg a felületet egy nedves ronggyal, hagyjuk száradni! A fólia száraz, pormentes felületre tapad fel,

 • mindig kis védőréteget húzzunk le, max. 5cm, ez a biztos, hogy ne menjen alá túl sok levegő. Ha mégis bubis lesz óvatosan szúrjuk meg és simítsuk át a simítóval, hogy a beszorult levegő ki tudjon jönni,

 • ha rosszul ragasztottuk fel óvatosan vissza tudjuk szedni, de vigyázzunk, ne húzzuk, mert megnyúlhat és akkor ráncosodik.

 • érdemes megnézni pár videónkat, amit vásárlóink számára INGYEN biztosítunk awww.foliasjuci.hu/mini oldalunkon. 


Garancia:

amennyiben a fólia élőben nem nyeri el tetszésedet, vagy mégsem tudsz vele dolgozni, úgy lehetőséged van nem csak 14 munkanapig a visszaküldésre. A bontatlan termékeinkre ÖRÖK kétbalkezes garanciát vállalunk.


Vélemények

Még nincs vélemény

Legyél az első, aki véleményezi ezt a terméket: “SILVER DIAMOND”