Damast belátás és kilátás elleni ablakfólia

5.00 5-ből 7 vásárlói vélemény alapján
(7 vásárlói vélemény )

2,090 Ft

Ez a betekintés elleni ablakfólia segít megszüntetni a belátást lakásodba

Az ablakfólia úgy van kialakítva, hogy a bejutó fényt csak megtöri, de nem veri vissza. Így csak homályosan lehet belátni kívülről, de nem sötétíti le a lakást.

Tökéletes megoldás a betekintés és a kíváncsi tekintetek  ellen.

Akkor is kiváló megoldás, ha a ronda kilátás ellen keresel megoldást. Ha például tűzfalra vagy lichthofra néz az ablakod, ezzel az ablakfóliával egyszerűen megszüntetheted a nem kívánatos látványt.

Házilag, könnyen felrakható. Nem szükséges hozzá szakember.

Ablakfólia típus Öntapadós
Méret (HxSz) 200 x 45 cm

45 készleten

Mennyiségi kedvezményeid
1 2,090 Ft
2-4 1,777 Ft
5-9 1,672 Ft
10+ 1,568 Ft

Leírás

Damast belátás és kilátás elleni ablakfólia

Ezekkel a fóliákkal úgy tudod megszüntetni a belátást lakásodba, hogy közben a fényt nem zárod ki. A fólia úgy van kialakítva, hogy a bejutó fényt csak megtöri, de nem veri vissza. Így csak homályosan lehet belátni kívülről, de nem sötétíti le a lakást.

Tökéletes megoldás a kíváncsi tekintetek ellen.

Kiválóan alkalmas arra is, hogy védekezz a ronda kilátás ellen.

Például, ha egy tűzfalra vagy lichthofra néz az ablakod, ezzel a fóliával egyszerűen megszüntetheted a ronda látványt.

Additional Information

Tömeg 250.0 g
Méret (HxSz) 200 x 45 cm

7 vélemény ez

Vásárlói vélemény

5-ből 5.00 pont
7 vélemény
4 csillag 0 0 %
3 csillag 0 0 %
2 csillag 0 0 %
1 csillag 0 0 %
 1. 5 az 5 pontból

  Nagyon könnyü volt a Damast belátás-kilátás elleni ablak fóliával dolgozni és nagy örömömet leltem benne Kívül-belül tettem fel fóliát nem egész 1 tekercs fogyott el . Nagyon tetszik így . Tisztítással,méréssel együtt 1ó alatt lett kész

  Tetszett ez a vélemény? 0 -ból 0 vásárló találta használhatónak ezt a véleményt

 2. 5 az 5 pontból

  Az osztályunkban volt egy ablak, ami a szomszéd kisterem karnisára nézett. Erre került fólia az egyik technika órán. Hetedikeseim nagy lelkesedéssel vetették magukat a munkába. Itt-ott bubis, egy helyen kicsit gyűrött, de a fólia mintája elrejti az avatatlan szem elől a hibákat. Az illesztés is ferde, de szerintünk gyönyörű.
  Elhasználtunk 85*73 centi fóliát, és egy jó órán át dolgoztunk, gyakorlat nélküli, tanulásban akadályozott gyerekekkel.

  Tetszett ez a vélemény? 1 -ból 1 vásárló találta használhatónak ezt a véleményt

 3. 5 az 5 pontból

  Annyira szép ez a fólia! Édesanyám a szobaajtón a függönyt szerette volna lecserélni, és mutattam Neki Juci honlapját. Beleszeretett ebbe a mintába, azonnal meg is rendeltük. Másnap megérkezett, és azonnal nekiláttunk feltenni az ajtajára. Azóta a látogatók sorra kérdezik mi ez, hol lehet beszerezni. :)

  Annyira megtetszett anyunál felrakva, hogy festés után a szobák és az előtér ablakait ugyanilyen damast fóliával vontam be én is. Nincs függönyöm, mégis csodás a hangulata minden helyiségnek. :)
  A felrakása nem bonyolult, kis türelem kell csupán hozzá és bárkinek menni fog.
  Nem mellesleg nem kell leeresztenem a redőnyt, hogy ne lássanak be. Imádat minden szempontból!

  Tetszett ez a vélemény? 0 -ból 0 vásárló találta használhatónak ezt a véleményt

 4. 5 az 5 pontból

  Nagyméretű, kétajtós lépcsőházi bejárati ajtóra rendeltünk 4 tekercs ablakfóliát. Nagyon hamar, két nap alatt megérkezett a áru. Könnyedén ragasztottuk fel ketten. Két csíkot kellett egymás mellé ragasztani, és amikor nem sikerült pontosan illeszteni az első tekercshez a másodikat, le tudtuk húzni a már odaragadt fóliát az üvegről, és sérülés nélkül újból vissza tudtuk ragasztani a megfelelő helyre. Nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel. Az utcáról nem lehet belátni a lépcsőházba, még akkor sem, ha bent ég a villany. Nem lett sötétebb a lépcsőház, mert a fényt nagyon jól átengedi a fólia. A mintája is tetszik mindenkinek. Az első képen az ajtó egy részlete közelebbről látható a diszkrét mintázatú fóliával. A második fotó a lépcsőházban belülről készült. A harmadik fénykép kívülről készült, nem lehet belátni, a bejárat tükröződik az ajtó üvegén. Köszönjük ezt a praktikus megoldást!

  Tetszett ez a vélemény? 4 -ból 4 vásárló találta használhatónak ezt a véleményt

 5. 5 az 5 pontból

  A kislányom tetőtéri ablakából a szomszéd lomos udvara látszik, ezen szerettem volna változtatni úgy, hogy ne sötétedjen a szoba. Egyedül raktam fel a fóliát, először rosszul. Leszedtem és visszaragasztottam. Gond nélkül felragadt másodjára is, a fólia nem sérült. Nem volt nehéz használni, fogok még rendelni másfajta fóliát is. A csomag hamar ideért, a kapcsolattartás 5*.

  Tetszett ez a vélemény? 2 -ból 2 vásárló találta használhatónak ezt a véleményt

 6. 5 az 5 pontból

  Mivel a víz nálunk nagyon kemény, így szinte állandóan vízköves volt a zuhanyfülke ajtaja. Ezért döntöttünk úgy, hogy lefóliázzuk. Felhelyezése nem bonyolult, a fólia tartósnak bizonyul. Nagyon jó megoldásnak találjuk és a fürdőszobában további üvegrészeket tervezünk lefóliázni, ugyan ezzel a típusú diszkrét de mutatós virágmintás fóliával. Igen ajánlanám, mivel gyorsan megkaptuk a megrendelésünket, és a termék is hibátlan állapotban érkezett.

  2016/8/31 22:08 Istvánné (Budaörs)
  Tetszett ez a vélemény? 1 -ból 1 vásárló találta használhatónak ezt a véleményt

 7. 5 az 5 pontból

  A konyhába nem szerettem volna függönyt, mert elég magasan vagyunk így nem látnak be. De ha mégis, most már esélyük sincs. Nagyon könnyen felrakható a fólia. Bár elsőre nem sikerült, de ez csak a mi bénázásunk miatt történt. Kétemberes kis elfoglaltság, de nagyon hamar felragasztható. És szép. Mindenképpen ajánlani foglak Titeket! Gyorsan megkaptam a csomagot, korrekt kapcsolatfelvétel.

  2016/6/22 20:06 Réka (Vác)
  Tetszett ez a vélemény? 1 -ból 1 vásárló találta használhatónak ezt a véleményt

Írd meg a véleményed

Szeretnél többet megtudni az Otthonszépítésről?

Szeretnél Te is nekiállni az otthonod szépítésének? Akkor ezeket az anyagokat Neked készítettük! Minden segítséget megkapsz, ami ahhoz kell, hogy tegyél egy próbát! Hidd el: NEKED IS SIKERÜLNI FOG!

Ha bármi segítségre szükséged van, írjál vagy telefonálj! Szívesen segítünk!

Fóliás Juci d-c-fix napfényvédő hővédő ablakfólia és öntapadós tapéta csempematrica vinyl padló webáruház oktatócsomag

 

 

Foltos lett a STATIKUS fóliám

Ha foltos lett a fóliád NEM KELL IZGULJ! A statikus fóliát nem lehet elrontani, bármennyiszer vissza lehet szedni.

A legjobb bizonyíték volt rá mikor 2016-ban kint jártunk a Construma kiállításon. Egy darab fóliával bemutatóztunk 5 napon keresztül, napi több, mint 50szer mutattuk meg milyen könnyű felrakni és leszedni. Mikor hazaértünk ezt a darabot felraktam egy üvegre és azóta is ott van fent.

Mi lehet az oka a foltoknak? Vagy a kevés víz, vagy épp a túl sok, ami nem lett jó alaposan kihajtva.

Mi a teendő? Szedjük vissza, fújjuk be jó alaposan vízzel, tegyük fel a fóliát és jó alaposan hajtsuk ki a fólia alól a vizet.

Szeretnék egy vásárlói példát bemutatni. Ildikóra végtelenül büszkék vagyunk, mert nem félt elismerni, hogy hibázott. Ennek köszönhetően ma boldog fóliatulajdonos.

statikus fólia

Foltos lett a RAGACSOS fóliám

 • ha olyan tejfölszerű foltokat tapasztalsz, akkor nem kell megijedni! A víz reakcióba lépett a ragasztóval, 4-5 nap és eltűnik.
 • ha apró köröcskék vannak, az már nagyobb gond. A felrakás nem megfelelően történt, ezért fordult elő. Vagy kevés volt a víz, és levegőbuborék szorult alá, vagy épp túl sok volt és nem lett jó alaposa kihajtva a fólia alól a víz.

Rengeteg elégedett vásárlói visszajelzést kapunk. Ha jól van felrakva az eredmény évekig megmarad. Mi 2015 óta teszteljük ezeket a fóliákat, és még azóta is fent vannak.

Lássunk egy vásárlói véleményt, aki elrontotta a felrakást, de nem szégyellte bevallani, felvállalni. Cserébe lett egy szép szekrénye és mi nagyon büszkék vagyunk rá.

Öntapadós ablakfólia

Öntapadós ablakfólia

öntapadós ablakfólia

 

Inkább statikus, mint ragacsos fólia

A statikus fólia egy különleges fólia, nem tartalmaz ragasztót. Előnye, hogy a felrakását nem lehet elrontani, bármennyiszer visszaszedhető. Ha a ragacsos fólia alól felületesen nyomjuk ki a vizet, akkor foltos, csúnya lesz a végeredmény, visszaszedni nem javasoljuk. Illetve ijesztően hat, ha víz reakcióba lép a ragasztóval. Sokan megijednek, de nem kell. Pár nap és egy eltűnik. Ha kis fehér köröcskék maradnak, az a rossz felrakásból adódik.

Használj simítót

Gyakori hiba, hogy a simítót megspórolják. Nem véletlenül ajánljuk minden munkához. Más eszközzel pl. bankkártya, jégkaparó sérülhet a fólia. NEM JAVASOLJUK! Érdemes beszerezni, mert a munka általa gyors és szép lesz.

Az ablakfóliát MINDIG vágd kisebbre

2-3 milliméterrel kisebbre kell vágni, hogy a fólia alól ki tudjon jönni a víz.

Ha PREMIUM ablakfóliát vásároltál

Ne felejtsd el lehúzni a védőréteget. Honnan tudod melyik a védőréteg és melyik a fólia? A védőréteg recseg, celofánhoz hasonló a tapintása. A védőréteg puha, egyik oldala kicsit fényesebb. Nem tudod összekeverni!

Most akkor fólia, tapéta vagy matrica?

Sokan sokféleképpen hívják.

Ezekkel találkoztunk már (Ha tudsz újat, küldd el!)

 1. Öntapadós tapéta
 2. Öntapadós fólia
 3. Dekorációs fólia
 4. Bútortapéta
 5. Falmatrica
 6. Matrica
 7. Bútorfólia

Ezek mind ugyanazt jelentik. Mi a legszívesebben az  ÖNTAPADÓS FÓLIA nevet használjuk, mert nem olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a klasszikus ÖNTAPADÓS TAPÉTA.  Mivel a legtöbben  ÖNTAPADÓS TAPÉTA néven ismerik, nálunk is így fogod a legtöbb helyen megtalálni.

Ezek a fóliák nem ragacsosak, mint a legtöbb tapéta. Nem gyűrődnek össze és hőre is jól reagálnak.

Az ablakfóliákat legtöbbször ABLAKFÓLIA néven szokták keresni. Azokkal nem szokott ilyen félreértés lenni.

 

Ablakfólia felhelyezési tippek és trükkök

Static fóliákat egyszerű feltenni, de van egy pár dolog, amire oda kell figyelni.

Érdemes ezt a sorrendet követni:

 • Tisztítsd meg alaposan az ablakot, üveget!
 • Bizonyosodj meg, hogy az üveg tiszta!
 • Vágd le méretre a fóliát, hogy 1 mm rés legyen az ablak széléig
 • Tiszta vízzel alaposan spricceld le az üveget ragasztás előtt!
 • Vedd le a védőpapírt a fólia hátuljáról
 • Használj egy simítónkat
 • Középről kifelé haladva a szélek felé nyomd ki a vizet a fólia alól

Részletes tudnivalókat ITT találod meg.

Mi a Static és az öntapadós fólia között a különbség?

 

Ezeket a fóliákat a tulajdonságaik alapján több kategóriába sorolták be. A static fólia olyan típusú fólia, amelyik nem ragasztóval rögzül. Ezért csak olyan felületre lehet feltenni, amelyik elég sima ahhoz, hogy a levegő kikerüljön alóla. A recés felületek alatt nem tud vákuum keletkezni és ezért nem lehet használni statikus fóliákat.
Az öntapadós fóliák hátulján viszont egy speciális vízbázisú ragasztó van. Ezért az öntapadós fóliákat recés felületekre is fel tudjuk ragasztani, bár a végeredmény így nem lesz tökéletes, mert a levegőt nem tudjuk alóla kiszorítani, de a belátást meg tudjuk gátolni.

Hogyan fogom ezentúl megpucolni az ablakomat?

Ugyanúgy, mint azelőtt. A d-c-fix fólia tisztítható akár mosószerrel akár tiszta vízzel is.

Párás marad maradt a fólia a felhelyezés után. El fog tűnni?

Igen. Nagyjából 12 óra múlva eltűnik normál szobahőmérsékleten

  Mit kell tudnod a szállításról

ÖNTAPADÓS FÓLIA, ABLAKFÓLIA, CSEMPEMATRICA SZÁLLÍTÁSA

A megrendelt termékeket ezeken a módokon veheted kézhez:

 • Futár házhoz viszi – GLS futárszolgálat: 1.790 Ft. Ebben az esetben otthon kell lenned, amikor a csomagod érkezik.
 • Csomagponton veszed át – GLS Csomagpont: 1.790 FT  Ha nem tudsz otthon lenni, akkor egy környékbeli pontot ki tudsz választani, ahová be tudsz menni, amikor időd engedi.

MENNYIBE KERÜL A PADLÓ KISZÁLLÍTÁSA?

Egy padló csomag átlagban 17 kg tömegű. Ehhez mérten a futárszolgálat is magasabb költséggel jár, mint az egyéb termékek (fólia, csempematrica, otthonszépítő csomag …stb) kiszállítása

Igyekeztünk a lehető legkedvezőbb árat kitalálni a szállításra.

PADLÓ GLS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL:

2 130 FT / PADLÓ

A padló vásárlóknak előre egyeztetett időpontban személyes átvételi lehetőséget is tudunk biztosítani raktárunkban

 

GLS kiszállítás esetében a SMS értesítést küld a GLS az általad megadott telefonszámra. Ezért fontos, hogy pontosan add meg a telefonszámodat!

Miután leadtad rendelésedet,  email-ben  küldünk visszaigazolást. Legtöbbször – ahogy időnk engedi – még kiszállítás előtt telefonon is felvesszük Veled a kapcsolatot.

A megrendelt termékek csomagolását a saját raktárunkban. Hamarosan személyes átvételi lehetőséget fogunk tudni biztosítani.

A mindenkori szállítási árakról itt tudsz részletesebben tájékozódni


Raktáruk címe:
2170 Aszód Szabadság tér 3

 

 

MIT KELL TUDNOD A FIZETÉSI LEHETŐSÉGEKRŐL

Jelenleg négy különböző módon tudod a megrendelt ablakfóliát vagy öntapadós tapétát kifizetni.

» FIZETÉS UTÁNVÉTTEL

» FIZETÉS KÖZVETLEN BANKI ÁTUTALÁSSAL

» BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

» PAYPAL FIZETÉS

Mindegyiknek megvan a maga előnye. Segítünk eldönteni, hogy melyik lehet a leginkább megfelelő megoldás számodra.

Nem titkoljuk, hogy az elektronikus bankkártyás fizetést részesítjük előnyben, mivel ez mindenkinek a legkényelmesebb és a legmodernebb megoldás. (Próbálj meg a utánvéttel fizetni az Amazonon 🙂 ). Egyelőre Magyarországon még sokan szeretnék használni a hagyományos megoldásokat is, ezért természetesen lehetőséget adunk ezek használatára.

Viszont, ha a bankkártyás fizetést választod a PÉNZTÁR oldalon, akkor kedvezménnyel ajándékozunk meg haladó gondolkodásodért. 

Tudj meg többet a fizetési lehetőségekről …

 

 

Erre feltétlenül szükséged lesz