Átlagos értékelés:
5 (27 vélemény)
5
(27)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bankó Szőke Szabina
Bankó Szőke Szabina
2017.09.11
Konyhafelújításhoz, 4 minta közül választottam a Pino Aurelio Hell-t. Ahogy elkezdtem dolgozni a fóliával, nagyon megtetszett, könnyen kezelhető, mégis erős, nagyon jó a tapadása, de ugyanakkor ha kicsit elnéztem a kezdést, meglepően könnyen vissza tudtam szedni, sőt tapadóképességéből semmit sem vesztett. Ami még meglepett és imádom, hogy nincs mű hatása, a fa erezetét érezni a fólián, sokan azt hitték h komplett bútorcsere volt nálunk ???? 2 gyerkő mellett, alvásidőben kezdtem el fóliázni az ajtókat, mindig azon izgultam, hogy csak még egyet megtudtjak csinálni aztán még egyet és még egyet mert annyira rá lehett kattanni, nagyon haladós a munka vele, a sikerélmény azonnali és garantált ???? Az én esetemben az ajtók előkészítése volt az ami sok időt vett el, hiszen volt olyan amin ragasztószalagtól kezdve, tűzőkapcsokon át, szögek is voltak. Ahol az ajtók régi borítása feljött, ezekkel próbálta rögzíteni az előző tulaj. Ezeket én a szélekről szikével eltávolítottam és így a fát kicsit megcsiszolva, portalanítva tettem rá a fóliát, ami szuperül tapad erre a felületre is. A fólia felhelyezése ajtónként kb 5-10 perc volt. És annak ellenére, hogy kicsit lekerekítettek a szélek, nem kellett hajszárítót igénybe vennem, klasszul rásimult a fólia. Nagyon ajánlom ezt a színt annak, aki szereti a fa rusztikus jellegét, világos alapon a barna erezet kombináció, nagyon ütős, főként nagy felületeken :)
Képek
346-8138_1
346-8138_2
346-8138_3
Böcskei Andrea
Böcskei Andrea
2017.09.24
A munkafolyamat előtt Juci tanácsára fakittel javítottam ki a bútorlapokat. A lapok levétele után tisztítás, méret vétel vett hosszabb időt igénybe. A fólia kiszabása, felhelyezése már csak perceket vett igénybe. Nagyon könnyű ezzel a típusú fóliával dolgozni. Ha véletlen rosszul helyetem fel a széleknél,csak levettem, s újra próbálkozhattam,addig amíg nem sikerült. Mindig újra lehetett rögzíteni, mindig újra odatapadt,nem úgy mint más öntapadós fóliák. Köszönöm Juci,hogy vagy nekünk.
Képek
346-8138_1
346-8138_2
346-8138_3
Grafel Lászlóné
Grafel Lászlóné
2018.01.18
Nagyon félve kezdtem neki a fóliázásnak. MIkor megjött a csomag és kibontottam csodálkoztam, hogy sokkal szebb élőben, mint a képen. Aztán attól féltem, fog-e tetszeni 22 éves fiamnak, ha ezzel újítom fel a bútorát. MIkor kész lett, és lefotóztam, fiam már sürgetett, hogy küldjem neki át a képeket, mert dicsekedni akar a barátjának, hogy új bútora van (1 hónapja költözött saját lakásba). Fóliáról: sokkal szebb mint a képen, tapintásra vastagnak tűnt, de álom volt vele dolgozni. Az íves résznél kissé aggódva hajszárítót használtam, de szuperül viselkedett. Mivel első próbálkozásom volt, így az illesztés eleinte többször félrecsúszott, de simán visszavettem, és újra illesztettem. Tökéletesen megtapadt még háromszori illesztésnél is. Egy gondom volt: kevés lett amit rendeltem :D De már úton a következő adag. Webáruházról: könnyen kezelhető, átlátható felület, hatalmas türelem és segítőkészség jellemzi Jucit. Köszönök mindent, a segítséget, a csodaszép termékeket.
Képek
346-8138_1
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: