Átlagos értékelés:
4,9 (33 vélemény)
5
(31)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Egyed Józsefné Marcsi
Egyed Józsefné Marcsi
2019.11.25
Szobámba kisszekrényt és dohányzóasztalt újítottam meg Sheffield Oak perlgrau fóliával. nem bubisodik, könnyű felrakni. Imádom ezt a fóliát.
Képek
346-5350_1
346-5350_2
346-5350_3
2016.05.13
Decemberben láttam meg egy hirdetésben az öntapadós fóliát, eszembe jutott hogy mi lenne ha Édesanyám konyhaszekrényét karácsonyra felújítanám vele.Olyan ajándékot akartam adni neki karácsonyra ami nem csak a szekrényben porosodik, hanem ami hasznos, tartós, emlékezetes. Új konyhabútorra nem lett volna pénzem, ezért a fólia jó megoldásnak tűnt. Elolvastam az útmutatást hogy hogyan kell használni, kiválasztottam a nekem tetsző színt, és megrendeltem. majd izgatottam vártam a szállítást, ami pár napon belül pontosan meg is érkezett.Karácsony előtti napon Édesanyámnak szerveztem egy kis házon kívüli teendőt, míg nem volt otthon felragasztottam a fóliát a szekrényre. Nagyon jól sikerült, ezzel nagy meglepetést és örömöt szereztem Anyukámnak. Neki is nagyon tetszett!! Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a terméket. Könnyű vele dolgozni, az anyaga nem túl vékony és nem túl vastag, pont ideális. Felragasztani szintén egyszerű, féltem tőle hogy levegő marad alatta és egyenetlen lesz de nem! Tökéletesen tapad gyorsan tudtam vele dolgozni. Már lassan öt hónapja raktam fel, nem válik sehol, lemosható, egyszerűen tökéletes. A szekrény olyan lett mintha új lenne, nagy sikert arattam vele a családban, mindenkinek tetszik. Büszke is vagyok magamra hogy nekem jutott eszembe ez az ötlet. Jó döntés volt! A cég nagyon korrekt, megrendelésem után nagyon rövid időn belül megérkezett a termék, a felragasztáshoz szükséges eszközökkel, és érthető egyszerű használati útmutatóval. Sajnos rosszul mértem fel a szükséges mennyiséget, ezért kellett rendelnem még egy tekercsel belőle, egy kedves hölgy felhívott hogy valami probléma volt -e a fóliával hogy nem lett elegendő, mire én megnyugtattam hogy minden rendben volt vele, csak egy kis matematikai hiba volt a dologban. De azért nagyon jól esett hogy ők érdeklőttek hogy minden rendben van -e, manapság ritka az ilyen, egy cégnek csak addig vevő a vevő amíg kifizeti a terméket, aztán már nem nagyon tetszik nekik ha foglalkozni kell egy vevővel. Sajnos képet nem tudok feltölteni, készítettem ugyan de még régi típusú telefonom van így nem lettek használhatóak a képek.Ha valaki kevés pénzből új bútort szeretne, ne gondolkozzon bátran rendelje meg ezt a terméket. 2016/5/13 21:05 Tiborné (Újcsanálos)        
Tüske Zsófia
Tüske Zsófia
2017.09.27
Én a legnagyobb sikert ezzel a fóliával arattam. A felújított előszobai beépített szekrény eredményét látva egy régi de masszív gyerekszekrényt akartam feldobni. Kicsit megdöbbentem, amikor a fólia megérkezett, mert sötétebb, mint ami a mintán van, de aztán azóta is gyönyörűséget okoz, ha ránézek. A felső elemre Juci ajánlata szerint Riót vettem. A legkönnyebben a Sheffielddel tudtam dolgozni az összes fólia közül, és az sem számított, hogy kevesebbet rendeltem a kelleténél, mert ragyogóan lehetett toldani, a toldás észrevehetetlen. Tüske Zsófia, Budapest
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: