Átlagos értékelés:
5 (27 vélemény)
5
(27)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Záhonyi Etelka
Záhonyi Etelka
2018.06.09
Korábban vásárolt cipős szekrényünkhöz átöltöztettem régi előszobafalunkat. 2 tekercs Sonoma Eiche Trüffel fóliát használtam fel, így 3.750 forintból megújult a fal. Kicsit megszenvedtem vele, de az eredmény és párom elismerő szavai mindenért kárpótoltak.
Lányi Edina
Lányi Edina
2018.06.20
Sziasztok! Az úgy kezdődött, hogy... A fürdőszobát és a konyhát szerettük volna felújítani. Olcsón, kevés macerával és kevés kosszal. A konyhaszekrény ajtajairól konkrétan válik le a gyári fólia. A fürdőszoba színe (narancs) meg már nem tetszik. Eredetileg festeni gondoltam. Ehhez kutattam a lehetőségeket. Valahogy ide keveredtem a keresgélés közepette. Persze rögtön be is csípődött az ötlet. Nem akartam rögtön csempével és bemart ajtóval kezdeni, ezért az előszobaszekrényt szemeltem ki gyakorlásnak, mert már az sem tetszik :) A virágmintás fólia illesztésével meggyűlt a bajom, de végül egész jó lett az eredmény. A szekrények meg csúcsszuperek :) 2,6 magas a szekrény és kb 3,5 méter széles + a cipős, a fal és a kalaptartó. A nagy szekrényre is szerettem volna a virágosból, de ezt csak utólag találtam ki és nem vettem eleget belőle, illeszteni nem akartam. Így jött az ötlet, hogy a maradékból kivagdosom a motivumokat. Ezt még nem fejeztem be, mert elég macerás. Majd unalmamban mindig haladok vele. :) 11 tekercs 67 cm és 3 tekercs 45 centi széles Sonoma Eche Trüffel, 2 tekercs Barock schwarz. Kb egy hét alatt készült el, mert munka után tudtam csak csinálni. És most gyúrok a fürdőre, utána a konyha jön... és végül a kazettás ajtók.
Záhonyi Etelka
Záhonyi Etelka
2018.08.31
1 tekercs Sonoma Eiche Trüffel felhasználásával modernizáltam tiszta fehér gardrób szekrényünket. Fogantyúk is cserélve lettek, így van egy új bútordarabunk. nagyon könnyű vele dolgozni. 1 óra alatt 2000 Ft-ból újult meg a szekrény.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: