Átlagos értékelés:
4,9 (18 vélemény)
5
(17)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Záhonyi Etelka
Záhonyi Etelka
2018.08.12
Fürdőszoba felújítás első darabja ez a 15 éves kis szekrény. Teljesen fehér volt és már erősen elhasználódott. 1/2 tekercs matt fehér fóliát dobtam fel fél méter Shanghai tapétával. Összesen 1 órát vett igénybe és kevesebb, kb 2.000 Ft-ért lett egy új szekrényem. Kicsit oda kellett figyelni a bubisodásra, de könnyű volt vele a munka.
Képek
346-0001_1
Házi Márta
Házi Márta
2018.09.08
Sok-sok hibával, de Nikolett Nyul ötlete alapján túl vagyok az első fóliázásomon. Ezúton is köszönöm neki, nélküle soha nem jutott volna eszembe, hogy a „szemétből” visszahozzam ezt a szekrényt. És persze Jucinak a fóliát, imádom. Nem túl szép munka, de kezdőként fontosnak tartottam megosztani a tapasztalataimat, hátha valakinek jól jön: 1. A fólia egy csoda, hiába láttam a videókon, mégsem akartam elhinni, hogy ez ennyire egyszerű dolog 2. A matt fehér fólia (csak ezzel van tapasztalatom) véleményem szerint csak hibátlan felületen mutat jól, mert még a hajszálnyi felületi egyenetlenségek is meglátszódnak rajta. 3. Türelemmel, precizitással halálra ítélt dolgokból is lehet varázsolni. Nekem ezek a tulajdonságok félúton elvesztek, de majd egyszer korrigálom, elsőnek örültem, hogy egyáltalán ennyire sikerült. De már rájöttem, hogyan lehet javítani. És szerencsére ezzel a fóliával bármikor újrakezdhetem. A változás talán nem annyira látványos, de azért dolgoztam ezzel a fehér fóliával, mert ennek a szekrénynek a „nagy testvérei” vannak a fürdőben, csak így maradt volna meg az összhang. Ő már a garázsban várta a lomtalanítást, mikor megláttam Nikolett posztját egy ugyanilyen (bár picit jobb állapotban lévő) szekrényről, innen jött az ihlet, hogy ezen próbálom ki a fóliát, mert itt tényleg nincs veszíteni valóm, max. a fólia :) Nem lett tökéletes, de mégis visszanyertem egy kis tárolószekrényt. Nem a mosdó alá, de fontos funkciót tölt be így is. Talán kap még egy harmadik esélyt is majd más fóliával, egyelőre az utolsó képen látható 80-as évekbeli „színharmóniába” fehéren kívül más nem illett a bútorcsalád többi eleme mellett. De legalább adott a feladat, hogy az egész fürdőt újjá kell varázsolni. Mármint ezt eddig is tudtam, de most már azt is tudom, hogy fóliával is lehet. Fólia: matt fehér 45*200 Költség: kb. 1 300Ft (kevés maradt a fóliából) + a felületek fóliázhatóvá tételéhez háztartásban fellelhető ragasztó, hungarocell, festőszalag Ráfordított idő: nettó 1 óra maga a fóliázás totál kezdőként sok éllel dolgozva (és az oktatóvideókat elsumákolva, mert annyira izgatott voltam, hogy inkább anélkül kezdtem bele :D ). Bruttó 5 óra, mire megtakarítottam, kitaláltam, összeszedtem az anyagokat és kijavítottam a szekrény sérüléseit. De fontos megjegyezni, hogy első nekifutásra. Legközelebb fele ennyi idő lenne. A javítás után a fóliázás szó szerint gyerekjáték volt, nem akartam elhinni, hogy ez "csak" ennyi:)
Képek
346-0001_1
346-0001_2
346-0001_3
Fodor Ágnes
Fodor Ágnes
2018.09.25
Kisfiam iskolás lett, ezért szükség volt volt egy "új" íróasztalra, előkaptam hát apukám kb. 45 éves íróasztalát, amit annó én is használtam, és felújítottam. 1-1 tekercs 67,5 cm széles porrinho beige és matt fehér ment rá. A fóliákat a fiam választotta, szerintem jó választás volt. Könnyű volt a felrakás, kivéve a lábakat, mert lefele keskenyednek. A fogantyúkat is ki akartam cserélni, de nem kaptam ilyen méretet, ezért megtisztítottam őket és vissza kerültek a fiókokra. Kb. 2-3 óra munka volt, ktsg. 4380 Ft.
Képek
346-0001_1
346-0001_2
346-0001_3
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: