Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Borsiné Vilmányi Andrea
Borsiné Vilmányi Andrea
2018.06.21
Az első munkámat ezzel a tapétával végeztem. A mosógépemet öltöztettem fel vele. Nagyon látványos, egyedi darab lett belőle. Egy gurigát használtam fel csupán, így a költség 1990 Ft volt. Még nincs összehasonlítási alapom, de nekem egyszerűnek tünt a haasználata. Nagyon vastag anyag, könnyen vágható, könnyen visszaszedhető, ha bubis marad valahol. Egy élmény volt, függő lettem :)
Valkai Lászlóné
Valkai Lászlóné
2018.09.03
Egy tekercs fóliát használtam fel a kopott hűtőtáska megújításához. Kb két és fél óra volt az aprólékossága miatt. A fólia értéke 2000 ft, de én a születésnapi partyn kaptam. Vastag, erős fólia, de nagyon jól visszaszedhető, hőre nyújtható.
Fazekas Józsefné
Fazekas Józsefné
2018.09.24
Nagyon megtetszett a SUNLAND fólia, rögtön elhatároztam,hogy a kert asztalt és a székeket ezzel fóliázom le.Megrendeltem próbaként 2 tekercset az asztalhoz, (1.5 x45 cm ), összesen 3980 ft volt . Amikor kész lett ,kánikula volt ,néha eső áztatta ,semmi baja nem lett. ezért újra rendeltem a székekhez is ,most már 6 tekercs fóliát ,11940 ft-ért. A székek is elkészültek ,nagyon jól birják a változékony időjárást . Amióta megszépültek ,szivesebben üli körbe a család ,mindenkinek tetszik. Sajnos képeket ide nem tudok feltölteni .
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: