Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Gyimes Anikó
Gyimes Anikó
2017.10.02
Belátás ellen rendeltem többféle fóliát. Szerettem volna valami különlegességet, és ez elsőre megtetszett. A hálószobába került az erkélyajtóra. Életben még gyönyörűbb, szinte 3D-s hatású, nagyon jó minőségű. Könnyű volt feltenni a sok segítségnek köszönhetően :)
Képek
334-0035_1
334-0035_2
Zsámboki Judit
Zsámboki Judit
2018.06.24
Kedves Mária - hnemmpecs ! Az lesz a gond, hogy nem vetted le a védőréteget, és ezért enged el a fólia. Az új GDPR törvény miatt, ha nem pipálod be vásárláskor a kis négyzetet, hogy kéred a használati útmutatót nem küldhetjük ki neked. Ez is egy hülye helyzet, de tényleg, de sajnos ez van. Értem, hogy védeni kell a vásárlókat, de így épp a leghasznosabb dolgot nem kapják meg. Tisztítsd meg az ablakot, fújd be jó alaposan vízzel. Húzd le a védőréteget, meg fogod ismerni, recsegős, keményebb sokkal a fóliánál. Ahonnan lehúztad, azt a felét kell az ablakra tenni. Simítóval hajtsd ki jó alaposan a fólia alól a vizet. Töröld át száraz ronggyal, papírtörlővel. Kész is, így már biztos nem fog leesni az ablakodról.
Mányoki Mária
Mányoki Mária
2018.06.24
Szia! Kérlek, írd le hogyan sikerült felhelyezned, mert nekem már éppen harmadszor engedi el az ablakot. Nekem is nagyon tetszik, de nem marad fenn. Előre is köszönöm!
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: