Blog
ABLAKFÓLIA
BÚTORFÓLIA
FAL
HŐVÉDŐ
VÉDŐFÓLIA
Szűrés törlése

Prémium vagy standard fólia? Mi a különbség?

Fóliás Juci
Fóliás Juci
2021.08.27 13:16
Prémium vagy standard fólia? Mi a különbség?

Rengetegszer teszik fel nekünk azt a kérdést, hogy mi a csudának fizessek a prémium fóliákért, nekem a standard bőven megteszi. Na ezt a kérdést boncolgatom

2017. március 20.-a óta szinte minden héten kedden fóliáztam. Óriási tapasztalatra tettem szert. Szinte biztos vagyok abban, hogy nincs az országban még egy ember, aki ennyit fóliázott, azaz ilyen biztos van, de olyan, aki ezt magának csinálta és egy 6tagú család tesztelte a hétköznapokban tuti nincs. 

Nem vagyok egy tipikus kereskedő, aki csak eladni szeretne, azzal sincs gond, de mondom miért nem vagyok az. Mikor megkérdezik a szekrények belsejét le kell-e fóliázni az én válaszom sosem az, hogy: "Hát persze!" Bizony sokkal nagyobb lenne a forgalmunk. Helyette én mindig azt szoktam mondani: "Izlés dolga, nálam nincs, mert úgy sem látják, felesleges pénzkidobás lenne." :)

Ez azért fontos, mert mikor a prémiumot ajánlom nem azért teszem, mert nagyobb bevételt szeretnék, hanem azért, mert ez a fólia sokkal jobb. 

Prémium fólia előnyei:

- strukturáltabb (a felülete fantasztikus, imádom, elfogult vagyok),

- vastagabb (a standard fóliánál kétszer vastagabb),

- légcsatornás a hátoldala (sokkal könnyebb vele dolgozni, nem bubisodik annyira),

- strapabíróbb (sokkal tovább bírja, mint a standard fólia)

- sokkal szebbek, minőségi hatást keltenek.

Nézzük hová ajánljuk:

Elsődlegesen pultra ajánlom. Persze a pult mindig is egy kényes téma. Vágni rajta, forró fazekat rárakni ne akarjunk. Ezt egyik fólia sem bírja, az a gránit, de az nem is ennyibe kerül, jóval drágább. A pult fóliázása akkor téma, ha régimódi a pultunk, szeretnénk megújítani, modernizálni, a konyhaszekrényhez öltöztetni. Ha új pultra váltanánk az jóval magasabb kiadás lenne. Amivel nincs is gond, ha belefér cseréljük, de ha két-három év múlva már ezt is unjuk, akkor jöhet szóba a fólia. Imádom, hogy mikor barnára fóliáztam a konyhaszekrényt, a calvados pultomat hozzá tudtam fóliázni. Most mikor minden fehér és szürke beton, akkor megint tudok módosítani rajta. Mindezt fillérekből ahhoz képest, ha újat csináltatok, ami felesleges is, mert minőségi hibája nincs a pultomnak. 

Prémium vagy standard fólia kerüljön a konyhapultra?

Míg nem ismertem a prémium fóliát a standard fóliákat használtam. Minden videómban elmondtam, hogy az én családomat nem szereti. Pár hónap alatt elkoptatták a gyerekeim. Vágódesznának használták, fémes cuccokat húzgáltak rajta, pikk-pakk összekarcolták. Ettől függetlenül vannak vásárlóim, akik több éve elégedettek a standard fóliával is. 

Az általunk forgalmazott prémium fólia Magyarországon csak nálunk kapható. Elképesztően hálás vagyok ezért a lehetőségért!

Az első tesztelésemet videóra vettem.

Fantasztikus, a pultom azóta 2020.november 03.-a óta nem volt cserélve. Azóta ez a prémium van fent és csúcs szuper. Persze késnyomok most is vannak, de nem kopott meg a színe. IMÁDOM!!!