" Így Készítsd El A Saját Kandallódat!"

  • Kétbalkezes garancia
    ?
    Kétbalkezes garancia

    Rajtad maradt a fólia? A bontatlan termékeket visszavesszük, méghozzá időkorlát nélkül. Így nem kell félned attól, hogy a fölösleges fóliákat kell kerülhetned. Küldd vissza ÖRÖK GARANCIÁBAN! Részletek >

Normál ár: 5 900 Ft
Nincs raktáron
Biztonoságos, online fizetési módok a Fóliás Jucinál
A vásárlás után járó pontok: 118 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről

Fontos!

  • - Kérjük, hogy a terméket felhasználás előtt 24 órán keresztül pihentesd házon/lakáson belül. Erre azért van szükség, mert a téli hidegben a termék szállítás során lehül és ebben az állapotban előfordulhat, hogy nem tapad fel a felületre.
  • - Ha a fólián észreveszed, hogy sérült, gyűrött, hibás, ami nagyon ritka eset szerencsére, de ha mégis, akkor még a felrakás előtt jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak és segítünk! Reklamációt is csak ebben az esetben tudjuk elfogadni.
Otthonszépítés felsőfokon

Termék leírás

Még soha nem készítettél kandallót dobozokból? Nem kell aggódnod, mert akár a Luxus kandallónkat választod, akár a Retro kandallót, akár csak az alap dobozokból álló kandalló csomagunkat, a segítő, oktató videónk most sem marad el, nem hagyunk magadra! Lépésről lépésre mutatjuk meg, hogy hogyan lesz egy kellemes, karácsonyi hangulatot sugárzó kandallód.