Spiegel hővédő tükörfólia

5.00 5-ből 2 vásárlói vélemény alapján
(2 vásárlói vélemény )

2,990 Ft -tól

Ez a hővédő ablakfólia segít, hogy a NAPPAL ne lássanak be a lakásba.

Ha betekintés ellen és a nyári nap melege ellen keresel egyszerre megoldást, akkor ez az ablakfólia kiváló megoldás.

FONTOS! Ha világosabb van a lakásban, mint  kint, akkor nem véd teljesen a kíváncsi tekintetek ellen. Olyan helyre javasoljuk, ahol nappalra kell védelem. Estére pedig egy kiegészítő megoldásra van szükséged (függöny, redőny,sötétítő)

Nem ajánljuk ferde vagy vízszintes üvegfelületre , pl. TETŐTÉRI ablakokra! Ebben az esetben a nap sugarai más szögben esnek a fóliára, így nem visszaveri, hanem elnyeli a sugarakat, minek következtében extrém esetben berepedhet az üveg!

A fóliát nem ajánljuk polikarbonátra!

A fóliát belülről kell felhelyezni!

Két méretben kapható:

45cm x 100cm

67,5cm x 150cm

 

Kiszerelés: Tekercs
Beláthatóság: 5%
Felhelyezés: Öntapadós
Hővisszaverés: 95%
Méret (HxSz): N/A
 • Kiürítés

Additional Information

Tömeg 250 g
Méret (HxSz) N/A

2 reviews for Spiegel hővédő tükörfólia

Vásárlói vélemény

5-ből 5.00 pont
2 reviews
4 csillag 0 0 %
3 csillag 0 0 %
2 csillag 0 0 %
1 csillag 0 0 %
 1. 5 az 5 pontból

  Szobában levő nagy meleg véget vettem a spiegel fóliát az ablakra. Akinek nagy meleg van a szobába vagy bárhol a lakásban az nyugodtan vegyen spiegel fóliát mert nekem a hőmérséklet ~7°-C fokkal javult. Azt tapasztaltam hogy nagyon segítőkészek Fóliás Juci munkatársai, meg hitelesek a valóság hoz azok az adatok amik az internetes oldalukon van a fóliákról.

  2016/8/20 13:08 Péter (Oroszlány)

  Tetszett ez a vélemény? 8 -ból 8 vásárló találta használhatónak ezt a véleményt

 2. 5 az 5 pontból

  Egy kis hétvégi ház ablakaira helyeztünk fel tükörfóliát. az ablakok fele magasságáig, ami kiváltja a függönyt. Ha szeretnénk az ablak felső felében beengedhetjük a napot, vagy a fólia felső széléig lehúzhatjuk a redőnyt és csak az alsó részen engedjük be a szűrt fényt, így árnyékos lesz a szoba és mégsem sötét. Bentről zavartalanul kilátunk, viszont kintről nem lehet belátni. Este, ha kint már sötét van és bent a lámpát felkapcsoljuk, azonban le kell húzni a redőnyt, mert a helyzet megfordul. A fólia felrakása nagyon egyszerű. Szokatlanul hangzott elsőre, hogy öntapadós fóliához vizet használjunk az üvegfelületen és magán a fólián is, de nagyon jól működik, mert nem tapad a fólia azonnal a felületre, felhelyezés után könnyen a helyére igazítható, szinte csúszik az üvegen. Egyenletesen és alaposan be kell szórni mindkét felületet vízpermettel. Mi a fóliákat körbe minden oldalon 1 mm-rel kisebbre szabtuk, ahogy a leírásban is javasolják. Ha beigazítottuk a helyére, lehetőség szerint teljesen ki kell préselni a vizet alóla, amihez mi a külön kapható, filccel bevont simítót használtuk. Bátran rányomva a fóliára, de nem túl erősen. Ha mégis marad alatta valamennyi nedvesség, előfordulhat, hogy bepárásodik, de nem kell megijedni, mert kb. 3-5 nap alatt kitisztul. A fólia megrendelése egyszerű volt. Időben és sértetlenül megérkezett a termék. Judit nagyon segítőkész volt az első pillanattól kezdve. Kérdéseimmel nyugodtan kereshettem. Több alkalommal Ő maga hívott vissza és próbált minél több információval szolgálni. Minden kérdésemre gyors választ kaptam. Bátran ajánlom mindenkinek.

  2016/5/17 18:05 Tímea (Pétfürdő)

    

  Tetszett ez a vélemény? 12 -ból 12 vásárló találta használhatónak ezt a véleményt

Írd meg a véleményed

Tükörfólia (Spiegel) öntapadós hővédő ablakfólia

A fólia segít, hogy a NAPPAL ne lássanak be a lakásba.

FONTOS! Ha sötétebb van a lakásban, mint  kint, akkor nem véd teljesen a kíváncsi tekintetek ellen. Olyan helyre javasoljuk, ahol nappalra kell védelem. Estére pedig egy kiegészítő megoldásra van szükséged (függöny, redőny,sötétítő)

Nem ajánljuk ferde vagy vízszintes üvegfelületre , pl. TETŐTÉRI ablakokra! Ebben az esetben a nap sugarai más szögben esnek a fóliára, így nem visszaveri, hanem elnyeli a sugarakat, minek következtében extrém esetben berepedhet az üveg!

Ezt a fóliát nem ajánljuk polikarbonátra!

A fóliát belülről kell felhelyezni!

Csomag tartalmaz egy egyszerű simítót és egy szikét.

Felhelyezéséhez vízre van szükség!

Felhelyezés menete:

 1. Tisztítsuk meg az ablakot.
 2. A fóliát vágjuk egy 2-3 mm-rel kisebbre, mint az ablakunk.
 3. Húzzuk le a védőréteget. Fújjuk be az ablakot és a fóliát vízzel ((NE használjunk mosogatószert a vízbe, mert száradás után szivárványos lehet a fólia)
 4. A tökéletes munka érdekében kérjünk segítséget. Egy valaki fogja meg a fólia két felső sarkát, a másik személy a két alsót. Illesszük a felső sarkokat a helyére, az alsót tartsuk el az ablaktól.
 5. A simítóval haladjunk középről kifele, és hajtsuk ki a fólia alól a vizet.
 6. Töröljük szárazra az ablakot. Nem kell izgulni. Gyerekjáték az egész.

A vásárlás után videós használati útmutatót is küldünk. A szép eredmény érdekében ajánljuk kérj segítséget egy családtagtól vagy egy baráttól. Míg az egyikőtök simítja a fóliát addig a segítő tartsa el a fólia alsó részét, hogy az ne tapadjon azonnal  az ablakhoz.

Mit érdemes még tudnod az ablakfóliákról

Kétféle ablakfólia közül tudsz választani:

 • Statikus: ezzel van a legkönnyebb dolgod. Csak vízre van szükség a felrakásához. Miután a vizet kiszorítottuk alóla, a statikus hatás miatt fog fent maradni az üvegen. Innen a fólia-család neve is STATIC. Ha nem sikerül, könnyen vissza tudod szedni és javíthatod a hibát. A legtöbb esetben ez a legjobb megoldás. Akkor nem tudod használni, ha a statikus hatás nem tud kialakulni a fólia és az üveg között. Például olyan helyen, ahol recés, homorú vagy karcos az üveg. Oda már ragasztós öntapadós fóliára lesz szükséged. A PREMIUM család vastagabb és még strapabíróbb fóliából készült, ezért a mélyebb bordázat miatt még jobb térhatás élményt tud nyújtani.
 • Öntapadós: ennek a fóliának a hátoldalán ragasztó van. Olyan helyeken is ragad, ahol a statikus hatás nem tud kialakulni. A teljesen sík üvegfelüleletekre a ragasztó nélküli fóliákat javasoljuk, mert azok könnyen visszaszedhetőek és újra felhelyezhetőek.

Bővebb információ a hővédő fóliákról Ha többet szeretnél megtudni a hővédő ablakfóliákról, iratkozz fel 5 részes sorozatunkra.

ÉRDEKEL A SOROZAT ….

Most akkor fólia, tapéta vagy matrica?

Sokan sokféleképpen hívják.

Ezekkel találkoztunk már (Ha tudsz újat, küldd el!)

 1. Öntapadós tapéta
 2. Öntapadós fólia
 3. Dekorációs fólia
 4. Bútortapéta
 5. Falmatrica
 6. Matrica
 7. Bútorfólia

Ezek mind ugyanazt jelentik. Mi a legszívesebben az  ÖNTAPADÓS FÓLIA nevet használjuk, mert nem olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a klasszikus ÖNTAPADÓS TAPÉTA.  Mivel a legtöbben  ÖNTAPADÓS TAPÉTA néven ismerik, nálunk is így fogod a legtöbb helyen megtalálni.

Ezek a fóliák nem ragacsosak, mint a legtöbb tapéta. Nem gyűrődnek össze és hőre is jól reagálnak.

Az ablakfóliákat legtöbbször ABLAKFÓLIA néven szokták keresni. Azokkal nem szokott ilyen félreértés lenni.

 

Ablakfólia felhelyezési tippek és trükkök

Static fóliákat egyszerű feltenni, de van egy pár dolog, amire oda kell figyelni.

Érdemes ezt a sorrendet követni:

 • Tisztítsd meg alaposan az ablakot, üveget!
 • Bizonyosodj meg, hogy az üveg tiszta!
 • Vágd le méretre a fóliát, hogy 1 mm rés legyen az ablak széléig
 • Mosószeres vízzel alaposan spricceld le az üveget ragasztás előtt!
 • Vedd le a védőpapírt a fólia hátuljáról
 • Használj egy simítót (például bankkártya vagy gyári simítót)
 • Középről kifelé haladva a szélek felé nyomd ki a vizet a fólia alól

Részletes tudnivalókat ITT találod meg.

Mi a Static és az öntapadós d-c-fix fólia között a különbség?

 

A d-c-fix fóliákat a tulajdonságaik alapján több kategóriába sorolták be. A static fólia olyan típusú d-c-fix fólia, amelyik nem ragasztóval rögzül. Ezért csak olyan felületre lehet feltenni, amelyik elég sima ahhoz, hogy a levegő kikerüljön alóla. A recés felületek alatt nem tud vákuum keletkezni és ezért nem lehet használni statikus fóliákat.
Az öntapadós fóliák hátulján viszont egy speciális vízbázisú ragasztó van. Ezért az öntapadós fóliákat recés felületekre is fel tudjuk ragasztani.

Hogyan fogom ezentúl megpucolni az ablakomat?

Ugyanúgy, mint azelőtt. A d-c-fix fólia tisztítható akár mosószerrel akár tiszta vízzel is.

Párás marad maradt a fólia a felhelyezés után. El fog tűnni?

Igen. Nagyjából 12 óra múlva eltűnik normál szobahőmérsékleten

Kis fehér foltok vannak a fólián

K: Mit csináltam rosszul, fehér kis foltok vannak a fólián. Ha leveszem, alatta nincs semmi folt.

V: Nem kell megijedni. Az egyik lehetséges ok, hogy a felhelyezésnél nem nyomtad ki jó alaposan a vizet. Csináld újra. Jó sok vizet fújjál az üvegre, tedd rá a fóliát, és jó alaposan nyomd ki a vizet! A másik lehetséges ok épp az ellenkezője, hogy kevés volt a víz. Ez a jó ebben a fóliában, hogy ha elsőre nem jött össze újrapróbálhatjuk! 

MIT KELL TUDNOD A FIZETÉSI LEHETŐSÉGEKRŐL

Jelenleg négy különböző módon tudod a megrendelt ablakfóliát vagy öntapadós tapétát kifizetni.

» FIZETÉS UTÁNVÉTTEL

» FIZETÉS KÖZVETLEN BANKI ÁTUTALÁSSAL

» BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

» PAYPAL FIZETÉS

Mindegyiknek megvan a maga előnye. Segítünk eldönteni, hogy melyik lehet a leginkább megfelelő megoldás számodra.

Nem titkoljuk, hogy az elektronikus bankkártyás fizetést részesítjük előnyben, mivel ez mindenkinek a legkényelmesebb és a legmodernebb megoldás. (Próbálj meg a utánvéttel fizetni az Amazonon 🙂 ). Egyelőre Magyarországon még sokan szeretnék használni a hagyományos megoldásokat is, ezért természetesen lehetőséget adunk ezek használatára.

Viszont, ha a bankkártyás fizetést választod a PÉNZTÁR oldalon, akkor kedvezménnyel ajándékozunk meg haladó gondolkodásodért. 

Tudj meg többet a fizetési lehetőségekről ...

 

 

  Mit kell tudnod a szállításról

A megrendelt termékeket ezeken a módkon veheted kézhez:

 • Futár házhoz viszi - GLS futárszolgálat: 1.590 Ft. Ebben az esetben otthon kell lenned, amikor a csomagod érkezik.
 • Csomagponton veszed át - GLS Csomagpont: 1.490 FT  Ha nem tudsz otthon lenni, akkor egy környékbeli pontot ki tudsz választani, ahová be tudsz menni, amikor időd engedi.
 • TERMÉKMINTÁT postai borítékban küldjük (abban az esetben, ha nem rendeltél mást is mellé, ami már nem férne el egy borítékban)

GLS kiszállítás esetében a SMS értesítést küld a GLS az általad megadott telefonszámra. Ezért fontos, hogy pontosan add meg a telefonszámodat!

Miután leadtad rendelésedet,  email-ben  küldünk visszaigazolást. Legtöbbször - ahogy időnk engedi - még kiszállítás előtt telefonon is felvesszük Veled a kapcsolatot.

A megrendelt termékek csomagolását a Webshopiroda végzi egy kihelyezett raktárból. Ezért sajnos ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN TUDUNK SZEMÉLYES átvételi lehetőséget biztosítani a Sződligeti raktárnál.

A Webshopiroda profi szakemberei és a GLS  kiváló szolgáltatása révén, ha most leadod a rendelésedet,  akár már 2 nap múlva neki tudsz állni a fóliázásnak.

 

A mindenkori szállítási árakról itt tudsz részletesebben tájékozódni


Raktárunk (Webshop Partner Kft)

Elérhetőségük:

2133 Sződliget,Petőfi utca 9.

Telefon:(06 30) 84 83 100
Fax: (06 27)786 750