Ha most leadod a rendelésed, az ELSŐ MUNKANAPON feladjuk a csomagodat és már másnap megkapod! Minden készleten lévő terméket a SAJÁT RAKTÁRUNKBÓL küldünk ki. NEM KELL VÁRNOD TUDNIVALÓK A SZÁLLÍTÁSRÓL ...

MIRON

8 415 Ft -tól

Ezt a prémium fóliát Máthé Sándor Zsanett vásárlónk tesztelte, aki már jól ismeri a standad fóliáinkat, így össze tudta őket hasonlítani. Nézzük mi az ő véleménye: 

“Amikor megérkeztek tesztelésre a prémium minőségű fóliák, az első benyomásom az volt, hogy gyönyörűek, nagyon jó a tapintásuk és jóval vastagabbak, mint a standard Juci fóliák. Egy kedves, bíztató üzenetet is kaptam,nem bírtam várni, olyan kíváncsi voltam milyen vele dolgozni. Az előzővel is nagyon jól boldogultam, de ez egy csoda. Nagyon meglepett a fóliák hátoldala, ami nem sima, mint a megszokott, hanem redős: ami mint kiderült légcsatorna, így megkönnyítette a dolgomat. Alig került alá levegő. A fólia vastagsága miatt minden hibát eltakart az éjjeliszekrényen. Kisebb szünetekkel kb 4 óra alatt elkészült és a végeredmény tökéletes lett. Annyira tetszik a tapintása, minősége és még csillog is, ahogy ráesik a fény. Nagyon jól esett, hogy megkaptam Jucitól a lehetőséget, hogy én nevezzem el a kapott fóliákat, így nevüket a gyerekeim inspirálták akiknek a neve olyan különleges mint maguk a fóliák is.”  • Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ez a fólia strukturált, barázdált felületű, olyan, mintha igazi textil lenne. Sokkal vastagabb a standard fóliáknál, így strapabíróbb, jó a kopásállósága, valamelyest takarja a bútor esetleges hibáit. 

Tűzhely közelében csak óvatosan! Érdemes tesztelni! A gyártó hővédő hátlap felhelyezését javasolja. Ennek ellenére rengeteg vásárlónk használja és nem okoz gondot számukra, mert előtte tesztelték. Azért is érdemes tesztelni, mert a tűzhelyek eltérőek, így előfordulhat, hogy a túl magas, erős hőt a fólia nem bírja. Szóval óvatosan! 

Takarítása hagyományos tisztítószerrel, semmi esetre sem súrolóval, maró hatású vegyszerekkel. 

Szilóra nem ragad a fólia. 

Íves, bemart felületeknél tesztelni kell. Van, akinek nem okoz gondot és hajszárító segítségével könnyedén megoldja és van, akinek nehézséget okoz. Rengeteg felújítást látunk, ahol sikerrel járnak a vásárlóink. Nem tudjuk a vásárlók képességét felmérni, ezért javasoljuk a tesztelést. 

Sarkok, éleknél a fólia vastagsága miatt nehezebb a munka, mint a standard, hagyományos fóliával. 

Hátoldalán a védőréteg jelölése miatt könnyen méretre tudjuk szabni a fóliát. Bár én mindig azt javaslom, hogy vágjuk nagyobbra, mert a felesleget mindig könnyebb levágni. 

Vásároljunk mindig egy kicsivel többet, mert sosem lehet tudni, hogy az újabb gyártásnál nem tér-e el egy picit a színvilág vagy lesz-e, nem vonja-e ki a gyártó ezt a típust. Illetve ha sérül, legyen otthon csere.


Milyen eszközökre van szükségünk:

  • vágóalátét, hogy ne az asztalunkat karcoljuk össze,

  • fém vonalzó, a méretre vágáshoz,

  • szike, az egyenes vágáshoz,

  • simító a buborékok eltávolításához.

Felhelyezés:

  • tisztítsuk meg a felületet egy nedves ronggyal, hagyjuk száradni! A fólia száraz, pormentes felületre tapad fel,

  • mindig kis védőréteget húzzunk le, max. 5cm, ez a biztos, hogy ne menjen alá túl sok levegő. Ha mégis bubis lesz óvatosan szúrjuk meg és simítsuk át a simítóval, hogy a beszorult levegő ki tudjon jönni,

  • ha rosszul ragasztottuk fel óvatosan vissza tudjuk szedni, de vigyázzunk, ne húzzuk, mert megnyúlhat és akkor ráncosodik.

  • érdemes megnézni pár videónkat, amit vásárlóink számára INGYEN biztosítunk a www.foliasjuci.hu/mini oldalunkon. 


Garancia:

amennyiben a fólia élőben nem nyeri el tetszésedet, vagy mégsem tudsz vele dolgozni, úgy lehetőséged van nem csak 14 munkanapig a visszaküldésre. A bontatlan termékeinkre ÖRÖK kétbalkezes garanciát vállalunk.

Vélemények

Még nincs vélemény

Legyél az első, aki véleményezi ezt a terméket: “MIRON”