Memória és “Fekete” Fóliás Juci kártya

1 780 Ft

A memóriakártya egyik kedvenc saját termékünk. Játék és inspiráció egyben! Tovább megyek… több játék és több inspiráció egyben!

Az alapötletet vásárlóink előtte és utána fotói adták, ez adja a 29 párt a pakliban. Sokszor eszméletlen változásokat véltünk felfedezni. Ezeket mindenképp szerettük volna odaadni az utókornak, és kitaláltuk ennek a hogyanját.

Játék, mert “Fekete Péterezni” lehet vele, illetve Memóriázni.

Az inspiratív része nem is kérdés: tökéletesen bemutatja a kártya, a fotók, hogy sokszor milyen döbbenetes változásra képes egy kis fólia. Igyekeztünk széles spektrumon bemutatni, mi mindenre lehet felhasználni a fóliákat: szekrényre, csempére, falra, stb.

Imádjuk, imádják a gyerekeink is.

Csomag tartalma:

  • 58 kártyalap: 29 db Előtte / Utána pár
  • 1 kártyalap: Fekete Fóliás Juci játékhoz

Nem korhatáros játék. 0-100 évesig ajánljuk. Jó szórakozást.

261 készleten

Cikkszám: FOL-MEM-01 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Memória és Fekete Fóliás Juci kártya

Ezt a memória játékot kétféle embernek tudom jó szívvel ajánlani. Annak, aki fóliázott már és annak, aki még nem!

Fóliáztál már? Ha igen, akkor neked azért jó ez a játék, mert élmény lesz viszontlátni a kedvenc fóliáidat a képeken, jó lesz nézegetni, összepárosítani a kártyákat, és látni a változást.

Van olyan fólia, amit még nem ismersz? Most ezzel a játékkal megismerheted, hogy velük is milyen szuper hatást lehet elérni a felújításnál!

Nem fóliáztál még? Ha még nem jutottál el odáig, hogy elszánd magad, kezdj el játszani ezzel a memória játékkal, és tuti, hogy belevágsz! Ilyen dózisban adagolva a siker egészen biztosan nem fog hidegen hagyni, és nem fogsz tudni ellenállni, hogy neked is részed lehessen benne. Te is akarni fogod azt az érzést, hogy „Igen, ezt én a saját kezemmel varázsoltam a fóliák segítségével!”

Itt az alkalom! Rajta, játssz! Aztán fóliázz, legyen a tiéd a „fóliába csomagolt sikerélmény!”

 

Memória – játékszabály

Minden kártyalapnak van egy párja. A lapokat össze kell keverni, majd fejjel lefelé kiteríteni. Ezután egyszerre két lapot lehet megfordítani. Ha a két ábra előtte és az utána állapot, akkor máris megtaláltunk egy párt, ha nem, akkor vissza kell fordítani és ilyenkor az ellenfelünk következik. A játékot az nyeri, aki több párt talált.

 

Fekete Fóliás Juci – játékszabály

Osszátok szét a lapokat a játékosok között! Húzzatok egymástól, ha előtte-utána összeillő felújítást találsz, tedd le magad elé! A játék vesztese az lesz, akinek kezében marad a kártyacsomagban szereplő egyetlen, pár nélküli lap, a Fekete Fóliás Juci.

Additional Information

Méret (HxSz) 10.0 × 6.3 cm

Vélemények

Még nincs vélemény

Legyél az első, aki véleményezi ezt a terméket: “Memória és “Fekete” Fóliás Juci kártya”