Ha most leadod a rendelésed, az ELSŐ MUNKANAPON feladjuk a csomagodat és már másnap megkapod! Minden készleten lévő terméket a SAJÁT RAKTÁRUNKBÓL küldünk ki. NEM KELL VÁRNOD TUDNIVALÓK A SZÁLLÍTÁSRÓL ...

HOWLIT

4 640 Ft -tól

Ezt a prémium fóliát Nagy Zsófia vásárlónk tesztelte, aki már jól ismeri a standad fóliáinkat, így össze tudta őket hasonlítani. Nézzük mi az ő véleménye: 

Nagyon kellemes a tapintása a fóliának. Sokkal vastagabb mint a standard Juci fóliák. Nagyon élethű a mintája, textúrája. Tetszik hogy matt. Ezzel a prémium fóliával dolgozni szerintem egy álom. Nagyon izgultam, féltem hogyan fog viselkedni a vastagsága miatt. De ez szerintem jobban ragad, nem buborékosodik, nagyon szépen terült. Az éleknél is jól boldogultam vele. Az egyik oldalon picit vissza kellett szednem, mert nem simítottam rá kellőképpen, de akkor is jól viselkedett a fólia. Bár eléggé ragaszkodott 🙂 A fólia szerintem erősebben ragad, mint a standard. Készítettem egy mini videót osszeragasztottam egy kis darabot, meghajtottam, de nagyon szépen szét lehet szedni, és kisimul szépen a folia. 1 órás tapasztalat: akármikor a konyhában járok mindig megsimítom. 🙂 Nagyon tetszik a felülete. Erről szerintem soha senki nem fogja megmondani hogy fólia. Az első gondolatom az a “törékeny márvány” volt, ha már ilyen kalandos volt az útja a foliának. 🙂 A másik az pedig a foliahoz hasonlító ásvány neve “Howlit” mely higgadságot és türelmet kölcsönöz, méregteleníti a testet és lelket. Én fóliázás közben ugyanezt érzem. Sőt ennek a foliának a tapintása is olyan megnyugtató.”

Tapasztalatok egy hónap után: A fólia tökéletesen a helyén van. “Mindent” bír.

Bármilyen makacs folt került rá nagyon szépen nedves szivaccsal lejött róla.

Párom a meleg edényt is rátette véletlenül, de semmi baja nem lett a foliának. Én nyugodt szívvel ajánlom pultra, konyha asztalra. Eddig nagyon tartósnak bizonyult. • Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ha sikerrel akarsz járni szánd rá azt a pár percet és olvasd el 

Mi mindenre jó ez a fólia?

Nézzük csak vásárlóink eddig mi mindenre használták, mire lehet megoldás:

 • ha unod a szekrényed színét, dekorálnál,

 • ha egyedivé szeretnéd varázsolni otthonod,

 • akár a hűtő, mosógép, szárítógép is fóliázható,

 • ha pultot, asztalt szeretnél fóliázni: jól bírja a gyűrődést, de azért vigyázz ez nem gránit, mondjuk nem is kerül annyiba. Teszteltük paradicsommal, ketchuppal, paprikás kolbásszal, frissen eltávolítva nem hagy nyomot. Evőeszközökkel, fémes fazekakkal óvatosan. Bár nagyon jó a kopásállósága, de ha nem vigyázunk ez a fólia is sérülhet. Mosogató közelében, ha jól van leragasztva szenzációsan bírja, a víz nem tud alámenni. Bár a gyártó szilót javasol olyan helyre, ahol víz érheti. 

 • ha fürdőszobát újítanál (igen, a vízkő előbb vagy utóbb tönkreteszi, ahogy a normál csempét is. A víz keménységétől függ mennyi ideig bírja. Érdemes felkeresni Facebook csoportunkat, ahol vásárlók számolnak be sikeres fóliázásaikról)

 • ha padlóra ragasztanád (sokan csinálják, de erre jobb megoldás az öntapis padlónk)

 • falra is lehet ragasztani, de számolnod kell azzal, hogy visszahúzásnál a festéket leszedheti, ahogyan egy ragasztós tapéta is. Meszelt falra nem javasoljuk.

Ez a fólia nem teljesen sima felületű, kicsit strukturált, szálcsiszolt. Sokkal vastagabb a standard fóliáknál, így strapabíróbb, jó a kopásállósága, valamelyest takarja a bútor esetleges hibáit. 

Tűzhely közelében csak óvatosan! Érdemes tesztelni! A gyártó hővédő hátlap felhelyezését javasolja. Ennek ellenére rengeteg vásárlónk használja és nem okoz gondot számukra, mert előtte tesztelték. Azért is érdemes tesztelni, mert a tűzhelyek eltérőek, így előfordulhat, hogy a túl magas, erős hőt a fólia nem bírja. Szóval óvatosan! 

Takarítása hagyományos tisztítószerrel, semmi esetre sem súrolóval, maró hatású vegyszerekkel. 

Szilóra nem ragad a fólia. 

Íves, bemart felületeknél tesztelni kell. Van, akinek nem okoz gondot és hajszárító segítségével könnyedén megoldja és van, akinek nehézséget okoz. Rengeteg felújítást látunk, ahol sikerrel járnak a vásárlóink. Nem tudjuk a vásárlók képességét felmérni, ezért javasoljuk a tesztelést. 

Sarkok, éleknél a fólia vastagsága miatt nehezebb a munka, mint a standard, hagyományos fóliával. 

Hátoldalán a védőréteg jelölése miatt könnyen méretre tudjuk szabni a fóliát. Bár én mindig azt javaslom, hogy vágjuk nagyobbra, mert a felesleget mindig könnyebb levágni. 

Vásároljunk mindig egy kicsivel többet, mert sosem lehet tudni, hogy az újabb gyártásnál nem tér-e el egy picit a színvilág vagy lesz-e, nem vonja-e ki a gyártó ezt a típust. Illetve ha sérül, legyen otthon csere.

Milyen eszközökre van szükségünk:

 • vágóalátét, hogy ne az asztalunkat karcoljuk össze,

 • fém vonalzó, a méretre vágáshoz,

 • szike, az egyenes vágáshoz,

 • simító a buborékok eltávolításához.

Felhelyezés:

 • tisztítsuk meg a felületet egy nedves ronggyal, hagyjuk száradni! A fólia száraz, pormentes felületre tapad fel,

 • mindig kis védőréteget húzzunk le, max. 5cm, ez a biztos, hogy ne menjen alá túl sok levegő. Ha mégis bubis lesz óvatosan szúrjuk meg és simítsuk át a simítóval, hogy a beszorult levegő ki tudjon jönni,

 • ha rosszul ragasztottuk fel óvatosan vissza tudjuk szedni, de vigyázzunk, ne húzzuk erősen, mert megnyúlhat és akkor ráncosodik.

 • érdemes megnézni pár videónkat, amit vásárlóink számára INGYEN biztosítunk a www.foliasjuci.hu/mini oldalunkon. 

Garancia:

amennyiben a fólia élőben nem nyeri el tetszésedet, vagy mégsem tudsz vele dolgozni, úgy lehetőséged van nem csak 14 munkanapig a visszaküldésre. A bontatlan termékeinkre ÖRÖK kétbalkezes garanciát vállalunk.Vélemények

Még nincs vélemény

Legyél az első, aki véleményezi ezt a terméket: “HOWLIT”