Otthonszépítő Csomag

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4,4 (8 vélemény)
5
(6)
4
(0)
3
(1)
2
(1)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Zsarnay Ágnes
Zsarnay Ágnes
2018.05.23
Szia Drága Juci és FÓLIA MÁNIÁSOK! Én is megkaptam az otthon szépítő csomagomat! Mint a gyerekek olyan izgatottan bontottam ki! Egyik csodálkozásom a másik után ért ahogy a szedegettem ki hol a szuper fóliák s öntapadós tapéták stb.minta darabokat! Na és az eszközökről már nem is szólva, mind mind szuperek s praktikusak amik segítségemre lesznek munkámban! Köszönöm Jucinak s a lelkes csapatának ezt a szuper lehetőséget amit kaptunk! Kiemelném,azt a pozitív hozzáállásukat s a segítő készségüket!! Emberségből ☆5-tös!!!❤ Most már csak élni kell mindenkinek vele! Hajrá FM-(fólia mánia)-sok! Akkor ragadjuk meg ezt a lehetőséget és fóliázzunk!!!❤ Köszi szépen,hogy köztetek lehetek!
Iliásics Edit
Iliásics Edit
2018.05.23
Edit Iliásics 1 órája Drága Juci és lányok asszonyok! Megjött az otthonszépítő csomagom és egyszerűen nem tudok betelni vele!A fóliák gyönyörűek, de ami a legnagyobb meglepetés az a fémes fólia csomag.A képek nem tudják vissza adni a mintákat.A valóságban sokkal szebbek, élénkebbek.Az egész család fólialázban ég! Még Vili a cicánk is boldog( övé lett a doboz és a zacsik)????Köszönöm Juci!
Szatmári Edit
Szatmári Edit
2018.05.24
Én is megrendeltem az otthon felújító csomagot és ma meg is érkezett nagy örömemre. A konyha pult fóliázás után a konyha szekrény ajtók,csempe.és fal fóliázása következik a konyhába amihez már tegnap meg érkezett a fóliám . Ha készen vagyok teszem az előtte utána fotókat Drága foliasjuci hálásan köszönöm azt sok segítséget neked és az inspirálóknak . Csodálatos a csomag amibe minden benne van ahhoz hogy eltudjuk dönteni milyen újítást szeretnénk az otthonunkban.Hálásan köszönöm
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: