Átlagos értékelés:
4,7 (3 vélemény)
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Zengővári Róbertné
Zengővári Róbertné
2018.03.27
Konyhaszekrényem felújítás felső sor, Szemből, nappali fényben. A vitrines ajtókat még nem csináltam meg, egyelőre gyűjtöm az energiát, és az ötletet, hogy hogyan is lehetne megvalósítani a fóliázását.
Jókai Lakásszövetkezet
Jókai Lakásszövetkezet
2018.07.13
Konyhaszekrény ajtaira használtam fel. Kicsit vékonynak éreztem és azt gondolom talán ezért gyűrődött, egyedül nehezebb volt vele dolgozni . Később segítettek, akkor jól sikerült. 3 tekercset vásároltam. a végeredmény szép lett, jó minőségű.
Mákos Pálné
Mákos Pálné
2019.01.16
Sziasztok! Újabb bútor került felújításra. A konyhai előkészítő, amely felett már volt egy 2 éve vásárolt szekrény. Ehhez választottam a Weißesche 67,5 cm fóliát. 2 tekercs 2m- ből még maradt is ki bőven. A férjem egészen megkedvelte ezt a tevékenységet, és szuper ügyes! Az össz munkaidő 3,5 óra, a költség az új fogantyúkkal együtt olyan 4500 Ft. Az előzőleg kimaradt fóliából a kávéfőző is megújult. A csomag többi tartalma egy szekrénysor megújulását segíti, már várom, hogy készen lássam a megtervezett bútort. És a következő terv is meg van már. – itt: Lőkösháza
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: