Átlagos értékelés:
5 (75 vélemény)
5
(75)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Ispán Lászlóné
Ispán Lászlóné
2018.10.24
Első fóliázásom nem tökéletes és még nincs kész teljesen. De igazán tanulni úgy lehet ha gyakorlunk. Hajszárítózni még nem mertem ez látszik is az éleken azt majd a következő munkámon próbálom ki. Felhasznált fólia Whitewood öntapadós tapéta 2×2m,45 ára 3762ft ebből kb másfél tekercs fogyott el eddig, ráfordított idő 2 és fél óra. Nem tökéletes de én csináltam, tapasztaltam ! Nagyon szuper a fólia!
Cserményi Borsika
Cserményi Borsika
2018.11.05
Használtan vettünk egy kicsit viseltes cipősszekrényt. Párom szétkapta majd összerakta, én takarítottam és fóliáztam. A fő cél az volt, hogy passzoljon a fehér konyhabútorhoz, ezért Whitewood fóliával burkoltam az ajtókat (csak kívülről), és ugyanolyan fogantyúkat kapott, mint a konyhabútor. Az oldala nem volt rossz állapotban, és a színe is passzol a pulthoz, ezért azt nem fóliáztam le. 2 m x 60 cm fogyott a fóliából, mivel sokat rendeltem, így kedvezményes áron volt, így a fólia költsége kb. 1500 Ft. Maga a fóliázás kb. két óra volt. A rendelés gyorsan ment, a fólia nagyon hamar megérkezett, és nagyon egyszerű bánni vele.
Ispán Lászlóné
Ispán Lászlóné
2018.11.05
Szekrénykék fóliázása! Nálunk is elkezdődött igaz kicsit lassan haladok és még nincsenek teljesen készen de alig várom hogy fóliázzak. A kicsilánykám is mellém szegődött nagyon élvezi! Eddig felhasznált fólia a hosszú szekrényre 3 tekercs Whitewood öntapadós tapéta 2m, 67.5 költség kb5.570ft. Kevesebb tapétából is meglehetett volna oldani de én függőlegesen akartam a faerezetet. A kis éjjeli szekrénykére nem egészen 1 tekercs ment kb 1300ft. Már 3 szekrényke majdnem kész! A fogantyúk majd a végén. Nem tökéletes de nagyon tetszik! A ráfordított idő kb 3 és fél óra.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: