Átlagos értékelés:
5 (41 vélemény)
5
(41)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Attiláné Eiler
Attiláné Eiler
2016.10.16
Konyha szekrényem átalakítására, modernizálására használtam a Santana fóliát. Miután megkaptam azonnal elkezdtem a felületek tisztítását ez után jöhetett a méretre szabás és a felhelyezés. Nagyon örültem az elkészült daraboknak. Természetesen előfordult, hogy rosszul helyeztem fel, de simán vissza szedtem és újra ragasztottam. A munka vége felé már annyira tetszett az összhang,hogy azon kaptam magam,hogy keresem a következő tárgyat amit felújíthatok :) Mindenkinek bátran ajánlom a siker tuti lesz. Nagyon kedves segítőkész embert ismertem meg benned akinek fontos a velő elégedettsége örülök,hogy rátok találtam. 2016/10/16 21:10 Tünde (Soltvadkert)  
Sándorné Gere
Sándorné Gere
2017.06.14
Először a Santana fóliát használtam fel egy dohányzó asztal és egy szekrénysor felújításához. Nagyon jó vele dolgozni. Egyelőre csak az asztalról tudok képet feltenni, mert a szekrényhez kell még rendelnem. ugyanis kevés lett a fólia.
Nikoletta Peremiczkiné
Nikoletta Peremiczkiné
2017.09.15
Sikerült a santana fóliával egy új és számomra csodás nappali bútort varázsolni. Még kicsi gyerek mellet is nagyon könnyen haladtan a fóliázással, innen látszik milyen egyszerű dolgozni ezekkel a fóliákkal. ( A férjem nem hittel, hogy ketten csináltuk a kicsivel. )
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: