Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Lászlóné Baksa Katalin
Lászlóné Baksa Katalin
2018.06.09
Első foliázásom volt, kicsit még nehéz volt nekem mert csuszkált a vizes üvegen. A kisebb ajto részen már egyszerűbb volt.
Kiss Laszlone
Kiss Laszlone
2019.07.04
Ismét alkottunk :D Rendelési szám: 228682 Fólia Pino Aurélió 3 tekercs 2m x 67,5 cm https://www.foliasjuci.hu/…/pino-aurelio-hell-ontapados-ta …/ Wood, 1,5 m x 67,5 cm 1 tekercs https://www.foliasjuci.hu/…/wood-belatas-es-kilatas-e lleni…/ kedvezménnyel 10.655,- Ft,. Üveges ajtóm fóliáztam az ablakfóliával, 10 cm vel rövidebb volt,de megoldottam,mert körbe került a Pino Aurélió,és a kis részre tettem,nem is feltünő. A fürdőszoba földje is most kapott új ruhát,szintén Pino Aurélió,mint a fal. Nagyon szeretem ezt a fóliát,jó vele dolgozni. Az előszoba fal tároló része,és a cipőtarton egy polcra telt még. Folytatás következik. A tükör mellé egy kis diszítés a Pino Aurélioból. Az ajtó üveg fóliázás előtt kétszer megnéztem Juci videóját,nagyon szépen köszönöm,pontról,pontra úgy csináltam,és sikerült.Első üvegfóliázásom,de nem az utolsó. Még van 4 teli ajtóm,ők következnek,és még a kereten töröm a fejem,milyen legyen,lehet maradok a Pino-Auréliónál.????????
Vinklerné Kovács Ibolya
Vinklerné Kovács Ibolya
2019.11.24
Sziasztok! Gyönyörű kilátásom volt a nappaliból, de sajnos ez lett.... Úgy döntöttem, nem akarom folyamatosan a szomszéd falát nézni, ezért fóliáztam. A felhasznált fólia: https://www.foliasjuci.hu/…/wood-belatas-es-kilatas-elleni…/ 2 tekercs 67,5 cm széles fólia, maradt belőle. Rendelés szám: 262623. Költség kb 5 ezer Ft. A vágással együtt kb fél óra alatt lett kész. Gyönyörű ez a fólia, főleg ha rásüt a nap! :)
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: