Fehér Táblafólia (1,2 m x 60 cm)

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Rainer Lilla
Rainer Lilla
2018.04.17
Első munkámként két fémtáblából csináltam Whiteboard öntapadós, írható felületű fóliával jegyzettáblát, ami a fém miatt mágneses, a Whiteboard miatt a fólia mellé járó tollal (is) írható, és van rajta Ceylongelb sárga díszítés. Nagyon más volt a két fóliával dolgozni: a Whiteboard vastag, nehezebben irányítható, viszont szépen felsimul. A Ceylongelb-et sokkal könnyebb volt irányítani, de a bubikkal nagyon megküzdöttem... nyilván gyakorlás kérdése. Fél-fél tekercs fóliát használtam fel, ez kb. 2.000,- forint. Kb. 3 óra volt a két tábla, a fémtáblák letakarításával és a tervezgetéssel együtt. Az egyik tábla a konyhába, a másik a munkahelyemre került, nekem mindkettő nagyon tetszik!
Jánó Timi
Jánó Timi
2018.08.28
Whiteboard táblafólia felhelyezése Gondoltam egyet és az új tanév alkalmából megleptem kollégáimat a tanári szobában egy kis fóliázással. A régi hatalmas, szekrénybe ágyazott zöld táblát újítottam fel. A táblán krétával szoktuk felírni a mindenkori aktuális infókat, de az a fránya krétapor egyrészt folyton beborította a szekrény előtt ülőket, másrészt a tábla jobbra-balra huzigálással működött… azaz folyton elakadt a krétaportól. Tehát jött az ötlet: megfordítom a táblát (már eléggé kopott és táblagyurmás volt) és teszek rá whiteboard fóliát, amire táblafilccel írunk! :D Így is lett! Megrendeltem Jucinál a 2 tekercs 45 cm széles és 2 m hosszú fehér táblafóliát, ami – mintha ide szabta volna valaki – pontosan elég volt! Vízszintesen, két-két csíkban ragasztottam fel. A 2 tekercs ára 4.980 Ft volt. Egy kis maradék (téglamintás) fóliából szegélyt is ragasztottam, így még mutatósabb lett. Sőt feldobtam pár kiszúróval kivágott szívecskével. A meglepetés sikerült, nagy volt az öröm a tanáriban!
Pintér Zsoltné
Pintér Zsoltné
2018.12.20
Nagyobbik Lányom ajtajára tettem a fele táblafóliát és csináltam neki egy keretet is hogy a fehér ajtón látszon is ???? felhasznált fólia whiteboard táblafólia keret astkiefer hell ami maradék fólia volt. Költség 1250 Ft. Idő 10 perc
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: