hozzászólás

 1. Üdv Szeretnék érdeklödni, hogy a fólia illesztéseknél meg lehet e oldani , hogy ne látszodjon ?
  1. Szerző
   Kedves Gábor! Attól függ melyik fóliáról beszélünk: dekor, ablak, hővédő. Vannak olyna dekorfóliák, amiknél megoldható, hogy ne látszon az illesztés. Az ablakfóliáknál sajnos az illesztés látható. A hővédő fóliáknál a két statikus fóliánál minimálisan látszik, a tükör (spiegel) és a sonnenschutz 67% öntapadósnál szintén jobban látszik.
 2. Szeretném megkérdezni hogy ha a fényvédő fóliát az ablak belső felületére ragasztom akkor is épp olyan hatásos? Sajnos nem minden ablak nyitható!
  1. Kedves Mara! Minden ablakfóliát belülre kell ragasztani, ezért ez nem lesz probléma. Ez igaz a belátás / kilátás elleni és a hővédő fóliákra is. Juci
 3. Az lenne a kérdésem, hogy a színben nem illő élvédővel mit kezdjek. Leszedjem és újat vasaljak rá, vagy rá lehet hajtani az öntapadós fóliát úgy, hogy nem válik fel.
  1. Kedves Ildikó! Ha a bútoron az élvédő jó állapotban van, akkor mi rá szoktuk hajtani. Érdemes az éleknél hajszárítót használni és akkor még szebben rá fog simulni a fólia a sarkokra, élekre. A hajszárítózás után már nehezebben fog feljönni a fólia. Üdvözlettel: Fóliás Juci
 4. Az lenne a kérdésem van e olyan fólia amit konyha pultra lehet tenni nem teszek rá forrót de a mosogató körül a vízterhelést bírná e ? Na persze nem állna rajta víz csak elkerülhetetlen mosogatáskor hogy ne legyen vizes. A választ előre is köszönöm .
  1. Kedves Márta! Igen, többen használták már az öntapadós dekor fóliát konyhapultra. Sőt, a meleget (70C fok) is bírja, ezért egy melegebb fazekat is rá lehet tenni. (Ezt fogjuk legközelebb tesztelni és készítünk majd cikket is) A viz nem árt a fóliának, de arra kell figyelni, hogy alá ne tudjon bemenni. Ezért érdemes körbe, az éleknél valamilyen vízszigetelést tenni (pl. szilikon) vagy az éleket úgy visszahajtani, hogy ne tudjon alá a víz bemenni.
 5. Az lenne a kérdésem, hogy összekarcolt laptopot szeretnék felújítani, egyedivé tenni fóliázással. Van-e erre már gyakorlat, esetleg kép, vagy jó tanács? Melyik fóli fajták lehetnek erre a legalkalmasabbak? Előre is köszönöm a választ!
  1. Kedves Irén! Kipróbáltuk! A d-c-fix öntapadós fólia tökéletesen alkalmas laptop felújítására! Bármelyik fóliát választhatja (én a plüss fóliával csináltam, szerintem szuper lett!) Köszönjük az ötletet! Üdvözlettel: Fóliás Juci
 6. Szép napot :) A kérdésem az lenne , hogy sajnos a felrakást követően 2 nap múlva levált az egyik fólia az ablak üvegről , visszahelyezhető az egyszer már rögzített fólia? Ha igen , mily módon? :) Köszönöm válaszát előre is.
  1. Szerző
   Kedves Gábor! Nem látom a rendelését, nem tudom melyik fóliára gondol. Előfordulhat, hogy statikus fóliát vásárolt, és annak a felrakásához vízre van szükség, ezért esett le Önnek a fólia.
 7. Létezik-e olyan ablakfólia, amelyik biztosítja a be nem láthatóságot, de nem korlátozza a kilátást.
  1. Szerző
   Kedves Magdolna! A Tökörfólia nappalra megoldás a belátás ellen. Ilyenkor Ön kilát, de be nem látni. Este, amikor villanyt kapcsolnak, ez megváltozik. lyenkor kiegészítő megoldásra van szükség: redőny, sötétítő.
 8. Tisztelt FóliásJuci! Azt szeretném megkérdezni, hogy az öntapadós fóliát (belátás és kilátás elleni fólia; Milky) simán csak fel kell rakni, vagy azt is ajánlott vízzel felrakni?? A válaszát előre is köszönöm
  1. Kedves Zoli! Igen, mindenképp ajánlanám a vizet a fólia felhelyezéséhez. Itt egy videó, amit ajánlok figyelmébe: https://www.facebook.com/foliasjuci.hu/videos/1616867035001043/ Amúgy minden ablakfólia vásárlónk ajándék használati útmutatós videót kap tőlünk.
 9. Tisztelt Juci! Szeretnék érdeklődni,hogy mi a módja a minta fendelésnek mert nem találom az oldalon.Nem nerem megrendelni,mert nem vagyok biztos,hogy egyezik e a szín. Előre is köszönöm.
 10. Azt olvastam, hogy környezetbarát a fólia. Érdekelne, hogy ha a leszedett fóliát a műanyaggyűjtőbe dobom, újrahasznosítható-e? Azt gondolom, ez manapság fontos szempont.

Szólj hozzá!