Zarah Öntapadós Prémium Fólia

Raktáron 5 db

Ezt a prémium fóliát Sánta Kyra vásárlónk tesztelte, aki már jól ismeri a standard fóliáinkat, így össze tudta őket hasonlítani. Nézzük mi az ő véleménye: 

Az első benyomás a fóliáról, hogy mennyivel vastagabb, mivel én a sima bőrhatásút nem próbáltam nekem csak a fa mintájúakkal volt összehasonlítási alapom. Szerintem sokkal könnyebben lehet a levegőt kiszorítani a fólia alól és mivel vastagabb ezért szebben is fedi el a kisebb egyenlőtlenségeket. A sarkokkal kicsit nehezebben boldogultam egymásra ragasztottam de nagyon elütött -mint kiderült az egyik élőből- némelyik fóliát nem lehet csak a vágások mentén összeilleszteni ezt nagyon jól jött volna ha tudom. 

Tapasztalatok egy hét után: a fóliát érte minden. Tisztítószer: domesztosz, vízkő elleni szer, napi szinten éri víz a mosogatás miatt, a meleg tűzhely mellett. Sajnos megfeledkeztem róla, hogy alátétet tegyek és a forró tepsi is került rá de hálisten semmi nem történt vele.

Tapasztalatok egy hónap után: Még mindig imádom, ugyanolyan, mint mikor felkerült a pultra. Nagyon strapabíró, nincs rajta karcolás, szakadás, felázott rész. Nagyon megéri az árát, ha nem akarjuk az új pulttal járó kellemetlenségeket.18 670 Ft
Raktáron 5 db
A vásárlás után járó pontok: 373 Ft
Kérdés a termékről