Ajándék a rendeléshez

Jót tenni jó! Tudjuk, hogy egy felújítás egy nehéz döntéssel kezdődik. A bizalmadért, hűségedért, amiért minket választottál szeretnénk megajándékozni. A rendelésed értékének megfelelően különböző ajándékok közül válogathatsz. Az ajándékot a KOSÁR oldalon tudod kiválasztani. Tedd a kiválasztott termékeket a kosárba, menj a kosár oldalra és válogass. Minden vásárlás mellé EGY ajándék jár!

Értéktől független:
Az igazán aprócska bölcsesség, de annál nagyobb igazságot tartalmaz. Vásárlóink visszajelzése, hogy a fóliázás függőséget okoz. Ha egyetértesz ezzel válaszd ezt az AJÁNDÉKOT!
Értéktől független:
Ez egy aprócska motiváció, amivel szeretnénk örömet okozni vásárlóinknak. Ez a picike kis szivecske elfér a pénztárcában és mindig ott lehet veled, hogy emlékeztessen nem vagy egyedül! Köszönjük, hogy minket választottál!
5.000 Ft felett:
Ez a hűtőmágnes erőt ad a mindennapokhoz. Ott lehet a hűtődőn és erőt adhat neked a nehéz pillanatokban. Bármire képes vagy, hidd el! Ez a mágnes egy apróság, de nagy igazságot hordoz magán.
10.000 Ft felett:
A nagy sikerre való tekintettel újra elérhető a motivációs kavics. Mi tényleg hiszünk benned, tudjuk, hogy meg tudod csinálni! Ez a motivációs kavics segítségedre lehet a mindennapi életben is. Most ajándékba a Tiéd lehet.
15.000 Ft felett:
Tiéd lehet ez a szuper kis motivációs kulcstartó, ami átsegíthet a nehézségeken. Mindig ott lapulhat a zsebedben emlékeztetve arra, hogy gondolunk Rád. Akár Őt is választhatod, ha vásárlásod meghaladja a 15 eFt értéket.
20.000 Ft felett:
A trükkös tükrös motiváció csak Rád vár. Vásárlásod mellé INGYEN a tiéd lehet, ha a kosarad elérte a 20.000 Ft összeget. Válaszd őt, tedd a hűtődre és nézz bele. Megláthatod a legjobb fóliázót!
30.000 Ft felett:
Az igazi fóliázó rajongók ezzel indítják a napot. Tartozz Te is közéjük! Egy bögre ami mosolyra derít minden reggel. Nekünk fontos, hogy jól indítsd a napod. Kávézz, teázz velünk.
40.000 Ft felett:
Ha szeretitek a memória kártyákat, akkor válaszd ezt az ajándékot. Előtte és utána alkotásokat párosíthattok össze. Van benne egy Fekete Juci, így egy másik játékot is játsszhattok a jól ismert Fekete Pétert. Őrület nem, mi mindent ki nem találunk.
50.000 Ft felett:
Ha már ekkora értékben vásárolsz nálunk, akkor szeretnénk egy igazi Fóliás Juci pólóval megajándékozni, aminek a háta telis tele van motívációs feliratokkal. Ebben a pólóban garantált a siker.
60.000 Ft felett:
Apró kincsek tárolója ez a dobozba. A tetején egy tükör található, aki belenéz tudhatja, hogy ő a legjobb fóliázó. Gyűjtsd a Fóliás Juci kincseket és tárold egy ilyen szuper dobozban.
70.000 Ft felett:
A fóliázók bibliája. Ha még nincs meg feltétlenül szerezd be. Nem csak azért, mert ebből mindent megtudhatsz a fóliázásról, mert olyan, mint egy vicces használati útmutató, hanem azért is, mert ilyen könyvet ritkán látsz. Minden fejezet végén Te döntheted el a történet merre folytatódjon.