GYAKRAN KÉRDEZITEK

Ezen a folyamatosan bővülő oldalon igyekszünk minden gyakran felmerülő kérdésre választ adni.

Ablakfólia, öntapados tapéta és dekorációs fólia kérdések

Használj simítót

Gyakori hiba, hogy a simítót megspórolják. Nem véletlenül ajánljuk minden munkához. Más eszközzel pl. bankkártya, jégkaparó sérülhet a fólia. NEM JAVASOLJUK! Érdemes beszerezni, mert a munka általa gyors és szép lesz.

Most akkor fólia, tapéta vagy matrica?

Sokan sokféleképpen hívják.

Ezekkel találkoztunk már (Ha tudsz újat, küldd el!)

 1. Öntapadós tapéta
 2. Öntapadós fólia
 3. Dekorációs fólia
 4. Bútortapéta
 5. Falmatrica
 6. Matrica
 7. Bútorfólia

Ezek mind ugyanazt jelentik. Mi a legszívesebben az  ÖNTAPADÓS FÓLIA nevet használjuk, mert nem olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a klasszikus ÖNTAPADÓS TAPÉTA.  Mivel a legtöbben  ÖNTAPADÓS TAPÉTA néven ismerik, nálunk is így fogod a legtöbb helyen megtalálni.

Ezek a fóliák nem ragacsosak, mint a legtöbb tapéta. Nem gyűrődnek össze és hőre is jól reagálnak.

Az ablakfóliákat legtöbbször ABLAKFÓLIA néven szokták keresni. Azokkal nem szokott ilyen félreértés lenni.

 

Ablakfólia, öntapados tapéta és dekorációs fólia kérdések

Foltos lett a STATIKUS fóliám

Ha foltos lett a fóliád NEM KELL IZGULJ! A statikus fóliát nem lehet elrontani, bármennyiszer vissza lehet szedni.

A legjobb bizonyíték volt rá mikor 2016-ban kint jártunk a Construma kiállításon. Egy darab fóliával bemutatóztunk 5 napon keresztül, napi több, mint 50szer mutattuk meg milyen könnyű felrakni és leszedni. Mikor hazaértünk ezt a darabot felraktam egy üvegre és azóta is ott van fent.

Mi lehet az oka a foltoknak? Vagy a kevés víz, vagy épp a túl sok, ami nem lett jó alaposan kihajtva.

Mi a teendő? Szedjük vissza, fújjuk be jó alaposan vízzel, tegyük fel a fóliát és jó alaposan hajtsuk ki a fólia alól a vizet.

Szeretnék egy vásárlói példát bemutatni. Ildikóra végtelenül büszkék vagyunk, mert nem félt elismerni, hogy hibázott. Ennek köszönhetően ma boldog fóliatulajdonos.

statikus fólia

Foltos lett a RAGACSOS fóliám

 • ha olyan tejfölszerű foltokat tapasztalsz, akkor nem kell megijedni! A víz reakcióba lépett a ragasztóval, 4-5 nap és eltűnik.
 • ha apró köröcskék vannak, az már nagyobb gond. A felrakás nem megfelelően történt, ezért fordult elő. Vagy kevés volt a víz, és levegőbuborék szorult alá, vagy épp túl sok volt és nem lett jó alaposa kihajtva a fólia alól a víz.

Rengeteg elégedett vásárlói visszajelzést kapunk. Ha jól van felrakva az eredmény évekig megmarad. Mi 2015 óta teszteljük ezeket a fóliákat, és még azóta is fent vannak.

Lássunk egy vásárlói véleményt, aki elrontotta a felrakást, de nem szégyellte bevallani, felvállalni. Cserébe lett egy szép szekrénye és mi nagyon büszkék vagyunk rá.

Öntapadós ablakfólia

Öntapadós ablakfólia

öntapadós ablakfólia

 

Inkább statikus, mint ragacsos fólia

A statikus fólia egy különleges fólia, nem tartalmaz ragasztót. Előnye, hogy a felrakását nem lehet elrontani, bármennyiszer visszaszedhető. Ha a ragacsos fólia alól felületesen nyomjuk ki a vizet, akkor foltos, csúnya lesz a végeredmény, visszaszedni nem javasoljuk. Illetve ijesztően hat, ha víz reakcióba lép a ragasztóval. Sokan megijednek, de nem kell. Pár nap és egy eltűnik. Ha kis fehér köröcskék maradnak, az a rossz felrakásból adódik.

Használj simítót

Gyakori hiba, hogy a simítót megspórolják. Nem véletlenül ajánljuk minden munkához. Más eszközzel pl. bankkártya, jégkaparó sérülhet a fólia. NEM JAVASOLJUK! Érdemes beszerezni, mert a munka általa gyors és szép lesz.

Az ablakfóliát MINDIG vágd kisebbre

2-3 milliméterrel kisebbre kell vágni, hogy a fólia alól ki tudjon jönni a víz.

Ha PREMIUM ablakfóliát vásároltál

Ne felejtsd el lehúzni a védőréteget. Honnan tudod melyik a védőréteg és melyik a fólia? A védőréteg recseg, celofánhoz hasonló a tapintása. A védőréteg puha, egyik oldala kicsit fényesebb. Nem tudod összekeverni!

Ablakfólia felhelyezési tippek és trükkök

Static fóliákat egyszerű feltenni, de van egy pár dolog, amire oda kell figyelni.

Érdemes ezt a sorrendet követni:

 • Tisztítsd meg alaposan az ablakot, üveget!
 • Bizonyosodj meg, hogy az üveg tiszta!
 • Vágd le méretre a fóliát, hogy 1 mm rés legyen az ablak széléig
 • Tiszta vízzel alaposan spricceld le az üveget ragasztás előtt!
 • Vedd le a védőpapírt a fólia hátuljáról
 • Használj egy simítónkat
 • Középről kifelé haladva a szélek felé nyomd ki a vizet a fólia alól

Részletes tudnivalókat ITT találod meg.

Mi a Static és az öntapadós fólia között a különbség?

 

Ezeket a fóliákat a tulajdonságaik alapján több kategóriába sorolták be. A static fólia olyan típusú fólia, amelyik nem ragasztóval rögzül. Ezért csak olyan felületre lehet feltenni, amelyik elég sima ahhoz, hogy a levegő kikerüljön alóla. A recés felületek alatt nem tud vákuum keletkezni és ezért nem lehet használni statikus fóliákat.
Az öntapadós fóliák hátulján viszont egy speciális vízbázisú ragasztó van. Ezért az öntapadós fóliákat recés felületekre is fel tudjuk ragasztani, bár a végeredmény így nem lesz tökéletes, mert a levegőt nem tudjuk alóla kiszorítani, de a belátást meg tudjuk gátolni.

Hogyan fogom ezentúl megpucolni az ablakomat?

Ugyanúgy, mint azelőtt. A d-c-fix fólia tisztítható akár mosószerrel akár tiszta vízzel is.

Párás marad maradt a fólia a felhelyezés után. El fog tűnni?

Igen. Nagyjából 12 óra múlva eltűnik normál szobahőmérsékleten

Ablakfólia, öntapados tapéta és dekorációs fólia kérdések

Használj simítót

Gyakori hiba, hogy a simítót megspórolják. Nem véletlenül ajánljuk minden munkához. Más eszközzel pl. bankkártya, jégkaparó sérülhet a fólia. NEM JAVASOLJUK! Érdemes beszerezni, mert a munka általa gyors és szép lesz.

Mire kell figyelnem hajszárító használatakor?

Az öntapadós tapéta felrakásakor használhatsz hajszárítót.
DE! Vedd figyelembe, hogy arra, amire felhelyezed, annak is bírnia kell a magasabb hőmérsékletet.
Például előfordulhat, hogy régi bútorra teszed fel a fóliát és az eredeti fólia megolvadhat!
Javasolom, hogy fóliázás előtt azt eredeti bútoron – egy nem túl látható helyen – teszteld le, hogyan viselkedik hajszárítózásra.

A tükörhatású öntapadós tapéta tükröződni fog bútorlapon is?

A tükörhatású fólia kizárólag sima, üveg felületen fog valós képet adni. Más, nem egyenes felületeken csak tükörhatású lesz.

Kiválóan használható terek tágítására, polcok mélység érzésének emelésére.

Mi tudok tenni, ha buborék keletkezik a fólia felrakása közben?

Nem kell megijedni. Ha még tudod, szedd vissza a fóliát. Az elején még nem ragad annyira, hogy ne tudnád egy bútorlapról visszaszedni. Ez az ábra mutatja, hogy mennyi időőre van szükség fa felületen az erősebb kötéshez.

 

Ha már nincs kedved visszaszedni, vagy már későn vetted észre a buborékot, fogj egy tűt és szúrd ki a levegővel teli részt.

Ezek a videók talán segítenek:

Mire kell odafigyelni a fahatású öntapadós tapétánál?

Ha fa mintájú bútort szeretnél dekorálni, először nézd meg, hogy milyen irányú a bútor erezete és annak megfelelően vágd le a fóliát!

Hogyan tudom megnézni közelebbről a fóliákat?

K: Hogyan tudom megnézni közelebbről a fóliákat? A képernyőről nem tudom eldönteni, hogy melyiket kellene választanom, ami illene a bútoraimhoz.

 V:  Ezért találtuk ki a termékmintáinkat. Ha már van olyan fólia, ami kifejezetten érdekel,  válaszd ki a termékmintát és rendeld meg ugyanúgy, ahogy minden más terméket a webáruházban.

IRÁNY A TERMÉKMINTÁK!

Hogyan kell a öntapadós dekorációs fóliát feltenni?

 • Vedd figyelembe a fólia mintázatát, mielőtt méretre vágod!

 • Szereld le a a fogantyút fóliázás előtt

 • A munka előtt mindenképp tisztítsd meg a felületet!

 • Ha a szikét a simító mellé teszed, nekitámasztod, és óvatosan elkezded húzni lefele, akkor nagyon szép egyenes csíkot tudsz húzni.

Ha ennél többet szeretnél tudni, akkor Neked találtuk ki az Otthonszépítő csomagot, amiben minden tudást megkaphatsz.

IRÁNY AZ OTTHONSZÉPÍTŐ CSOMAG!

Használj simítót

Gyakori hiba, hogy a simítót megspórolják. Nem véletlenül ajánljuk minden munkához. Más eszközzel pl. bankkártya, jégkaparó sérülhet a fólia. NEM JAVASOLJUK! Érdemes beszerezni, mert a munka általa gyors és szép lesz.

 • “A megrendelt fóliát, egy ajtó felújítására rendeltem meg, mert nem tetszett a színe és fel szerettem volna dobni vele az irodánkat. A fólia anyaga erős, nem vékony, mint ahogyan előzetesen gondoltam. Szilárd, ezért könnyű volt dolgozni vele. Az első lépéseknél féltem, hogy nagyon alálevegősödik, de nem 🙂 Nagyon könnyen és szépen ki lehetett simítani alóla, az eredmény hibátlan lett. A tulajdonos kedves és figyelmes. A rendelésemet, két napon belül házhoz szállítva megkaptam. Külön értékeltem, hogy felhívott és érdeklődött a végeredménnyel kapcsolatban. Már tervezem a következő felújítást ezzel a módszerrel.” 2017/1/23 08:01 Beáta – Bellville (Tata)

  Beáta – Bellville (Tata)

 • “FEl kellett hoznom a pincéből egy 1 éve levitt mosógépet. Sajnos pattogzott az egyik oldalán fent és lent a zománc és több helyen is voltak kopások, amelyek kezdtek rozsdásodni és a bojleren is láttam kisebb rozsdacsíkokat. Ezeket rozsdaölő fehér festékkel festettem le, majd a fóliacsíkokkal eltakartam. mivel a fürdőben csillagos függöny van, csillagokat vágtam ki a fóliából és ezzel díszítettem fel a mosógépet és a bojlert is. Ismerem évek óta a fóliákat. Régóta használok üveg és átlátszatlan fóliát, Nagyon könnyű dolgozni vele. Nagy segítség, hogy a másik oldalán rácsozat van könnyítve a pontos rajzolást. Nagyon jó volt, a honlapjukon kiválasztott szín pontosan megegyezett a megérkezett fólia színével. Nagyon gyorsan megérkezett és kedves volt a telefonos érdeklődés, hogy megérkezett-e és meg vagyok-e elégedve ? Természetesen ajánlani fogom a cégüket. (nem tudtam bejelölni, hogy “igen, szívesen megengedem, hogy közzétegyék”, de természetesen hozzájárulok) Csináltam képet a bojlerről is és arról is milyen csúnya volt a mosógép előtte, de csak egy-egy képet lehetett csatolni.” 2017/1/19 23:01 Emma – Royalblau (Pócsmegyer)

  Emma – Royalblau (Pócsmegyer)

 • Lajos – Csanádapáca – Antwerpen weiss

 • “Azért vásároltam a fóliát, mert 2 ablakunk is a szomszéd felé néz, és mivel elég közel van a két ház egymáshoz, így zavaró volt, hogy beláthatunk egymáshoz. Viszont függönyt nem szerettünk volna, így egy netes keresgélés után találtunk rá önökre.  Elsőre tényleg kicsit bonyolultnak tűnt, de a gyakorlatban sokkal egyszerűbb. Nekünk annyi nehézségünk volt, hogy az egyik ablak egy nagyméretű bevilágítóablak (180×60 cm) így két emberes volt a felhelyezés. A videó, amit küldött, abszolút érthető volt, és segített is, hogy bátrabban nekifogjunk. Nagyon szimpatikus, hogy önöknek ennyire fontos a vásárlói visszajelzés, és hogy alaposak és segítőkészek, hogy minden a legnagyobb rendben mehessen. A mai világban ez már elég ritka hozzáállás sajnos. Mindenképp ajánlanám önöket másnak is, bátran.”

  Nelli – Maglódról – Pineview

 • “Az előszobába szerettem volna több fényt, ezért a festés után nem raktam vissza a függönyt, hanem fóliát használtam. Amint rájöttem a technikára, könnyen ment. A rendelés és a szállítás rendben ment és gyorsan, hamarosan újra innen fogok fóliát venni.” 2017/1/2 13:01 Edina – Blossom (Bársonyos)

  Edina – Blossom (Bársonyos)

 • “A fóliát ablakra tettem,hogy a szomszéd portájára ne legyen olyan jó “rálátásom. Sokkal egyszerűbb volt a fólia felhelyezése mint gondoltam,a tájékoztató videóban leírtak szerint csináltam mindent ,és hihetetlen gyorsan fel lett rakva ,igaz 1 ablakra ,de akkor is gyorsan meg voltunk vele. Tapasztalatom a rendelés kapcsán nagyon pozitív ,kaptam egy e-mail tájékoztatót, telefonon beszéltünk ,és csak ajánlani tudom” 2016/12/30 14:12 Lajos – Antwerpen weiss (Csanádapáca)

  Lajos – Antwerpen weiss (Csanádapáca)

 • “Egy barkács műhely ablakát szerettem volna megoldani úgy, hogy a fényvesztés a lehető legkevesebb legyen, viszont ne lehessen belátni. Szerencsémre megtaláltam számomra a legjobb fóliát. Mint minőségben, mint az elvártaknak megfelelően. Nagyon rugalmas szállítás. A csomagolásról nem beszélve. Tökéletesen védve volt a fólia, hogy ne gyűrötten és használhatatlan állapotban érkezzen meg. Ár érték arány szintén megfelelő.” 2016/12/18 07:12 Csaba – Stripes (Győr)

  Csaba – Stripes (Győr)

 • “Zuhanyzóba került belátás ellen. A fólia megfelel az előzetes várakozásoknak, és a felhelyezés meglepően egyszerű volt. Gyorsan megérkezett a fólia és szuper anyagokat kaptam a felhelyezéshez” 2016/12/14 11:12 Balázs – milky (Dudar)

  Balázs – milky (Dudar)

 • “A novemberi időszakot lakás felújítással töltöttem. Sok bútor elkerült tőlem, vásároltam újakat és akadt számos, amit pedig felújítottam, mert nem volt szívem megválni tőlük. Az egyik ilyen bútor az íróasztalom volt. Mert összességében picit idejétmúlt volt, ellenben praktikus, ezért kitaláltam, hogy felújítom, átfestem vagy át fóliázom. Színben abszolút nem passzolt a koncepciómhoz, így nekiálltam gondolkodni, hogy milyen megoldást válasszak. És mivel véletlenek nincsenek, egy hétvégi rendezvényen találtam rá a d-c-fix fóliákra. Kiválasztottam egy nekem tetsző mintát és alig vártam, hogy kipróbálhassam. A céggel kapcsolatban segítőkészséget, lendületet és vidámságot tapasztaltam. Szívesen ajánlanám másoknak!” 2016/12/14 11:12 Eszter – Rio ocean (Budapest, XIV.)

  Eszter – Rio ocean (Budapest, XIV.)

 • “A fóliát a fürdőszoba ajtóra használtuk fel ami átlátszó üveges volt. Nagyon praktikus mert a fény átjön az előszobába, de az átlátás megszűnt. Könnyen felhelyezhető, és dekoratív. Maximális segítség a termék megrendelése, szállítása felhelyezésével kapcsolatban. Igen a környezetemben ajánlani fogom.” 2016/12/9 08:12 Éva – milky (Kunszentmárton)

  Éva – milky (Kunszentmárton)

 • “Fürdőszobába kellett fel használnom, hogy ne lásson be a szomszéd! A fóliával nagyon megvagyok elégedve, praktikus könnyű a felhelyezése és tetszik a mintázata is, szépen mutat az ablakon! Nálatok most rendeltem először. A rendeléssel kapcsolatban minden rendben volt, az összes fólia nagyon tetszik! Nehéz is volt a választás! 🙂 Mindenképp ajánlanálak benneteket!” 2016/12/8 17:12 Transport Kft. – Splinter (Vecsés)

  Transport Kft. – Splinter (Vecsés)

 • “A fólia egy déli fekvésű iroda monitor mögötti ablakára került felhelyezésre. A problémát az jelentette, hogy a betűző nap a számítógéppel dolgozókat elvakította. A felrakást követően jelentősen komfortosabb lett a munkavégzés. A megrendelést követően nagyon jól esett, hogy Juci felhívta a figyelmemet arra, hogy a problémára erősebb fényszűrő fólia lesz a megoldás. Végül ez került fel az ablakra.” 2016/11/18 10:11 Magdolna – Sonnenschutz 45% (Érd)

  Magdolna – Sonnenschutz 45% (Érd)

 • “Íróasztal és beltéri ajtók fóliázására vettem. A fólia használata valóban egyszerű, minőségét megfelelőnek találom. Sok esetben a régi, bútorok, ajtók anyaga sokkal időtállóbb a modern, közép árkategóriában kapható termékektől. Ezek esztétikai átalakításához a dekor fóliát nagyon ötletesen tartom. Az átfestéstől egyszerűbb és szebb megoldás. A megrendelés, – kiszállítás folyamata gördülékeny, gyors. Egyeztetés szükségességének esetén korrekt tájékoztatás, kapcsolattartás.” 2016/11/16 11:11 Zita – sonoma (Miskolc)

  Zita – sonoma (Miskolc)

 • “Fa bútorkészítéshez (dohányzóasztal),külső borításként. Csak ajánlani tudom,mert a végeredmény csodálatos lett.Min egy boltban vásárolt bútordarab. A fóliát egy napig kitekerve állni hagytam,így számomra kezelhetőbbé vált. Ajánlani tudom az oldalatok átláthatóságát,könnyen kezelhetőségét. A gyors rendelés felvételt és a gyors szállítást egyaránt.” 2016/11/1 14:11 Attila – sanremo (Budapest, XX.)

  Attila – sanremo (Budapest, XX.)

 • “Egy vitrinbe kellet pakolnom sok mindent, ami nem vitrinbe (üvegajtós) való/illik. Függönyre is gondoltam, ráfestésre is. Eszembe jutott, hogy létezik dc-fix, tehát öntapadós fólia és a Ti oldalotokra kerűltem. A fóliát az én esetemben úgy kellett használni, mint ha tapétáznék, tehát egy tiszta ruhával fentről kezdve lehúzni a fóliát és közben kinyomni a bugyborékokat. Ha nem egy ilyen kedves hölgy, mint Te telefonál, hogy majd csak később küldik a rolnit, akkor nem hiszem, hogy most “foglalkoznék” ezzel. De úgy éreztem, hogy Te/Ti mindent megtesztek, hogy a vevőnek jó legyen. Természetesen ajánlanám a céget. Képeket két másik E-mail-ben küldöm el, mivel nem tudom másképpen eljuttatni. Igen, érdemes volt megcsinálni, sőt, azon “töröm” a kis fejemet, mi mindent fogok még fóliával felújítani. Biztosan lesz hova tenni. Megérte az árát, bár a futár költsége megdrágította, de akkor is. Mint érdekesség írom, hogy idén töltöm be a 73-at” 2016/10/24 15:10 Beatrix – dover (Budapest, VIII.Bu)

  Beatrix – dover (Budapest, VIII.Bu)

 • “Konyha szekrényem átalakítására, modernizálására használtam a Santana fóliát. Miután megkaptam azonnal elkezdtem a felületek tisztítását ez után jöhetett a méretre szabás és a felhelyezés. Nagyon örültem az elkészült daraboknak. Természetesen előfordult, hogy rosszul helyeztem fel, de simán vissza szedtem és újra ragasztottam. A munka vége felé már annyira tetszett az összhang,hogy azon kaptam magam,hogy keresem a következő tárgyat amit felújíthatok 🙂 Mindenkinek bátran ajánlom a siker tuti lesz. Nagyon kedves segítőkész embert ismertem meg benned akinek fontos a velő elégedettsége örülök,hogy rátok találtam.” 2016/10/16 21:10 Tünde – santana (Soltvadkert)

  Tünde – santana (Soltvadkert)

 • “Konyhaszekrényt varázsoltunk újjá. Nagyon könnyű vele dolgozni. Nagyon segítőkész volt Judit. Szívesen ajánlom bárkinek a fóliákat.” 2016/10/13 08:10 Ádám – Gold Nussbaum (Martfű)

  Ádám – Gold Nussbaum (Martfű)

 • “3 éves gyermekeknek biztosítottunk rajzfelületet az óvodai csoportszoba falán. A gyermekek nagyon élvezik, hogy a fal mellett sétálva hatalmas felületen rajzolhatnak. A táblatapétát számos fejlesztőjáték eszközeként is használják a pedagógusaink. Egyedi, hasznos termékek, megfizethető árak, gördülékeny rendelés, és gyors kiszállítás.” 2016/10/11 18:10 Nonprofit Kft. – táblafólia (Budapest, XIV.)

  Nonprofit Kft. – táblafólia (Budapest, XIV.)

 • “Cipos szekrenyre tetem. Remek, minden rendben volt” 2016/9/17 19:09 Erzsébet – blackwood (Mérk)

  Erzsébet – blackwood (Mérk)

 • “A konyhabútort újítottam fel mert a régi nagyon elhasználódott. Bárkinek ajánlom nagyon könnyű volt vele dolgozni egyedül csináltam az egészet. Szívesen ajánlom mindenkinek korrekt gyors,és nem utolsó sorban olcsó” 2016/9/16 10:09 Kata – Astkiefer hell (Pecöl)

  Kata – Astkiefer hell (Pecöl)

 • “A fóliát az ebédlő ajtó üvegére használtam fel. Nagyon jó volt vele dolgozni mivel nem ragadt össze vissza könnyü volt bemérni a hátoldala miatt a méreteket.Nagyon tetszett az oldal mivel átlátható volt és nem volt nehéz megtalálni amit kerestem ajánlom mindenkinek aki olcsót de szépet és dizájnos mintákat keres és azoknak is akik nincsenek otthon ezekben az internetes vásárlásokban. Megbizhatóak és gyorsak mivel másnap kézhez kaptam a terméket. Köszönöm!” 2016/9/14 14:09 Karolina – perl (Domaháza)

  Karolina – perl (Domaháza)

 • “Egy kör gangos ház, bejárati ajtó feletti ablak, és a folyosóra nyíló ablakot tettük fényáteresztően, nem átláthatóvá. Mivel ez egy albérlet, a tulajdonos kérése volt, hogy ne csináljunk maradandó változtatást a lakásban. Ezért választottuk ezt a fóliát. Nagyon jó minőségű, szép kivitelű. Jó volt itt vásárolni, jó minőségű árut kaptam, jó kommunikációval az eladástól a kiszállításig.” 2016/9/11 18:09 Éva – steps (Jánoshalma)

  Éva – steps (Jánoshalma)

 • “A munkahelyemen földszinti irodában dolgozom, és nagyon zavart, hogy belátnak az irodámba. Sajnos elég sötét a helység, így nem akartam eltakarni az egész ablakot, csak az alsó részét. A fóliát – a nagyszerű oktató videóknak köszönhetően – nagyon egyszerű volt feltenni, könnyű kezelni. A honlapon minden információt megtaláltam, amire szükségem volt. A korrekt tájékoztatás nagyban segített választani a sokféle termék közül. A kiszállítás gyors volt, és az utólag kapott tanácsokat ezúton is köszönöm.” 2016/9/11 09:09 Zsuzsanna – amena (Budapest, XIV.)

  Zsuzsanna – amena (Budapest, XIV.)

 • “Kedves Judit! Lakás felújítás keretében a konyhabútoromat és a nappalibútoromat újítottam fel a fóliával. Egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb volt mint új bútort vásárolni. Főleg sokkal olcsóbb! Nagyon kényelmes volt a fólia hátoldalán lévő rácsozat miatt a munka, többször vissza lehet venni, ha ferdén sikerült feltenni. Könnyű felragasztani, teljesen egyedül dolgoztam, és pár óra alatt teljesen új bútort kaptam. Az alkotás élménye megfizethetetlen. Online rendeltem a fóliákat posta pontra, és második nap pontosan megkaptam a kért árut. Nem gondoltam, hogy ilyen sok típusú és fajtájú fóliából lehet választani. Bárkinek szívesen ajánlom az oldalt aki egy kis fantáziával alkotni akar az otthonában” 2016/9/5 10:09 Marianna – textilgewebe (Budapest)

  Marianna – textilgewebe (Budapest)

 • “Mivel a víz nálunk nagyon kemény, így szinte állandóan vízköves volt a zuhanyfülke ajtaja. Ezért döntöttünk úgy, hogy lefóliázzuk. Felhelyezése nem bonyolult, a fólia tartósnak bizonyul. Nagyon jó megoldásnak találjuk és a fürdőszobában további üvegrészeket tervezünk lefóliázni, ugyan ezzel a típusú diszkrét de mutatós virágmintás fóliával. Igen ajánlanám, mivel gyorsan megkaptuk a megrendelésünket, és a termék is hibátlan állapotban érkezett.” 2016/8/31 22:08 Istvánné – damast (Budaörs)

  Istvánné – damast (Budaörs)

 • “Szobában levő nagy meleg véget vettem a spiegel fóliát az ablakra. Akinek nagy meleg van a szobába vagy bárhol a lakásban az nyugodtan vegyen spiegel fóliát mert nekem a hőmérséklet ~7°-C fokkal javult. Azt tapasztaltam hogy nagyon segítőkészek Fóliás Juci munkatársai, meg hitelesek a valóság hoz azok az adatok amik az internetes oldalukon van a fóliákról.” 2016/8/20 13:08 Péter – Spiegel (Oroszlány)

  Péter – Spiegel (Oroszlány)

 • “A megunt sötétkék konyhaszekrényünket újítottuk fel, azon kívül a küldött próbacsomagban lévő mozaikmintás és a whitevood maradékából kidekoráltunk egy nagyon régi kopott kis szekrényt. Mindenkinek tudom ajánlani a d-c-fix fóliát, mert nagyon könnyű vele dolgozni és teljesen eredetinek hat. Nem kell hozzá különösebb szakértelem csak egy kis odafigyelés és ha véletlenül mégis elrontottuk könnyű korrigálni, mert felszedhető és ugyanúgy ragad, mint előtte. Mosható, karcálló. Ami még ezen kívül nem elhanyagolható olcsó a többi megoldásokhoz viszonyítva. Pontos, gyors szállítást tapasztaltam, már a próbacsomag rendelésénél is és ezt követően telefonon is megkeresett Zsámboki Judit és érdeklődött tapasztalataimról. Rendelésem szintén gyorsan és pontosan érkezett. Nagyon elégedett vagyok.” 2016/8/15 23:08 Sándorné – whitewood (Pécs)

  Sándorné – whitewood (Pécs)

 • “Arra használtam hogy, a konyha bútoraimra felhasználjam. Ajánlom a fóliát , mert nagyon jó. Egy kis türelem kell a fólia felrakáshoz de viszont jól mutat rajta. Jó minőségű fólia, gyors kiszállítás” 2016/8/8 11:08 Katalin – walnut baltimore (Geszteréd)

  Katalin – walnut baltimore (Geszteréd)

 • “Egy előszoba falnak adtam új megjelenést. Frisset, üdét , fiatalost. A lányomnak készült. Ő nagyon nem akart változtatni, de ahogy elkészült az első fiók, már vigyorgott és nem volt ellenvetés. A fóliák használata külön szaktudást nem igényel, csak türelmet és pontosságot. Nekem nagyon pozitív volt, a telefonos megkeresés, hogy szabadság miatt kicsit később jön a küldemény, azzal együtt, hogy nem voltam türelmetlen. Annak a telefonnak köszönhető, hogy most időt fordítok a kitöltésre és fényképet teszek fel.” 2016/8/8 10:08 Zsuzsanna – rio ocean (Tatabánya)

  Zsuzsanna – rio ocean (Tatabánya)

 • “Egy előszoba falnak adtam új megjelenést. Frisset, üdét , fiatalost. A lányomnak készült. Ő nagyon nem akart változtatni, de ahogy elkészült az első fiók, már vigyorgott és nem volt ellenvetés. A fóliák használata külön szaktudást nem igényel, csak türelmet és pontosságot. Nekem nagyon pozitív volt, a telefonos megkeresés, hogy szabadság miatt kicsit később jön a küldemény, azzal együtt, hogy nem voltam türelmetlen. Annak a telefonnak köszönhető, hogy most időt fordítok a kitöltésre és fényképet teszek fel.” 2016/8/8 10:08 Zsuzsanna – venus (Tatabánya)

  Zsuzsanna – venus (Tatabánya)

 • “Egy előszoba falnak adtam új megjelenést. Frisset, üdét , fiatalost. A lányomnak készült. Ő nagyon nem akart változtatni, de ahogy elkészült az első fiók, már vigyorgott és nem volt ellenvetés. A fóliák használata külön szaktudást nem igényel, csak türelmet és pontosságot. Nekem nagyon pozitív volt, a telefonos megkeresés, hogy szabadság miatt kicsit később jön a küldemény, azzal együtt, hogy nem voltam türelmetlen. Annak a telefonnak köszönhető, hogy most időt fordítok a kitöltésre és fényképet teszek fel.” 2016/8/8 10:08 Zsuzsanna – paternoster (Tatabánya)

  Zsuzsanna – paternoster (Tatabánya)

 • “Ajtó felújítására. Még nincs minden teljesen kész, és a képek sem lettek tökéletesek, de ha így is fel tudjátok használni szívesen rendelkezésetekre bocsájtom. Nagyon jó. Elégedett vagyok az eredménnyel. Sík felületek könnyű használni. Ahol hajtogatni kell, ott kicsit nehezebb, de rá lehet jönni a titkára. Maximálisan elégedett vagyok a munkátokkal. Pontosan, gyorsan megékezett minden. A kedvességed pedig külön köszönöm” 2016/8/7 07:08 Annamária – calvados (Budapest, XIII.)

  Annamária – calvados (Budapest, XIII.)

 • “Bejárati ajtó ablakaira tettem mozaik hatású fóliát. könnyen felhelyeztető mutatós praktikus. Mindenképp bátran ajánlom mindenkinek igyekeznek minden igényt kielégíteni személyesen is megkeresik az érdeklődőket hogy segíthessenek” 2016/8/3 06:08 Margit – smoke (Karád)

  Margit – smoke (Karád)

 • “A kisfiam íróasztalának a tetejét vontuk át, az általa választott Marmi swarz fóliával. Most fóliáztam először, de nem okozott problémát a felrakása. Először alaposan megtisztítottuk a felületet (utoljára pedig egy kis nitro-hígítóval töröltem át.) Az első kis szakasz pontos illesztését követően folyamatosan mindig csak kis szakaszról húztam le a fóliát és közben pedig egy puha ruhával a felületre simítottam az esetleges levegőbuborékok kiszorítása céljából. A visszafordított éleknél pedig jól jött a hajszárítós segítség a tökéletes illesztéshez. Kb. 10 perc alatt kész lett. Csak pozitív. Az áru időben gyorsan megérkezett. Különösen köszönöm annak a hölgynek a jó tanácsait, aki a megrendelést követően telefonon keresett és még a saját tapasztalatairól is beszámolt. 3275Ft-ból (szállítással együtt) megúsztam, hogy egy nagyobb kiadású munkalap cserét! Remélem, hogy tartós lesz a fólia! Ajánlom másnak a is a webáruházat!” 2016/7/29 12:07 Ferenc – Marmi schwarz (Hajdúböszörmény)

  Ferenc – Marmi schwarz (Hajdúböszörmény)

 • “Több fóliát rendeltem. Az üvegfóliákat a gyerekszoba ablakaira használtam fel, a konyhaasztal üveglapjára, illetve a fürdőszobában a zuhanykabin üvegére. Az öntapadós fóliákkal a fehér konyhabútort dobtam fel, meg a nappali bútort. Könnyen kezelhetőek, és nagy változás érhető el vele. A szabásnál figyelni kell az egyenes vonalakra, hogy tökéletes végeredményt kapjunk. Vevőbarát oldal, szimpatikus kommunikáció. Már több ismerősnek is ajánlottam a fóliákkal történő felújítást.” 2016/7/16 22:07 Antónia – paternoster (Mezőtúr)

  Antónia – paternoster (Mezőtúr)

 • “Több fóliát rendeltem. Az üvegfóliákat a gyerekszoba ablakaira használtam fel, a konyhaasztal üveglapjára, illetve a fürdőszobában a zuhanykabin üvegére. Az öntapadós fóliákkal a fehér konyhabútort dobtam fel, meg a nappali bútort. Könnyen kezelhetőek, és nagy változás érhető el vele. A szabásnál figyelni kell az egyenes vonalakra, hogy tökéletes végeredményt kapjunk. Vevőbarát oldal, szimpatikus kommunikáció. Már több ismerősnek is ajánlottam a fóliákkal történő felújítást.” 2016/7/16 22:07 Antónia – blossom (Mezőtúr)

  Antónia – blossom (Mezőtúr)

 • “Több fóliát rendeltem. Az üvegfóliákat a gyerekszoba ablakaira használtam fel, a konyhaasztal üveglapjára, illetve a fürdőszobában a zuhanykabin üvegére. Az öntapadós fóliákkal a fehér konyhabútort dobtam fel, meg a nappali bútort. Könnyen kezelhetőek, és nagy változás érhető el vele. A szabásnál figyelni kell az egyenes vonalakra, hogy tökéletes végeredményt kapjunk. Vevőbarát oldal, szimpatikus kommunikáció. Már több ismerősnek is ajánlottam a fóliákkal történő felújítást.” 2016/7/16 22:07 Antónia – Barock schwarz (Mezőtúr)

  Antónia – Barock schwarz (Mezőtúr)

 • “Több fóliát rendeltem. Az üvegfóliákat a gyerekszoba ablakaira használtam fel, a konyhaasztal üveglapjára, illetve a fürdőszobában a zuhanykabin üvegére. Az öntapadós fóliákkal a fehér konyhabútort dobtam fel, meg a nappali bútort. Könnyen kezelhetőek, és nagy változás érhető el vele. A szabásnál figyelni kell az egyenes vonalakra, hogy tökéletes végeredményt kapjunk. Vevőbarát oldal, szimpatikus kommunikáció. Már több ismerősnek is ajánlottam a fóliákkal történő felújítást.” 2016/7/16 22:07 Antónia – Pineview (Mezőtúr)

  Antónia – Pineview (Mezőtúr)

 • “A konyhába nem szerettem volna függönyt, mert elég magasan vagyunk így nem látnak be. De ha mégis, most már esélyük sincs. Nagyon könnyen felrakható a fólia. Bár elsőre nem sikerült, de ez csak a mi bénázásunk miatt történt. Kétemberes kis elfoglaltság, de nagyon hamar felragasztható. És szép. Mindenképpen ajánlani foglak Titeket! Gyorsan megkaptam a csomagot, korrekt kapcsolatfelvétel.” 2016/6/22 20:06 Réka – damast (Vác)

  Réka – damast (Vác)

 • “A fóliát az erkély/loggia üvegkorlát árnyékolására használtam, melyre kiválóan megfelel. Korábban bambusz árnyékoló rolót használtam erre a célra, de a nap nagyon hamar szétette, a zsinórok elmorzsolódtak, a szél csapkodta, letépte. A fólia ugyanúgy árnyékol, de időjárás álló, remekül tapad, nem tartok attól, hogy eső, szél, ill. a tűző nap bármilyen módon károsítaná. Bárkinek ajánlani tudom nem csak belső üvegfelület, hanem erkély/loggia árnyékolására is. Valóban jól árnyékol, megoldja a belátásvédelmet, kültéren is remekül ellenáll az időjárásnak. A statikus fólia felhelyezése egyszerű, ha nem sikerül tökéletesre elsőre, simán le lehet szedni és újra feltenni. Tökéletesen tapad (de fontos, hogy a megfelelő oldalával illesszük az üvegfelülethez) Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Önök cégére. Kiváló minőségű és különleges termékeket forgalmaznak. Az általam vásárolt árnyékoló (Tönung) fóliát csak az Önök ajánlatai között találtam meg. Külön meglepetés volt számomra, hogy a fólia felhelyezéséhez segítségül bemutató videót küldtek e-mailben, melyet ezúton is köszönök, nagy segítségemre volt! Remek, pontos, igényes és vásárló barát cégre találtam” 2016/6/18 12:06 Katalin – tönung (Budapest, XVI.)

  Katalin – tönung (Budapest, XVI.)

 • “Az üvegfóliákat pedig arra használtam, hogy a társasházban ahol lakom kicsit kialakítsak egy magánszférát. Nagyon élveztem a felrakást. Az első után annyira tetszett, hogy meg sem állítam míg a legutolsót is feltettem. A videód után nagyon könnyen ment minden. Eleinte nem készítettem elő vonalzót, de aztán rájöttem úgy a legegyszerűbb és legkönyebb. Nagyon jó a honlapod és tetszik, hogy ennyire gndosan foglalkozol a termékekekkel és vendégekkel. Mindenkinek ajálani fogom (és nem is nekem kell, hiszen a díszes fóliák magukért beszélnek!” 2016/6/13 21:06 Anna – new haven (Budapest, I.)

  Anna – new haven (Budapest, I.)

 • “Üveg felületre tettem. Egy szekrényt fejeztem be vele, hogy takarjon.” 2016/6/13 21:06 Anna – petersen mint (Budapest, I.)

  Anna – petersen mint (Budapest, I.)

 • “A fürdőszoba ablakot díszítettem a fóliával, illetve gátoltam meg a szomszédságot a nézelődésben vele. A fólia könnyen vágható, feltehető. Nekem volt hozzá segítségem (a lányom), mert így gyorsabb volt a dolog, de egyedül is kivitelezhető. A szállítás gyors volt, a csomagolás profi.” 2016/6/13 14:06 Zsuzsanna – filippa (Budapest, I.)

  Zsuzsanna – filippa (Budapest, I.)

 • “Én a fóliát a bejárati ajtóra és a fürdő ablakra tettem ,még szeretnék a szoba ablakra is mert szép és jól mutat az ablakon ,és nem látnak be. Én mindenkinek ajánlom a fóliát, jól mutat és van olyan is amin nem látni át.” 2016/6/4 14:06 Katalin – bármelyik ablakfolia (Tótvázsony)

  Katalin – ablakfolia (Tótvázsony)

 • “A konyhaszekrenyt újítottam meg vele. Nagyon könnyű vele dolgozni ajánlom mindenkinek és nagyon szép lett. Ajánlom mindenkinek olcsó könnyen kezelhető gyorsan meg érkezett a rendelés” 2016/5/31 09:05 Beáta – calvados (Nemesdéd)

  Beáta – calvados (Nemesdéd)

 • Nagyon egyszerű a használata,kezdőként is profi munkát tudtunk végezni.Nagyon jó áron van,sokkal jobban jártunk mintha vettünk volna egy új bútort.Egy fehér szekrényt tapétáztunk le fenyőszínű tapétával így tökéletesen illik a szekrénysorhoz.

  Bartkievics Ákos

 • Nagyon könnyű volt a fóliát méretre vágni és a az üvegre helyezni. A feladat egyszerű volt.  Ezek után megspórolok egy ablak takarítást is!  Nagyon tetszik a minta. Szuper, mintha festett üveg volna.

  Erzsébet

 • Nagyon könnyű volt a fóliát méretre vágni és a az üvegre helyezni. A feladat egyszerű volt.  Ezek után megspórolok egy ablak takarítást is!  Nagyon tetszik a minta. Szuper, mintha festett üveg volna.

  Zalkodi Erzsébet

 • A bejárati ajtónk üvegbetétjeire anno ugyan rendeltünk sötétítést, de ha este fel volt kapcsolva a villany, mindenki belátott. Nagyon zavaró volt és sokáig kerestük a megoldást, ami végül a Milky fólia lett. A fóliával nagyon egyszerű volt dolgozni és az eredménnyel tökéletesen elégedettek vagyunk. Ráadásul a macskáink is elégedettek, mert nekik meghagytuk a két alsó üvegbetétet érintetlenül. (Felhasznált fólia: Milky)

  Anita

 • A fólia könnyen használható volt és sikerült megvalósítani vele amit szerettem volna. A minta sajnos pont ellentétes irányba futott a terveimmel, így 2-3 darabból kellett összeillesztenem, de szerintem jól sikerült! 🙂

  Gyöngyi

 • Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a terméket. Könnyű vele dolgozni, az anyaga nem túl vékony és nem túl vastag, pont ideális. Felragasztani szintén egyszerű, féltem tőle hogy levegő marad alatta és egyenetlen lesz de nem! Tökéletesen tapad gyorsan tudtam vele dolgozni. Már lassan öt hónapja raktam fel, nem válik sehol, lemosható, egyszerűen tökéletes. A szekrény olyan lett mintha új lenne, nagy sikert arattam vele a családban, mindenkinek tetszik. Büszke is vagyok magamra hogy nekem jutott eszembe ez az ötlet. Jó döntés volt!

  L. Tiborné

 • “Egy szekrény ajtaját fóliáztuk be, mert az unokáim kicsi korukban mindenfélét ragasztottak rá. Nagyon jó volt dolgozni vele, mert a hátsó oldalán be vannak jelölve a különböző méretek.Érthető volt a megrendelés oldala, időben megkaptam a kért árut. Fogok is még rendelni. Két fotót küldök, az első a kész “művet”, a másik a szekrény kopott oldalát mutatja. Ezt is be fogjuk fóliázni!” 2016/5/22 11:05 Tiborné – ahorn (Budapest, XVII.)

  Tiborné – ahorn (Budapest, XVII.)

 • “Dobozokat vontam be vele, és bútort dekoráltam más szinűre. Nem vagyok egy ügyes kézműves, a fóliázást mégis élveztem. Könnyű vele dolgozni és látványos az eredmény.jó minőségű. jól tapad, még falon is. és könnyen le is lehet szedni. A vásárlás flottul ment, a kézbesités gyors és pontos volt, és nagyon tetszett, hogy Judit személyesen kért visszajelzést.” 2016/5/20 21:05 Zsófia – petersen rot (Budapest, XIII.)

  Zsófia – petersen rot (Budapest, XIII.)

 • “Üzlet ablakának fóliázására. Függöny helyett kiváló és szép. Könnyű a felhelyezése. A fényt átengedi és véd a kíváncsi tekintetek elől. A szélesség lehetne nagyobb is, mivel 90 cm-es ablakra nem olyan szép, mert nehéz összehozni a mintát. Gyors, pontos, korrekt kiszolgálás” 2016/5/20 07:05 Edit – murano (Kisújszállás)

  Edit – murano (Kisújszállás)

 • “Ablakra tettük, Flippa kedves madármintás Static Premium fólia, vízzel tapadó. Static premium fóliát vettünk és sajnos nem a jó oldalát ragasztottuk fel :(( így 2-3 nap múlva lepotyogott. Egy hét múlva újra ragasztottuk, ezúttal a jó oldalát tettük fel, kissé izgultunk, hogy a statikus tapadó funkció fog-e még működni (hiszen a leesett fóliadarabokon ráadásul közben gyűrődések is keletkeztek, több napig feküdtek a földön, ahogy lecsúsztak… így le kellett préselnünk nehezékekkel, hogy kisímuljanak…) Csodák csodájára, a sok megpróbáltatás után végre a jó oldalát ragasztottuk fel, és most már teljesen rendben van. Kiegyenesedett és szépen, tartósan megtapadt. Persze, nagyon ajánlom ezt a boltot! Kedves, barátságos a kapcsolattartó/tulajdonos/boltvezető Judit és igazán empatikusan viszonyult hozzánk a fent leírt viszontagságos fóliaragasztásunk során.” 2016/5/17 21:05 Bea – filippa (Budapest)

  Bea – filippa (Budapest)

 • “Egy kis hétvégi ház ablakaira helyeztünk fel tükörfóliát. az ablakok fele magasságáig, ami kiváltja a függönyt. Ha szeretnénk az ablak felső felében beengedhetjük a napot, vagy a fólia felső széléig lehúzhatjuk a redőnyt és csak az alsó részen engedjük be a szűrt fényt, így árnyékos lesz a szoba és mégsem sötét. Bentről zavartalanul kilátunk, viszont kintről nem lehet belátni. Este, ha kint már sötét van és bent a lámpát felkapcsoljuk, azonban le kell húzni a redőnyt, mert a helyzet megfordul. A fólia felrakása nagyon egyszerű. Szokatlanul hangzott elsőre, hogy öntapadós fóliához vizet használjunk az üvegfelületen és magán a fólián is, de nagyon jól működik, mert nem tapad a fólia azonnal a felületre, felhelyezés után könnyen a helyére igazítható, szinte csúszik az üvegen. Egyenletesen és alaposan be kell szórni mindkét felületet vízpermettel. Mi a fóliákat körbe minden oldalon 1 mm-rel kisebbre szabtuk, ahogy a leírásban is javasolják. Ha beigazítottuk a helyére, lehetőség szerint teljesen ki kell préselni a vizet alóla, amihez mi a külön kapható, filccel bevont simítót használtuk. Bátran rányomva a fóliára, de nem túl erősen. Ha mégis marad alatta valamennyi nedvesség, előfordulhat, hogy bepárásodik, de nem kell megijedni, mert kb. 3-5 nap alatt kitisztul. A fólia megrendelése egyszerű volt. […]

  Tímea – Spiegel (Pétfürdő)

 • “Többféle fóliát vásároltam. Van egy wenge-tölgy kombinációjú szekrényem, de a teteje sötét volt és állandóan meglátszott a por, ezért fóliáztam át, de csak a tetejét. Tárolási megoldások kialakítása olcsón a szoba stílusához, színeihez illeszkedve: irattartók, kartondobozok befedésére használtam a peterson blaut, rusticot. Új színharmónia a gyerekszobában: bükk színű szekrényből fehéret varázsoltunk kívülről. Ajándék fotóalbum bordó plüss dekorral bevonva (erről nem találtam fotót) Nagyon könnyen, gyorsan lehet vele dolgozni! A hátoldalon lévő beosztás sokat segít. Visszaszedhető, így nem kell aggódni, ha elsőre nem sikerül az illesztés. Nagyságrendekkel olcsóbb lehetőséget biztosít egy új színárnyalat kialakítására a szobában, vagy egy kopott bútor felújítására, mintha újat vásárolnánk. Szívből ajánlom a webáruházat: kedvesség-segítőkészség-gyorsaság páratlan. Már a megrendelés előtti döntésben is kaptam segítséget a színmintákkal. A honlapon pedig ötleteket meríthet az ember a felhasználással kapcsolatban.” 2016/5/17 12:05 Mónika – santana (Budapest)

  Mónika – santana (Budapest)

 • “Többféle fóliát vásároltam. Van egy wenge-tölgy kombinációjú szekrényem, de a teteje sötét volt és állandóan meglátszott a por, ezért fóliáztam át, de csak a tetejét. Tárolási megoldások kialakítása olcsón a szoba stílusához, színeihez illeszkedve: irattartók, kartondobozok befedésére használtam a peterson blaut, rusticot. Új színharmónia a gyerekszobában: bükk színű szekrényből fehéret varázsoltunk kívülről. Ajándék fotóalbum bordó plüss dekorral bevonva (erről nem találtam fotót) Nagyon könnyen, gyorsan lehet vele dolgozni! A hátoldalon lévő beosztás sokat segít. Visszaszedhető, így nem kell aggódni, ha elsőre nem sikerül az illesztés. Nagyságrendekkel olcsóbb lehetőséget biztosít egy új színárnyalat kialakítására a szobában, vagy egy kopott bútor felújítására, mintha újat vásárolnánk. Szívből ajánlom a webáruházat: kedvesség-segítőkészség-gyorsaság páratlan. Már a megrendelés előtti döntésben is kaptam segítséget a színmintákkal. A honlapon pedig ötleteket meríthet az ember a felhasználással kapcsolatban.” 2016/5/17 12:05 Mónika – whitewood (Budapest)

  Mónika – whitewood (Budapest)

 • “Többféle fóliát vásároltam. Van egy wenge-tölgy kombinációjú szekrényem, de a teteje sötét volt és állandóan meglátszott a por, ezért fóliáztam át, de csak a tetejét. Tárolási megoldások kialakítása olcsón a szoba stílusához, színeihez illeszkedve: irattartók, kartondobozok befedésére használtam a peterson blaut, rusticot. Új színharmónia a gyerekszobában: bükk színű szekrényből fehéret varázsoltunk kívülről. Ajándék fotóalbum bordó plüss dekorral bevonva (erről nem találtam fotót) Nagyon könnyen, gyorsan lehet vele dolgozni! A hátoldalon lévő beosztás sokat segít. Visszaszedhető, így nem kell aggódni, ha elsőre nem sikerül az illesztés. Nagyságrendekkel olcsóbb lehetőséget biztosít egy új színárnyalat kialakítására a szobában, vagy egy kopott bútor felújítására, mintha újat vásárolnánk. Szívből ajánlom a webáruházat: kedvesség-segítőkészség-gyorsaság páratlan. Már a megrendelés előtti döntésben is kaptam segítséget a színmintákkal. A honlapon pedig ötleteket meríthet az ember a felhasználással kapcsolatban.” 2016/5/17 12:05 Mónika – velours rot (Budapest)

  Mónika – velours rot (Budapest)

 • “Többféle fóliát vásároltam. Van egy wenge-tölgy kombinációjú szekrényem, de a teteje sötét volt és állandóan meglátszott a por, ezért fóliáztam át, de csak a tetejét. Tárolási megoldások kialakítása olcsón a szoba stílusához, színeihez illeszkedve: irattartók, kartondobozok befedésére használtam a peterson blaut, rusticot. Új színharmónia a gyerekszobában: bükk színű szekrényből fehéret varázsoltunk kívülről. Ajándék fotóalbum bordó plüss dekorral bevonva (erről nem találtam fotót) Nagyon könnyen, gyorsan lehet vele dolgozni! A hátoldalon lévő beosztás sokat segít. Visszaszedhető, így nem kell aggódni, ha elsőre nem sikerül az illesztés. Nagyságrendekkel olcsóbb lehetőséget biztosít egy új színárnyalat kialakítására a szobában, vagy egy kopott bútor felújítására, mintha újat vásárolnánk. Szívből ajánlom a webáruházat: kedvesség-segítőkészség-gyorsaság páratlan. Már a megrendelés előtti döntésben is kaptam segítséget a színmintákkal. A honlapon pedig ötleteket meríthet az ember a felhasználással kapcsolatban.” 2016/5/17 12:05 Mónika – rustic (Budapest)

  Mónika – rustic (Budapest)

 • “Többféle fóliát vásároltam. Van egy wenge-tölgy kombinációjú szekrényem, de a teteje sötét volt és állandóan meglátszott a por, ezért fóliáztam át, de csak a tetejét. Tárolási megoldások kialakítása olcsón a szoba stílusához, színeihez illeszkedve: irattartók, kartondobozok befedésére használtam a peterson blaut, rusticot. Új színharmónia a gyerekszobában: bükk színű szekrényből fehéret varázsoltunk kívülről. Ajándék fotóalbum bordó plüss dekorral bevonva (erről nem találtam fotót) Nagyon könnyen, gyorsan lehet vele dolgozni! A hátoldalon lévő beosztás sokat segít. Visszaszedhető, így nem kell aggódni, ha elsőre nem sikerül az illesztés. Nagyságrendekkel olcsóbb lehetőséget biztosít egy új színárnyalat kialakítására a szobában, vagy egy kopott bútor felújítására, mintha újat vásárolnánk. Szívből ajánlom a webáruházat: kedvesség-segítőkészség-gyorsaság páratlan. Már a megrendelés előtti döntésben is kaptam segítséget a színmintákkal. A honlapon pedig ötleteket meríthet az ember a felhasználással kapcsolatban.” 2016/5/17 12:05 Mónika – peterson blau (Budapest)

  Mónika – peterson blau (Budapest)

 • “A fóliákat még nem használtam fel Szándékom , hogy modellezés területén ( hajómodell fedélzet borítására ) alkalmazom , fémhatású fóliáról van szó , amit rendeltem Tőled , a fólia mintázata megfelel ( legalább is nagyon hasonló ) a trepni-lemezek mintázatához. Korábban használtam már ezt a típusú fóliát , nagyon meg voltam vele elégedve. Fényre nem változtatja a színét , vízálló , igen erősen tapad a felületen , fölragasztás után a felületről rombolás nélkül levenni szinte lehetetlen. Látványos és igen szép felületet ad. Tudom ajánlani , nekem nagyon bevált , az általam alkalmazott célnak maximálisan megfelel. Mint írtam , korábban már alkalmaztam ezt a fémhatású fóliát. Sajnos más alkalommal már nem tudtam venni ebből a fóliából , mert nem volt az üzletekben kapható , v agy legalább is nem azokban az üzletekben , ahol már vásároltam. Ezért is örültem , hogy Rátok találtam. Nem használok jelentős mennyiséget , de mégis jól esik , hogy van aki ilyen termék forgalmazásával is foglalkozik. Igen korrekt a kiszolgálásotok , én 3 napon belül megkaptam a terméket úgy , hogy előtte még egyeztettünk is telefonon. A fentiek miatt másoknak is föltétlen ajánlani tudom az üzleteteket” 2016/5/16 18:05 György – microstruk silber (Jászberény)

  György – microstruk silber (Jászberény)

 • “Felújítottam egy karnist és egy elég nagy, hat fiókos két ajtós komódot a választott fólia a paternoster volt. Hogy ne legyen egyhangú az egyik fiókra tükörfóliát raktam. 5 tekercs bútorfólia 2 db bútorgomb és a simító ez volt a beruházás. Még van annyi fóliám, hogy egy polc vagy egy éjjeli szekrény új ruhát kap. Balkezes nőként is könnyedén dolgoztam a fóliával. Egyedük kb 4 óra alatt újjá varázsoltam a komódot. A fiókoknál egy az egyben ràraktam a fiókot a fóliára majd lesimítottam. A nagyobb részeknél apránként húztam le az alsó papírt az öntapadós felületről és folyamatosan simítottam rá kézzel a bútorra. A karnisnál elkövettem azt a hibát hogy a 2 méteres fóliából levettem a szükséges 18 centit és azt hittem fel tudom tenni egyben, de így nagyon nehéz volt. Bár ki tudtam próbálni, hogy visszaszedtem újra raktam, de ezt kihagytam volna. Kedves és segítőkész a tulajdonos. Kiváló minőségű a portéka ajánlom mindenkinek,aki olcsó és hatékony felújításra vágyik.” 2016/5/15 20:05 Andrea – Paternoster (Székesfehérvár)

  Andrea – Paternoster (Székesfehérvár)

 • “Decemberben láttam meg egy hirdetésben az öntapadós fóliát, eszembe jutott hogy mi lenne ha Édesanyám konyhaszekrényét karácsonyra felújítanám vele.Olyan ajándékot akartam adni neki karácsonyra ami nem csak a szekrényben porosodik, hanem ami hasznos, tartós, emlékezetes. Új konyhabútorra nem lett volna pénzem, ezért a fólia jó megoldásnak tűnt. Elolvastam az útmutatást hogy hogyan kell használni, kiválasztottam a nekem tetsző színt, és megrendeltem. majd izgatottam vártam a szállítást, ami pár napon belül pontosan meg is érkezett.Karácsony előtti napon Édesanyámnak szerveztem egy kis házon kívüli teendőt, míg nem volt otthon felragasztottam a fóliát a szekrényre. Nagyon jól sikerült, ezzel nagy meglepetést és örömöt szereztem Anyukámnak. Neki is nagyon tetszett!! Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a terméket. Könnyű vele dolgozni, az anyaga nem túl vékony és nem túl vastag, pont ideális. Felragasztani szintén egyszerű, féltem tőle hogy levegő marad alatta és egyenetlen lesz de nem! Tökéletesen tapad gyorsan tudtam vele dolgozni. Már lassan öt hónapja raktam fel, nem válik sehol, lemosható, egyszerűen tökéletes. A szekrény olyan lett mintha új lenne, nagy sikert arattam vele a családban, mindenkinek tetszik. Büszke is vagyok magamra hogy nekem jutott eszembe ez az ötlet. Jó döntés volt! A cég nagyon korrekt, megrendelésem után nagyon rövid időn belül megérkezett […]

  Tiborné – sheffield (Újcsanálos)

 • “Egy régi ajtót varázsoltam vele ujszeruve. Könnyű használni. Mar ajánlottam is barátaimnak akik szinten lakásfelújítást végeznek” 2016/5/13 14:05 Agnes – antwerpen weiss (Zalaegerszeg)

  Agnes – antwerpen weiss (Zalaegerszeg)

 • “A nálatok vásárolt fóliát a teknősünk akváriumát tartó szekrényre ragasztottam . Olyan , mintha kavicsos homokon sétálna. Nagyon könnyen kezelhető. Természetesen. Nagyon gyors korrekt cég vagytok!” 2016/5/13 13:05 Zsuzsanna – venus (Dunakeszi)

  Zsuzsanna – venus (Dunakeszi)

 • “Bejárati ajtó üvegrészének lefóliázásához használtam.Nagyon dekoratív, könnyen vágható és felhelyezhető fólia. Tökéletes megoldás” 2016/5/13 10:05 Fruzsina – tord weiss (Nyíregyháza)

  Fruzsina – tord weiss (Nyíregyháza)

 • “Bejárati ajtó üvegére került a fólia. A fólia könnyen használható volt és sikerült megvalósítani vele amit szerettem volna. A minta sajnos pont ellentétes irányba futott a terveimmel, így 2-3 darabból kellett összeillesztenem, de szerintem jól sikerült! Szívesen ajánlom a boltot, megbízható és gyorsan választ kaptam a kérdéseimre.” 2016/5/13 10:05 Gyöngyi – minster (Budapest, IX.)

  Gyöngyi – minster (Budapest, IX.)

 • “Felhasználtam a dohányzóasztalt,a hűtőt és a beépített szekrényt újjá varázsolni.Teljes szívvel ajánlom mindenkinek,mert csak jót tudok róla mondani.Könnyű vele dolgozni és ami a legfontosabb: a végeredmény! A megrendelés nagyon hamar pontosan megérkezett,úgy ahogy kértem.Tehát egy nagyon korrekt, megbízható csapattal volt dolgom.” 2016/5/12 14:05 Anikó – sonoma (Nagykanizsa)

  Anikó – sonoma (Nagykanizsa)

 • “A bejárati ajtónk üvegbetétjeire anno ugyan rendeltünk sötétítést, de ha este fel volt kapcsolva a villany, mindenki belátott. Nagyon zavaró volt és sokáig kerestük a megoldást, ami végül a Milky fólia lett. A fóliával nagyon egyszerű volt dolgozni és az eredménnyel tökéletesen elégedettek vagyunk. Ráadásul a macskáink is elégedettek, mert nekik meghagytuk a két alsó üvegbetétet érintetlenül, így ők onnan tarthatják szemmel a kinti világot, de a többi kíváncsi szem már nem lát be hozzánk. Az ügyintézés gyorsan és zökkenőmentesen zajlott, szívesen rendelünk legközelebb is fóliát innen. Már meg is van a következő projekt” 2016/5/12 11:05 Anita – milky (Budapest)

  Anita – milky (Budapest)

 • “A régen keresett de az üzletekben nem kapható farakás mintájú tapétát vásároltam az oldalon. A vegyes tüzelésű kazán melletti falat tapétáztam be , oly módon, hogy a hatása olyan mintha fával lenne körberakva. Nagyon hatásos és hangulatos. Még vettem másik fóliát, az aurorat. A dekor fólia kiváló, könnyű vele dolgozni de hozzá kell tenni,, jó ha az ember egyedül van otthon és senkinek nincs kérdése de legfőképp nem akar segíteni. Fontos hogy megfelelő méretre vágjuk mert ha leakarjuk szedni az alatta lévő festéket is hozza magával. Az olcsó vékony öntapadó tapéta meg sem közelíti. Sajnos gép hiánya miatt nem tudtam megörökíteni a szekrény eredeti állapotát egyszerű fehérre festett öreg száz éves (minimum) darab. Az ötletet a szoba festése adta, mivel aránylag sötét lett az új szín a fehér színre mindenképp szükség van de az ajtókat fel kellett dobni vagyis újítani. Szeretem az oldalt sokat böngészem keresem az új lehetőségeket. A fóliák minősége kiváló, könnyen tudtam vele dolgozni. Vásároltam üvegre ragasztható tapétát is , nagyon jó a minőség. Remekül díszít, nálam kiváltotta az üvegfestékeket. Ami tetszik az a kényelem, hogy netről megtudom rendelni.” 2016/5/11 16:05 Mária – aurora (Cegléd)

  Mária – aurora (Cegléd)

 • “A régen keresett de az üzletekben nem kapható farakás mintájú tapétát vásároltam az oldalon. A vegyes tüzelésű kazán melletti falat tapétáztam be , oly módon, hogy a hatása olyan mintha fával lenne körberakva. Nagyon hatásos és hangulatos. Még vettem másik fóliát, az aurorat. A dekor fólia kiváló, könnyű vele dolgozni de hozzá kell tenni,, jó ha az ember egyedül van otthon és senkinek nincs kérdése de legfőképp nem akar segíteni. Fontos hogy megfelelő méretre vágjuk mert ha leakarjuk szedni az alatta lévő festéket is hozza magával. Az olcsó vékony öntapadó tapéta meg sem közelíti. Sajnos gép hiánya miatt nem tudtam megörökíteni a szekrény eredeti állapotát egyszerű fehérre festett öreg száz éves (minimum) darab. Az ötletet a szoba festése adta, mivel aránylag sötét lett az új szín a fehér színre mindenképp szükség van de az ajtókat fel kellett dobni vagyis újítani. Szeretem az oldalt sokat böngészem keresem az új lehetőségeket. A fóliák minősége kiváló, könnyen tudtam vele dolgozni. Vásároltam üvegre ragasztható tapétát is , nagyon jó a minőség. Remekül díszít, nálam kiváltotta az üvegfestékeket. Ami tetszik az a kényelem, hogy netről megtudom rendelni.” 2016/5/11 16:05 Mária – feuerholtz (Cegléd)

  Mária – feuerholtz (Cegléd)

 • “Szobaajtó ablaküvegére helyeztem fel a fóliát. Nagyon könnyű volt a fóliát méretre vágni és a az üvegre helyezni. Egy mérőszalag, olló és némi víz segítségével a feladat egyszerű volt. Ezek után megspórolok egy ablak takarítást is! Nagyon tetszik a minta. Szuper, mintha festett üveg volna. Az előtte állapotról már nem teszek fel képet mert már nem akarom leszedni a fóliát bár nem nehéz. Azt kaptam , amit rendeltem és nagyon elégedett vagyok a fóliával .A kiszállítás is gyors és pontos volt. Jó volna, ha méretre vágva is kapható lenne a fólia mert nekem megmaradt a rendelt két tekercsből 45-45 cm és azt már nem tudom mire használhatnám fel. De keresem a lehetőséget mert nagyon tetszik a termék.” 2016/5/11 15:05 Erzsébet – lisboa summer (Sajópetri)

  Erzsébet – lisboa summer (Sajópetri)

 • “Öreg bútort borítottunk a Paternoster fóliával. Nagyon egyszerű a használata,kezdőként is profi munkát tudtunk végezni.Nagyon jó áron van,sokkal jobban jártunk mintha vettünk volna egy bútort.És nem mellékesen egyedi darabot készítettünk. Nagyon gyorsan megkaptam a tapétát,olcsón.Rendkívül sokféle tapéta közül lehet választani.Amilyet én kerestem,csak ebben a webáruházban volt.Kedves és kommunikatív kapcsolattartó.” 2016/5/11 11:05 Ákos – Paternoster (Márianosztra)

  Ákos – Paternoster (Márianosztra)

 • “Ablakfóliát rendeltem, mivel egy lakóparkban vettük meg álmaink otthonát a maga szépségeivel és hátrányaival: közel vannak a szomszédok. Így a fürdőablakot vontam be fényáteresztő, de szemnek takaró fóliával. A fólia nagyon könnyen használható, első nekifutásra tökéletesre sikerült. A fóliához vettem vágó és simítókészletet is, és nagyon megérte.” 2016/5/11 10:05 Judit – Amena (Budapest, VII.)

  Judit – Amena (Budapest, VII.)

 • “Nagyon könnyű dolgozni a tapétával és leszedni is még évek múlva. Nekem ugyanis már előtte is, ilyen tapétázott volt az egész konyhai rész csempe, bútorok és nagyon szerettem, tisztítani is végtelenül egyszerű és gyors. Eleinte egy kicsit túl soknak tűnik az apró minta miatt, de meg lehet szokni, viszont én így érzem összhangban az egészet, a hűtő, mosogatógép is tapétázott. Igen a csempe is tapétázott, már most egyszerűbben tudnám csinálni, de már mindegy” 2016/5/11 10:05 Erzsébet – Pitty braun (Gárdony)

  Erzsébet – Pitty braun (Gárdony)

 • “Régi -33 éves- Garzon bútor elemeket újra hasznosítottam. Egy nyitott polcos Elemre szereltettem ajtókat, de a korpusz kopott és fehér maradt, ezért választottam a fóliázást. Egyszerűen gyorsan felragasztottam és a színe tökéletesen passzol az ajtóhoz. Az induló állapotot nem fotóztam le, de az elkészült bútor a csatol képen látható. Rövidesen felújítom a többi Garzon elemet is.” 2016/5/11 10:05 Margó – calvados (Szombathely)

  Margó – calvados (Szombathely)

 • “Fürdőszobánk, valamint mosdónk ablakára nem szerettem volna függönyt tenni, illetve redőnnyel bajlódni, de mégis szükségünk volt egy olyan alternatív megoldásra, amely mindent takar. Ekkor kezdtünk kutakodni férjemmel az interneten és találtunk rá az Önök honlapjára, ahol rengeteg fólia közül tudtunk választani, valamint a házhoz szállítás is nagyon gyorsan megtörtént. Azért tökéletes megoldás számunkra a fólia, mert valóban mindent takar, nem kell ügyelni arra, hogy bárki átlát-e rajta.” 2015/12/14 10:10 Anita – Hufnagel (Szentgotthárd)

  Anita – Hufnagel (Szentgotthárd)